Meme küçültme estetiği

ullak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
7
0
22
Arkadaşlar bende omuz agrisi var bide kamburluk var yaşım çokta büyük değil 95-100 arası B sütyen takiyorum tedavisi nasıl olur herkes diyor hormon bozukluğu 🙏🙏

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende omuz agrisi var bide kamburluk var yaşım çokta büyük değil 95-100 arası B sütyen takiyorum tedavisi nasıl olur herkes diyor hormon bozukluğu 🙏🙏
Bence bir doktor muayenesi şart benim göğüslerim sarkık ve büyüktü aynı şikayetler vardı on yıldır sıra bekliyordum özelde oldum küçüldü acılar biraz geçti ama memnun değilim benim değil kendi bildiği gibi yaptıbegenmedigimi söyledim tekrar ameliyat için bir yil gerekir dedi hâlâ sarkiklik var iyi bir doktor bulmalisinizpara tuzagina dikkat edin

Bence bir doktor muayenesi şart benim göğüslerim sarkık ve büyüktü aynı şikayetler vardı on yıldır sıra bekliyordum özelde oldum küçüldü acılar biraz geçti ama memnun değilim benim değil kendi bildiği gibi yaptıbegenmedigimi söyledim tekrar ameliyat için bir yil gerekir dedi hâlâ sarkiklik var iyi bir doktor bulmalisinizpara tuzagina dikkat edin

Ben devlette olucamda bu hormon bozukluğu hakkindda ameliyat yaparlarmı acaba krem verecek halleri yoktur cunku

Ailenizde (büyüklerinizde) sizin durumunuzda olan bireyleriniz var mı?

Sırt ağrılarının varsa duruş bozukluğundan kaynaklı. Eğer 90-B sütyen kullanıyorsanız sırt çevreniz geniş demektir ,kilolusunuz. Sağlıklı kilo verin yani spor eşliğinde. Spordan kastım sadece yürüyüş değil. Zamanla sırt ve omuz ağrılarınız geçecektir. Her şey meme büyüklüğü değil. Önce duruşu düzeltmelisiniz. Sonrasında memeleriniz yağ dokusundan oluştuğu için biraz küçülüp sarkar. Operasyona ona göre karar verirsiniz.. hormon bozukluğunu ilaçla tedavi ederler. Hemen meme küçültmezler.. önceliğiniz sağlıklı omurilik olsun. Postürü düzelteceksiniz. Meme daha sonra..

X