Meme küçültme ameliyatı sonrası

Hssshs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
34
10
26
Merhaba arkadaşlar daha önce meme ameliyatı hakkında bir forum açmıştım. Şu an ameliyat oldum bugün ameliyat günümüde sayarsak 3 günüm bu sabah eve çıktım. Toplam 3 kilo kadar doku alınmış. Bundan sonra beni neler bekliyor yardımcı edebilecek var mı ya da kendi tecrübelerini paylaşacak biri.

Selam. Çok kısa süre içinde toparlanacaksın. 40 gün sonra meme üstü yatabileceksin. Birkaç hafta kolunu çok kaldırmamaya çalış. Yaralar kapanınca iz tedavisine geçeceksin. Bende çok iz kaldı. Kuzenimde hiç belli bile olmuyor. Sen özen göster, gerisi şansa kalmış. Geçmiş olsun

adana şehir hastanesinde yaptırdım. çok şükür sağlığım iyi, büyüklüğü normal oldu ama şekli istediğim gibi değil. meme başı çok yukarda. geri dönüşü de yok bunun malesef.

adana şehir hastanesinde yaptırdım. çok şükür sağlığım iyi, büyüklüğü normal oldu ama şekli istediğim gibi değil. meme başı çok yukarda. geri dönüşü de yok bunun malesef.
Size mi çok yukarıda geliyor acaba? Yeni mi oldunuz? Belki oturacaktır zamanla. Dr unuz ne diyor bu duruma? Fiyatlar ne kadar?

Merhaba, şu an durumum iyi sayılır hatta eski halimden bir farkın yok eğilememem hariç o da zamanla alışırım sanırım oda südyenin tam dikişlerime gelmesinden sanırım. İki gündür sanki dikişlerimde sızı ve yanma gibi bir şey var umarım ciddi bir şey değildir gerçi yarın doktor kontrölüm var o bilgi verir. Bir de size birkaç bir şey sormak istiyorum gögüs ucunuz içe doğru çökmüşmüydü benim şu an öyle bir de uç tarafına dokununca hissetmiyorum kaç günde geri gelir bir de dikişler kaç günde kayboluyor ya da dökülüyor. Çok soru sordum ama aklımdan bir sürü şey var

Ameliyat sonrası memnun kaldınız mı? Kime yaptırdınız ameliyatı?
Ben Denizli de yaptırdım Hakan Özcan'a üniversite şu an bir şey demek benim için çok erken ama şu an iyi gibiler duruyor umarım şişlikler inince sarkma olmaz çünkü böyle çok güzel gözüküyorlar

Devlet mi özeldemi oldunuz canım
Bende olucamda merak ettim fiyat bilgisi alıcaktım çok çok geçmiş olsun umarım bir an evvel toparlanırsınız

Size mi çok yukarıda geliyor acaba? Yeni mi oldunuz? Belki oturacaktır zamanla. Dr unuz ne diyor bu duruma? Fiyatlar ne kadar?
ocak ayında ameliyat oldum. şimdiye kadar şekli tam oturur diye bekledim o yüzden doktoruma sormadım bile. mezurayla ölçtüm boynumla meme başım arası 19 cm. ben çok uzun boyluyum. birkaç cm daha aşağıda olmalıydı. yakında doktoruma tekrar gideceğim inşallah. ama ameliyat olacaklara tavsiyem ne istediklerine karar versinler ve herşeyi doktora bırakmasınlar.mesela ameliyat öncesi doktorum bana üst bölüm dolgun olsun mu diye sordu, onu bile düşünmemiştim. tek odaklandığım şey memelerimin büyük kalmamasıydı. ama sonradan şekil de çok önemli oluyor. hatta doktor lolipop tekniği de yapabilirim demişti, ona da siz karar verin demiştim. ama ne kadar önemliymiş çünkü çok büyük bir alanda bembeyaz tenimde kıpkırmızı, kalın yara izleri var.

operasyona 3000 tl ödedim.

benim sağ meme altında açılma oldu, doktor müdahale etmedi ve çok iz kaldı. dikişlerin tamamen dökülmesi ve iz tedavisine geçmem 2 ayı buldu. uzun süre antibiyotikli krem ile pansuman yaptım. meme başında çökme ve his kaybı olmadı. sağ mememde alt tarafta bi uyuşma vardı şimdi yazarken kontrol ettim , geçmiş :) ara ara yanma ve batma olması normal, beni çok rahatsız etmemişti bu durum. hatta sutyenden dolayı hassasiyet de yaşamadım.

Baya dikiş izleri oluyormuş maalesef. Lolipop tekniğinin nasıl bir farkı var?

Üniversite oldum ben yani devlette. 4500 bine oldum. Bir de 110 tl muayene ücreti var
Devlette ücret alınmıyor diye biliyordum canım ben şaşırdım cok bende küçültme istiyorum benim 120 beden ve kamburum var 15 gün oldu emzirme kestim araştırma halindeyim de
Siz hangi hastanede oldunuz istanbuldamısınız

Bugün doktorla görüşmem vardı dikişlerim alındı biraz onun acısı var bende sanıeım oda bir kaç saate geçer. Doktor çok hızlı iyileşiyor dedi ve büyük oradan da parça alınmasına rağmen dikişleri şimdiden iyi dedi ama ben göremediğim için tam bilmiyorum bakmaya cesaret edemiyorum.

Ben Denizli de oldum. Sanırım sütten kesildikten bir sene gibi sürede yapıyorlar okuduklarıma göre. Benim şöyle ben henüz 20 yaşındayım ve bekarım. Ücretsiz şekilde olanları asistanlar yapıyormuş doktorumun bunu kabul etmedi yaptırmam ve ücretsiz için imza atmam dedi. İlerisi için problem olabilir dedi emzirmede his kaybında falan bende kendisinin yapmasını kabul ettim. Benimde ölcüm büyük en son aldığımda 110 E takıyorsum 3 kilo alındı benden bu arada

Bende diyete girdim canım en zayıflarım öncesi dedim ay ücretsiz diyede kendimizi stajyerler asistanların önüne atmakta istemem şahsen

Bende diyete girdim canım en zayıflarım öncesi dedim ay ücretsiz diyede kendimizi stajyerler asistanların önüne atmakta istemem şahsen
Zayıflamak iyi olabilir ama ben pek zayıflayamadım zaten kilo verdikçe daha da sarkıyordu kilo fazlalığımla girdim bakalım ileride ne olacak gerçi doktor zayıflayınva daha küçülür dedi. Biz halamla aynanda gitmiştik doktora onun ücretsiz şekilde oluyor asistanlar tarafından o kabul etti yaşım ileride diye. Eğer yaşınız daha gençse kötü olabilir. Asistanlara deneyim kazansınlar diye yaptırıyorlar ben açıkcası korktum biraz zaten doktorda onaylamadı. Eğer siz yine de ücretsiz yaptırmak isterseniz bir an önce gidin bir görüşün çünkü 3 4 ay sonraya ameliyat günü veriyor

24 üm canım zaten emzirmeden 6 ay sonra yapılıyormuş sırt ağrısı cok yasıyorum ve kamburluk oldu bende ücretsiz yaptırmaktan vazgeçtim canım siz ögle deyince korktum
Kilomu verip ögle olucam ameliyatı insallah 170 boy 99 du 1 ay önce daha tartılmadım 15 gün oldu diyetteyim inş veririn

Sanki böylede size şey yapmış gibi oldu ama şimdi bir profesöre yaptırmak daha iyi yada bütçeniz varsa özele. Vermişsinizdir bir 5 kilo kadar ameliyata kadar daha da verirsiziniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…