Meme küçültme meme dikleştirme meme büyütme ameliyatı yara ve dikiş izleri (fotoğraflı)

Merhaba, meme küçültme ve dikleştirme ile 360 lipo ve karın germe oldum ben. Hep söylenen, meme hiçbirşey, onu mutlaka yaptır beraberinde diyeydi. Başlarda kararsızdım meme ameliyatında. Son anda karar verdim diyebilirim. İyi ki yaptırmışım, gerçekten karın olmasa da olur ameliyat oldum bile demezdim. O kadar rahat bir ameliyat. Hastaneden çık, araba kullan, eve gel yemeğini yap, yani o kadar rahat. Sadece meme ise hiç tereddüt etmeyin derim

Çok teşekkür ederim. Bende az önce ameliyat günü aldım. Biraz strese girdim ama inşallah her şey yolunda gider

Merhaba ben de ameliyat olalı 3 hafta oldu ve sizin alt çizgi deki gibi bende de oldu devamlı her gün pansuman yapıyoruz ve benim alt dikislere kadar uzayıp her gün genişlemesine açıldı dokular görünüyor sizin bu süreç nasıl ilerledi geçti mi yaraniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…