meme küçültme hakkında herşey !!!!!

Merhaba ben de m.kücültme icin bir sürece girdim. Ankara'da 4 farklı doktorla görüştüm. Meme ultrasonu istiyorlar, ama ben 40 yaşıma girdiğim için mamografi de çektirdim, ikisi de temiz çıktı çok şükür. Kan değerlerine de ameliyata yakın zamanda bakılıyor. Ben yakın zamanda kan test sonuclarımı da gösterdim doktora. Nasip olursa 1,5 ay sonra ameliyat olacağım inş.

merhaba
yaptirmis olan arkadaslara sorum:

bende sirf diklestirme olacak protez yok. Yaptirdiktan kac güns sonra agri sizi gecti?

Ben Operasyon sonrasi 1-2 gün sonra 2,5 saatlik bi otobüs yolulugu yapabilirmiyim acabaaaa yanimda annemde olacak ???
Mümkün degilmi siz ne dersiniz zorlanirmiyim ? hic riske gimresemmi? Sonra bi hafta kontrol icin yine geri dönicem

merhaba bende protez olmadan küçültme ve dikleştirme oldum ağrı olmadı ama hareketlerim 1 hafta kısıtlıydı
2,5 saat çok uzun değil bence sorun olmaz sadece otobüs çok hoplatır zıplatırsa hafif sızılar çekersiniz diye düşünüyorum

peki iyilesme sürecin nasildi ilk günler cok mu agrili sancili bi islem oldu ....acaip korku basti beni nerdeyse vaz gecicem.
Ama hotelde kalmdaksan bir hafta 2,5 saat yolculuk yapip evde kalmayi tercih ediyorum fakat o yolu cekebilirmiyimki hic kestirmeyorum iste....

Cok tesekür ederim bu arada

İlk ameliyattan çıktığım gün zorlandım ama hastanedeydim zaten sonrasında bir hafta kapı açamadım ve yukarı uzanamadım bunun dışında hiç sorun yaşamadım ve ben eşimin konserleri olduğundan evde hep yanlız kaldım sakın vazgeçme derim ben 3 sene oldu olalı ameliyatı herkes çocuktan sonra yine deforme olcak dedi ben yinede yaptırdım yine bozulsa yine gözümü kırpmadan yaptırırım

cok tesekür ederim gercekten cok rahatladim. agzindan bal damliyor umarim benimde senin gibi rahta gecer.

Ozm ben iki gün kalayim gönüllü hastende sonra yolculuk yapayim diyorum.
Agri esigim biraz düsük ama üc cocuk sonrasida dahami kolay olur bilmiyorum yasamadan bilemem tabiki.
Ben üstelik bir hafta sonra ucak yolculugu yapicam annemle. Bi evime gelebilsem dahda rahatlarim sanirim.
Icime su serptiniz sagolun.

rica ederim ne demek şimdiden çok geçmiş olsun

3 hafta önce meme küçültme oldum olmak ısteyen veya olan sorusu olan varsa seve seve yanıtlarım :)
Bende olmayı istiyorum ama biraz şans işi diyorlar her meme güzel şekil almiyormus. Sizin memelerinizin şekli nasıl oldu ? Ben ağrısında sizisinda değilim şekli güzel olur yeter dik ve eşit

Merhaba, ameliyat oldunuz mu?Yarın ameliyatın var günlerdir korku ve stresten uyuyamıyorum.

ben de meme küçültme yaptırmak istiyorum. 1,5 yaşında bebeğim var kaç gün sonra onun bakımını yapabilirim sizce tek başıma?

3 hafta önce meme küçültme oldum olmak ısteyen veya olan sorusu olan varsa seve seve yanıtlarım :)
Kaç saat sürdü ameliyat canım birde küçültürken dikkeştiriolar mı yoksa küçülse de sarkık olan göğüsler biliyorum bir de iyileşme süresi ne kadar iz falan kaldı mı

Kaç saat sürdü ameliyat canım birde küçültürken dikkeştiriolar mı yoksa küçülse de sarkık olan göğüsler biliyorum bir de iyileşme süresi ne kadar iz falan kaldı mı
MERHABA CANIM 5 SAAT SÜRDÜ İZLERİM 4 AY DOLU VE HALA BELİRGİN 6 AY TAMAMLANMADAN AZALMICAKMIŞ İYİLEŞME SÜRESİ DE 2 GUN DESEM ABARTMAM ÇOK RAHAT BİR SÜREÇTİ TABI DR ÇOK ÖNEMLİ

MERHABA CANIM 5 SAAT SÜRDÜ İZLERİM 4 AY DOLU VE HALA BELİRGİN 6 AY TAMAMLANMADAN AZALMICAKMIŞ İYİLEŞME SÜRESİ DE 2 GUN DESEM ABARTMAM ÇOK RAHAT BİR SÜREÇTİ TABI DR ÇOK ÖNEMLİ
BU ARADA SARKIK DEĞİL ASLA ZATEN C CUP OLDULAR VE DİMDİKLER :)

Merhaba geçmiş olsun.Bende 2 hafta oldu ameliyat olalı.Size sorum iz kremi kullanmayı düşünmediniz mi Dr önerdi ama baktım 700 TL çok geldi.

Merhaba peki ameliyat sonrası sırt üstü yatınca dik duruyorlarmı BNde oldum ilk başlarda duruyordu ama şimdi sarkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…