Meme küçültme Ameliyatı

Senduran

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2019
1
2
1
64
prof. doktor gürsel Turgut hocama 08/04/2019 pazartesi günü livhospital' da meme küçültme ameliyatı yaptırdım. ameliyattan hemen sonra kendimi çok iyi hissettim. hatta parmağımı kesmiştim, ameliyat acım dahi parmağımdan daha azdı. narkozun etkisinden sonra normal yaşamıma dönüp hareket etmeye başladım, bir gün sonrada eve döndüm. küçültme ameliyatlarının zor olduğu söylenmişti. birçok olay dinlemiştim. ameliyattan sonra yaşanananlar anlatılmıştı. ancak ben hiç ameliyat olmamış gibi hissediyorum. hocama bu nedenle çok teşekkür ediyorum. sonuç mükemmel oldu. tesadüfen muayane olmuş ve güvenmiştim. uzun zamandır bu ameliyatı olmam gerektiği söyleniyordu. ancak cesaret edemiyordum. korkulacak hiçbir şey olmadığını anlatmak için bu yorumu yazmak istedim. anlatılanlardan korkmayın. ben çok korkmuştum. ben gürsel hocama teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
prof. doktor gürsel Turgut hocama 08/04/2019 pazartesi günü livhospital' da meme küçültme ameliyatı yaptırdım. ameliyattan hemen sonra kendimi çok iyi hissettim. hatta parmağımı kesmiştim, ameliyat acım
prof. doktor gürsel Turgut hocama 08/04/2019 pazartesi günü livhospital' da meme küçültme ameliyatı yaptırdım. ameliyattan hemen sonra kendimi çok iyi hissettim. hatta parmağımı kesmiştim, ameliyat acım dahi parmağımdan daha azdı. narkozun etkisinden sonra normal yaşamıma dönüp hareket etmeye başladım, bir gün sonrada eve döndüm. küçültme ameliyatlarının zor olduğu söylenmişti. birçok olay dinlemiştim. ameliyattan sonra yaşanananlar anlatılmıştı. ancak ben hiç ameliyat olmamış gibi hissediyorum. hocama bu nedenle çok teşekkür ediyorum. sonuç mükemmel oldu. tesadüfen muayane olmuş ve güvenmiştim. uzun zamandır bu ameliyatı olmam gerektiği söyleniyordu. ancak cesaret edemiyordum. korkulacak hiçbir şey olmadığını anlatmak için bu yorumu yazmak istedim. anlatılanlardan korkmayın. ben çok korkmuştum. ben gürsel hocama teşekkür ediyorum.
Geçmiş olsun bende istiyorum fiyatı eydi acaba

Merhaba, ben de göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum ama ağrıdan çok korkuyorum. Tabii sonucun güzel olması da önemli. İstanbuldayım. Bu konuda iyi olan hangi dr.u tavsiye edersiniz? Fiyatlar nasıl?

Kac bedendin simdi
Kac beden oldu.diren takildimi.fiyati nedir.agri oldu mu.

Kac bedendin simdi
Kac beden oldu.diren takildimi.fiyati nedir.agri oldu mu.
merhaba, ben Mayısta haziranda meme küçültme için epey araştırdım. Ataşehir de Doktor Dicle Sevük ile görüştüğümde çok hoş sohbet birşekilde tüm sorularımı yanıtladı. İçime sindiği için ona ameliyat oldum. İlk gün biraz ağrı oldu Doktor Hanım da görüşmemizde söylemişti. ama ağrı kesici ile geçti.
Şimdi çok rahatım. DD giyerken şimdi B oldum :)

Back
X