meme küçültme hakkında herşey !!!!!

3 hafta önce meme küçültme oldum olmak ısteyen veya olan sorusu olan varsa seve seve yanıtlarım :)
İlk sorummmm kaç günde geçti acısı tamamen , eski hayatına dönmen..
ve cidden küçülme oldumu
Bazılarına bakıyorım hala büyük
Bende istiyorum doğumdan sonra ama cesaret yok , ve cidden küçültmek istiyorum baya

Yaklaşık
Bende 6 gün önce liposaction ve meme küçültme kombine ameliyat oldum. 85c bedendi göğüslerim. Ağrısı hiç olmadı desem yeridir sadece karın bölgemde lipodan dolayı uyuşukluk vardı hala devam ediyor. Ama göğüs konusunda çok rahatım hıc bır agrı sızı vs yok. Bu süreçte benı en çok zorlayan sırt üstü yatmak oldu. Küçülme konusunda şuan küçük ve dik göğüslerim ödemli olduğu halde doktorum sırt ölçün değişmez ama ödemin inince a cup olursun dedi. Ameliyat öncesi ne kadar küçülür diye sorduğumda bu kısının yapısıyla alakalı göğüs ucunu kanlandıran kısım alınamaz gerısı kısının tercıhıne bağlı demıstı. İnşallah bir an önce karar verirsiniz beni gören herkes duruşun değişti diyor. Artık daha dik yürüyorum. Ağırlıklarımdan kurtuldum.

Ayyy ne güzel yaaaa benim normalde 95 , şuan hamileyim süt topluyo dahada büyüdü
Artık sırt ağrıları boyun ağrıları yapmaya başladı Gerçekden sıkıntı ben böyle ameliyata girip 75 olsun istiyorum direk acıdanda korkuyorum biraz ama tabi bak rahatlamışsın Önemli bişi cidden çok büyük ağırlık

EmZirmenin üzerinden 1 yıl kadar süre geçmesi gerekiyor anladığım kadarı ile. Sırt ölçüsü maalesef değişmiyor benim 85 kaldı ama göğüs kabım C den A ya düştü. Hersey istediğiniz gibi olur inşallah.

ÖNCELİKLE MERHABA
AMELITTAN ÇIKTIGIMDAN İTİABAREN ASLA ACI HİSSETMEDİM HİÇ AĞRI VE ACIM OLMADI YANI O YÖNDEN ÇOK İYİYDİ. AMA İSTEDİĞİM KADAR KÜÇÜLDÜMÜ ASLA HAYIR. CESARET İŞİ BİŞEY FALAN DEĞİL GERÇEKTEN ÇOK KOLAY BİR OPERASYON BİR GÜN DREN KALIYOR NORMAL HAYATA DÖNÜŞ 4 GÜN FALANN

1 YIL DEĞİLDE 6 AY FALAN DA OLUYOR DIYE BİLİYORUM
BENIMDE SIRT ÖLÇÜM DEĞİŞMEDİ 80 SIRT ÖLÇÜM ŞUAN B CUP OLDU BENIMDE AMA DAHA UFAK OLMASINI ISTERDIM DR BUNU UYGUN GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ NAPALIM GERİ DÖNÜŞÜ DE YOK ARTIK

Ben baya küçülsün istiyorum yaaa yapılırsa, baya bakıyorum başkalarına tamam küçülüyo ama, böyle istediğim gibi küçüklük olmuyo, 75 olsa yeminle gık demem o derece artık bıktım ağrıdan, Doğumu sezeryan yapıcam, belki ondan sonra bi cesaret gelir yaparım sütten kestikden sonra Çok teşekkür ederim bilgi için

ANLIYORUM SENI BENDE ÖYLEYDIM AMA MALSEFF ISTEDGM KUCUKLUK OLMADI BENDE COK UZGUNUM BU KONUDAN
75 SENIN SIRT BEDENIN ZATEN EN KUCUK DIYORSAN A CUP

ANLIYORUM SENI BENDE ÖYLEYDIM AMA MALSEFF ISTEDGM KUCUKLUK OLMADI BENDE COK UZGUNUM BU KONUDAN
75 SENIN SIRT BEDENIN ZATEN EN KUCUK DIYORSAN A CUP
Aynen o kötü işte keşke kiçük olsa , zaten büyük göğüslüler olarak çok müzderiipiz , belki şişliklern ödemin indiğinde bira küçülür beklemek lazım

Bende tam tersi meme büyütme dikleştirme artı bel bölgesi vaser lipo oldum ama aynı şekilde göğüsten hiç ağrım olmadı ama lipo uyuşukluğu ve korse baskısı beni çok zorluyor bugün 5.günüm

Aynen öyle ben sonuçtan şimdiden çok memnunum vaser lipoda bir haftada bu kadar fark varsa iki ayda neler olucak çok merak ediyorum ama süreç zor sabır işi

Aynen öyle ben sonuçtan şimdiden çok memnunum vaser lipoda bir haftada bu kadar fark varsa iki ayda neler olucak çok merak ediyorum ama süreç zor sabır işi
10g gün olduuyusukluk bır nebze azaldı. Herkes küçülmüşsün diyor ama ben ödemden çok farkedemiyorlar insan lipo sonucunu hemen görmek istiyor tabi Geçmiş olsun

Bende gögüs küçültme ve diklestirme yapmak istiyorum avrupa yakasında ozel hastane önerir misiniz ?fiyatlari biliyosaniz bilgi verebilir misiniz ?

Meme küçültme ameliyatı olacağım.Randevu aldım muayene için.Asiri ameliyat korkum var,canı tatlı biri degilimdr aslında ama hiç ameliyat olmadım korkuyorum.Muayenedrn sonra ameliyat için doktor hangi testleri istiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…