- 4 Ağustos 2020
- 272
- 101
- 29
-
- Konu Sahibi Askolandinbekadin
Çok geçmiş olsun özelden doktor ismini yazabilir misinizKızlar ameliyat olalı 3.5 hafta oldu izlerimden nefret ediyorum ağlamak istiyorum sürekli nasıl geçecek ne olacak lütfen önerilere açığım her kremi alabilirim lazerle gider mi veya lütfen sadece tamamen geçsinler istiyorum
Dikişlerim enfeksiyon kaptı iyice açıldı doktorum 10 gün boyunca gel pansuman yapayım dedi gidip geliyorum dikmeye çalıştı çok gerilir dedi sağlıklı doku az olunca yapamadı dua edin suç benim dikkat etmedimdurumunuz nasıl oldu
Benim doktorum ıslak pansuman yapıyor hergün gidiyorumdoktor antıbıyotıklı krem verdı gececek dedı ama dusunmekten cok kotu psıkolojım
Artık izini bile dert etmiyorum tek iyileşsin de psikolojim alt üst oldu doktorum elimden geleni yapacağım izin çok daha az olması için diyor ama bilmiyorumiyileşmesi süresinden sonra inşallah izler kalıcı olmaz
Rifocin ampul sorun doktorunuza iyi gelirBen ne yapayım 20 gün oldu sol mememin başındaki dikişler hep enfeksiyon kaptı yaralarım açıldı ağlıyorum 3 kez krem değiştik yok düzelmiyor desenfektan aldık sıkıyoz gene aynı taktığım korse hep akıntı yapışıyor moralim çok bozuk böyle olsaydı keşke benimde
Merhaba meme ucuda küçültülmüşmüydüKızlar ameliyat olalı 3.5 hafta oldu izlerimden nefret ediyorum ağlamak istiyorum sürekli nasıl geçecek ne olacak lütfen önerilere açığım her kremi alabilirim lazerle gider mi veya lütfen sadece tamamen geçsinler istiyorum
Bende aynı sorunları yasıyorum sol meme bası dikişleri tutmuyır yanık gibi oldu derimBen ne yapayım 20 gün oldu sol mememin başındaki dikişler hep enfeksiyon kaptı yaralarım açıldı ağlıyorum 3 kez krem değiştik yok düzelmiyor desenfektan aldık sıkıyoz gene aynı taktığım korse hep akıntı yapışıyor moralim çok bozuk böyle olsaydı keşke benimde
Fotoğraf atma şansınız varmıBende aynı sorunları yasıyorum sol meme bası dikişleri tutmuyır yanık gibi oldu derim
Yücel sarıaltın canımÇok geçmiş olsun özelden doktor ismini yazabilir misiniz
Evet kuzum küçültüldüMerhaba meme ucuda küçültülmüşmüydü
İyiyim sağlıklıyımşimdi son durumumuz nedir?
Merhaba bende dikleştirme olacağım doktorunuz çok güzel yapmış dikişlerimizi sayemizde cesaretimi toplayıp karar verdim şuan ki izleriniz ne ne durumda dikişlerin iyileşmiş halini merak ediyorumKızlar ameliyat olalı 3.5 hafta oldu izlerimden nefret ediyorum ağlamak istiyorum sürekli nasıl geçecek ne olacak lütfen önerilere açığım her kremi alabilirim lazerle gider mi veya lütfen sadece tamamen geçsinler istiyorum
Bildiğim kadarıyla geçmiyor o izler ama teknoloji ilerledi lazerleKızlar ameliyat olalı 3.5 hafta oldu izlerimden nefret ediyorum ağlamak istiyorum sürekli nasıl geçecek ne olacak lütfen önerilere açığım her kremi alabilirim lazerle gider mi veya lütfen sadece tamamen geçsinler istiyorum
Merhaba canım bir seans franksionel lazer yaptırdım izler daha iyi oldu. İşlemden sonra beslenme kolajen dikkat etmek zorundasın. Sonrasında iz tedabisi yapmazsan geçmezMerhaba bende dikleştirme olacağım doktorunuz çok güzel yapmış dikişlerimizi sayemizde cesaretimi toplayıp karar verdim şuan ki izleriniz ne ne durumda dikişlerin iyileşmiş halini merak ediyorum
Rica etsem sadece iz kısmını özelden resim atabilirmisiniz lolipop dediğimiz yeri ve tekrar sarkma oldumuMerhaba canım bir seans franksionel lazer yaptırdım izler daha iyi oldu. İşlemden sonra beslenme kolajen dikkat etmek zorundasın. Sonrasında iz tedabisi yapmazsan geçmez