Meme küçültme/dikleştirme operasyonum sonrası

Çok haklısınız ama insan düşünmeden edemiyor. Hamilelik sürecinde vücut pek çom değişimden geçiyor en başta kendim kendimden memnun olur muyum mutlu olur muyum bu var çünkü ben görünümüme çok önem veririm kilo alsam mutsuz olurum falan o yüzden şimdiden göğüs düşünüyorum ama bakalım inşallah korktuğum gibi olmaz. Doğum sonrası spor yaparken göğüs de çalışırsam yine çok kötü bi sonu engellemiş olurum belki. Teşekkür ediyorjm tekrar geçmiş olsun size iyi geceler

Merhaba geçmiş olsun epeyce iyileşmistir sanırım. Ben de 5 gün önce oldum ama meme aerolası da küçültülmüş bana çok küçültülmüş gibi geldi ve şekilsiz duruyor şu anda acaba dikişler iyileştiktennaonra mi meme başı ve aerolası şekil alıyor

Merhaba, evet oldukça iyiyim, şükür
Ödem vardır şu an. Moralinizi bozmayın, kısa sürede şekillenme başlar. Ben de acaba çok mu küçüldü diye düşünmüştüm fakat şu an biraz daha mı küçülseymiş diyorum

Çok teşekkür ederim rahatladım biraz daha iz için ne zaman ve hangi kremleri kullanmıştınız scar oluşmaması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…