- 8 Ağustos 2011
- 11
- 20
-
- Konu Sahibi milkshake_001
merhaba bende protez olmadan küçültme ve dikleştirme oldum ağrı olmadı ama hareketlerim 1 hafta kısıtlıydımerhaba
yaptirmis olan arkadaslara sorum:
bende sirf diklestirme olacak protez yok. Yaptirdiktan kac güns sonra agri sizi gecti?
Ben Operasyon sonrasi 1-2 gün sonra 2,5 saatlik bi otobüs yolulugu yapabilirmiyim acabaaaa yanimda annemde olacak ???
Mümkün degilmi siz ne dersiniz zorlanirmiyim ? hic riske gimresemmi? Sonra bi hafta kontrol icin yine geri dönicem
İlk ameliyattan çıktığım gün zorlandım ama hastanedeydim zaten sonrasında bir hafta kapı açamadım ve yukarı uzanamadım bunun dışında hiç sorun yaşamadım ve ben eşimin konserleri olduğundan evde hep yanlız kaldım sakın vazgeçme derim ben 3 sene oldu olalı ameliyatı herkes çocuktan sonra yine deforme olcak dedi ben yinede yaptırdım yine bozulsa yine gözümü kırpmadan yaptırırımpeki iyilesme sürecin nasildi ilk günler cok mu agrili sancili bi islem oldu ....acaip korku basti beni nerdeyse vaz gecicem.
Ama hotelde kalmdaksan bir hafta 2,5 saat yolculuk yapip evde kalmayi tercih ediyorum fakat o yolu cekebilirmiyimki hic kestirmeyorum iste....
Cok tesekür ederim bu arada
rica ederim ne demek şimdiden çok geçmiş olsuncok tesekür ederim gercekten cok rahatladim. agzindan bal damliyor umarim benimde senin gibi rahta gecer.
Ozm ben iki gün kalayim gönüllü hastende sonra yolculuk yapayim diyorum.
Agri esigim biraz düsük ama üc cocuk sonrasida dahami kolay olur bilmiyorum yasamadan bilemem tabiki.
Ben üstelik bir hafta sonra ucak yolculugu yapicam annemle. Bi evime gelebilsem dahda rahatlarim sanirim.
Icime su serptiniz sagolun.
Bende olmayı istiyorum ama biraz şans işi diyorlar her meme güzel şekil almiyormus. Sizin memelerinizin şekli nasıl oldu ? Ben ağrısında sizisinda değilim şekli güzel olur yeter dik ve eşit3 hafta önce meme küçültme oldum olmak ısteyen veya olan sorusu olan varsa seve seve yanıtlarım :)
Merhaba, ameliyat oldunuz mu?Yarın ameliyatın var günlerdir korku ve stresten uyuyamıyorum.Meme küçültme ameliyatı olacağım.Randevu aldım muayene için.Asiri ameliyat korkum var,canı tatlı biri degilimdr aslında ama hiç ameliyat olmadım korkuyorum.Muayenedrn sonra ameliyat için doktor hangi testleri istiyor?
Kaç saat sürdü ameliyat canım birde küçültürken dikkeştiriolar mı yoksa küçülse de sarkık olan göğüsler biliyorum bir de iyileşme süresi ne kadar iz falan kaldı mı3 hafta önce meme küçültme oldum olmak ısteyen veya olan sorusu olan varsa seve seve yanıtlarım :)
MERHABA CANIM 5 SAAT SÜRDÜ İZLERİM 4 AY DOLU VE HALA BELİRGİN 6 AY TAMAMLANMADAN AZALMICAKMIŞ İYİLEŞME SÜRESİ DE 2 GUN DESEM ABARTMAM ÇOK RAHAT BİR SÜREÇTİ TABI DR ÇOK ÖNEMLİKaç saat sürdü ameliyat canım birde küçültürken dikkeştiriolar mı yoksa küçülse de sarkık olan göğüsler biliyorum bir de iyileşme süresi ne kadar iz falan kaldı mı
MERHABA CANIM 5 SAAT SÜRDÜ İZLERİM 4 AY DOLU VE HALA BELİRGİN 6 AY TAMAMLANMADAN AZALMICAKMIŞ İYİLEŞME SÜRESİ DE 2 GUN DESEM ABARTMAM ÇOK RAHAT BİR SÜREÇTİ TABI DR ÇOK ÖNEMLİ
BU ARADA SARKIK DEĞİL ASLA ZATEN C CUP OLDULAR VE DİMDİKLER :)Kaç saat sürdü ameliyat canım birde küçültürken dikkeştiriolar mı yoksa küçülse de sarkık olan göğüsler biliyorum bir de iyileşme süresi ne kadar iz falan kaldı mı
BU ARADA SARKIK DEĞİL ASLA ZATEN C CUP OLDULAR VE DİMDİKLER :)
Tesekkur ederim cnm Peki hangi dr da olmustunBU ARADA SARKIK DEĞİL ASLA ZATEN C CUP OLDULAR VE DİMDİKLER :)
Zeytinburnu Avrasya Dr.Fuat kurşunMerhaba vaser lipo nerede hangi doktora ne kadara oldunuz.
Göğüs altında yatay ve meme ucuna doğru dik dikişlerim var. İz maalesef var ama ben çok kafaya takmıyorum. Büyük göğüsle yaşadığım sıkıntının tanında izler hiç bir şey benim içinben de ameliyat izi konusunu merak ediyorum. Ne kadar iz kaldı, nasıl bir iz?
Avrasya hastanesinde olmustum Aralık ayında 30bin TL ye lipo be meme küçültme kombineBende gögüs küçültme ve diklestirme yapmak istiyorum avrupa yakasında ozel hastane önerir misiniz ?fiyatlari biliyosaniz bilgi verebilir misiniz ?
Merhaba geçmiş olsun.Bende 2 hafta oldu ameliyat olalı.Size sorum iz kremi kullanmayı düşünmediniz mi Dr önerdi ama baktım 700 TL çok geldi.MERHABA CANIM 5 SAAT SÜRDÜ İZLERİM 4 AY DOLU VE HALA BELİRGİN 6 AY TAMAMLANMADAN AZALMICAKMIŞ İYİLEŞME SÜRESİ DE 2 GUN DESEM ABARTMAM ÇOK RAHAT BİR SÜREÇTİ TABI DR ÇOK ÖNEMLİ
Merhaba peki ameliyat sonrası sırt üstü yatınca dik duruyorlarmı BNde oldum ilk başlarda duruyordu ama şimdi sarkıyorMERHABA CANIM 5 SAAT SÜRDÜ İZLERİM 4 AY DOLU VE HALA BELİRGİN 6 AY TAMAMLANMADAN AZALMICAKMIŞ İYİLEŞME SÜRESİ DE 2 GUN DESEM ABARTMAM ÇOK RAHAT BİR SÜREÇTİ TABI DR ÇOK ÖNEMLİ
hiçbir meme sırt üstü dimdik durmaz canımMerhaba peki ameliyat sonrası sırt üstü yatınca dik duruyorlarmı BNde oldum ilk başlarda duruyordu ama şimdi sarkıyor