Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bir doktor muayenesi şart benim göğüslerim sarkık ve büyüktü aynı şikayetler vardı on yıldır sıra bekliyordum özelde oldum küçüldü acılar biraz geçti ama memnun değilim benim değil kendi bildiği gibi yaptıbegenmedigimi söyledim tekrar ameliyat için bir yil gerekir dedi hâlâ sarkiklik var iyi bir doktor bulmalisinizpara tuzagina dikkat edinArkadaşlar bende omuz agrisi var bide kamburluk var yaşım çokta büyük değil 95-100 arası B sütyen takiyorum tedavisi nasıl olur herkes diyor hormon bozukluğu
Bence bir doktor muayenesi şart benim göğüslerim sarkık ve büyüktü aynı şikayetler vardı on yıldır sıra bekliyordum özelde oldum küçüldü acılar biraz geçti ama memnun değilim benim değil kendi bildiği gibi yaptıbegenmedigimi söyledim tekrar ameliyat için bir yil gerekir dedi hâlâ sarkiklik var iyi bir doktor bulmalisinizpara tuzagina dikkat edin
Ailenizde (büyüklerinizde) sizin durumunuzda olan bireyleriniz var mı?Arkadaşlar bende omuz agrisi var bide kamburluk var yaşım çokta büyük değil 95-100 arası B sütyen takiyorum tedavisi nasıl olur herkes diyor hormon bozukluğu
Yanı evin en küçük olamama rağmen benimki onlardan daha biraz daha büyükAilenizde (büyüklerinizde) sizin durumunuzda olan bireyleriniz var mı?
Genetik değil o zamanYanı evin en küçük olamama rağmen benimki onlardan daha biraz daha büyük
Evet birde bende sırt boyun kamburlaşma varAilenizde (büyüklerinizde) sizin durumunuzda olan bireyleriniz var mı?
Küçültmeyi düşünüyorsanız bir doktora görününEvet birde bende sırt boyun kamburlaşma var
Evet salı günü randevum varda acaba ameliyat yapanlarmi bu hormonal bozukluk nedeniyle boyleKüçültmeyi düşünüyorsanız bir doktora görünün
Bir çok sebebi olabiliyor mesela benim ilk aklıma genetik yatkınlık geldiEvet salı günü randevum varda acaba ameliyat yapanlarmi bu hormonal bozukluk nedeniyle boyle