Teşekkürler o başlığıda takip ediyorum ama halen karar verebilmiş ve bir doktorun uzerine yoğunlaşmış değilim be yazıkkiMerhabalar,
Ayrı açılmış konularda malesef pek bir bilgi yok.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...mizi-paylasalim.17327/page-2628#post-51835017
konusunda herkes daha aktif ve daha tecrübeli.. Konuda sayfa sayısı çok malesef. Vaktiniz olduğunda 40-50 sayfa geriden okuyup oldukça fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.. zaten ameliyat olmuş kişilere soru sorduğunuzda da epey bilgi alırsınız..
Ben de Kocaeli-İzmit'tenim. Yakın zamanda raporumu alıp devlette ücretsiz meme küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum. Yaz sıcağında zor olabileceğini düşünüp sonbaharda olmayı düşünüyorum..
Sevgiler..
Merhaba cevabınız için teşekkürler,Prof.dr.fuat yüksel'e 1 ay önce meme küçültme ve dekolte bölgesine 150 cc silikon koydurarak ameliyat oldum.eylül ayında son halini alacak olmasına rağmen ben memnunum.
Meme küçültme ve dikleştirmede memenin üst kısmı yani dekolte kısmı güzel olmuyor ve zamanla daha da düşüyor..ben üst kısıma dekolte dursun diye minik bir silikon koydurdum.ancak sütyensiz böyle güzel duruyor.diğer türlü üst kısmı boş duruyor.bilmem anlatabildim mi:) ben meme ve üst beden vaser lipo da yaptırdım aynı anda.yani komple göbek sırt ve kol..2500 cc yağ alında 800 cc si popoya koyuldu.vallahi hepsine 15.000 tl verdim.hoca çok iyi bir insan asla patacı değil.başka dr.lar bunun iki katını söylediler.ameliyatımı Florence Nightingale hastanesinde oldum.memeler çok güzel oldu ancak hala ödem ve ağrılar ara ara var.izler çok hafif.bu arada benim dr.um alttan kesmiyor lolipop yapıp alttan büzüp dikiyor.tek sorun bir süre o büzükten sebep simetri durmuyor ama 10-15 gün sonra baya bir açılma oluyor yani normale dönüyor.alltan t şeklinde kesmemesi benim ilk şartımdı zaten.bakalım eylül ayında tam sonuç alacakmışım.Merhaba cevabınız için teşekkürler,
Neden silikona ihtiyaç duyuldu acaba? Birde fiyat bilgisi verebilir misiniz?
merhaba ,Mrb.ben dün ameliyat oldum bugün eve çıktım vee hiç ağrım olmadı diyebilirim.doktorumdan çok çok memnun kaldım hastanem süper bir hastaneydi.bilgi isteyenler msn atabilir.
slm , iz kaldı mı acaba ?Mrb. DR Sedat Tatar koc uni hast ameliyat oldum.ben guvenerek girdim ameliyata memnunum
merhaba ,
doktorunuz kimdi acaba , bende düsünüyorum ama guvenılır doktor arıyorum.
Merhaba ,Meme küçültme ve dikleştirmede memenin üst kısmı yani dekolte kısmı güzel olmuyor ve zamanla daha da düşüyor..ben üst kısıma dekolte dursun diye minik bir silikon koydurdum.ancak sütyensiz böyle güzel duruyor.diğer türlü üst kısmı boş duruyor.bilmem anlatabildim mi:) ben meme ve üst beden vaser lipo da yaptırdım aynı anda.yani komple göbek sırt ve kol..2500 cc yağ alında 800 cc si popoya koyuldu.vallahi hepsine 15.000 tl verdim.hoca çok iyi bir insan asla patacı değil.başka dr.lar bunun iki katını söylediler.ameliyatımı Florence Nightingale hastanesinde oldum.memeler çok güzel oldu ancak hala ödem ve ağrılar ara ara var.izler çok hafif.bu arada benim dr.um alttan kesmiyor lolipop yapıp alttan büzüp dikiyor.tek sorun bir süre o büzükten sebep simetri durmuyor ama 10-15 gün sonra baya bir açılma oluyor yani normale dönüyor.alltan t şeklinde kesmemesi benim ilk şartımdı zaten.bakalım eylül ayında tam sonuç alacakmışım.
Doktorunuz kimdiMrb.ben dün ameliyat oldum bugün eve çıktım vee hiç ağrım olmadı diyebilirim.doktorumdan çok çok memnun kaldım hastanem süper bir hastaneydi.bilgi isteyenler msn atabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?