Meme küçültme ameliyatı sonrası

Sanki böylede size şey yapmış gibi oldu ama şimdi bir profesöre yaptırmak daha iyi yada bütçeniz varsa özele. Vermişsinizdir bir 5 kilo kadar ameliyata kadar daha da verirsiziniz
Yanlarım azaldı biraz evet daha iyi oldum böyle pskolojik olarakta mutlu hissediyorum
Mecbur arabayı satıcaz yada kredi çekicez olmuşken 1 kez olsun sağlıktan değerli değil uyardıgınız için sağolun bilgilerinize tşk ederim

On
Umarım istediğiniz şekilde ilerler. Daha uzun bir süre var hem bedenen hem maddi olarak

On

Umarım istediğiniz şekilde ilerler. Daha uzun bir süre var hem bedenen hem maddi olarak
4 ve 6 ay içinde olabilirmişim sütten kesince
Bakalım araştırma yapıyorum canım işte allah hakkımda neyse hayırlısı onu eylesin

Benim de sağ meme dikişim sorunlu altta dikişlerin birleştiği yerde bir delik açıldı

Sizinki de tam olarak böyle miydi? 20 gün oldu ameliyat olalı sağ memeden hiç doku alınmadı dikleştirme yapıldı sadece moralim çok bozuk
moralinizi bozmayın, hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz bu süreçte. inanın ki normal sutyen kullanmaya başlayınca moraliniz ve özgüveniniz tavan yapacak. önümüzdeki yaz hep sutyensiz gezeceksiniz mesela :) sağlığınız iyi olsun da azıcık bir açılma hiç önemli değil.benim işaret parmağımın yarısı kadar açılmıştı, geçti.

Merhaba, acaba sizinde dikiş yerlerinde siyah siyah izler oldu mu? Benim o durumda şu an acaba batikondan dolayı mı iplerden dolayı mı bilmiyor bir de henüz daha banyo yapamadım kanlar falan mı kurudu acaba gerçi öyle olsa pansumanda çıkardı? Bir de banyoyu nasıl yaptınız? Benim 17. Gün daha banyo yapmadım gerçi yarı yarıya yapıyorum Saçım ve göğüs altı yapıyorum. Doktor en son kontrolündem sonra 3 4 gün sonra yap artık zamanıda geldim korku olunca size sorayım dedim duş jeli falan değse sıkıntı olur mu yoksa sadece su ilemi yapayım?

Çok teşekkür ederim biraz teselli oldunuz bana peki iyileştikten sonra iz nasıl kaldı ?

O bahsettiğiniz siyah izler kabuk, kurudukça dökülüyorlar, banyoya gelince ben 8. Gün dü dr izniyle yapmıştım tabiki liflemiyorsunuz dokunmuyorsunuz saçınızdan akan su ve köpük geçsin üstünden siz yine saç koltukaltı belden aşağı rahat rahat yıkanın bence çıkınca peştemalla hafif hafif kurulayıp biraz çıplak durun mümkünse havayla temas edip iyice kurusun teniniz sonra giyinin böyle çokbilmiş yazdım ama ameliyat ola ola tecrübe kazandım

Merhaba benimde bu şekilde küçük bir şey var içinde de irin gibi var sanırım iltihaplı doktora göstereceğim umarım önemli bir şey yoktue
Benimde akıntı oluyor ama irin olduğunu sanmıyorum pembe su gibi bir sıvı geliyor gazlıbez kapatıyorum Üstünel delik ilk açıldığında bayağı sütyenden ve tişörtümden sızmıştı sonra birkaç damla şeklinde oldu

Valla bu konularda bilmek daha iyi benim ilk ameliyat olunca korkuyor insan bir de bir şey olur mu korkusu var. Bir an o siyah şeyler kalacak diye korktum dökülmesi iyi olacak. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim

Küçük bir delik içinde beyaz bir şey olunca irin sanırım dedim gerçi öyle büyük bir şey değilde ben panik yapmış olabilirim heralde zamanla geçer. Sizin ameliyat olalım kaç ay ya da kaç sene olmuştu

19 Ağustos ta oldum 1 ay bile olmadı

ben birkaç gün sonra yıkanmıştım. sadece suyla da yıkasanız saçınızdan akan şampuan değiyor sonuçta. 17gün olmuş, hafif bir sabunla yıkardım sizin yerinizde olsam. bende siyah iz olmadı.

Çok teşekkür ederim biraz teselli oldunuz bana ❤peki iyileştikten sonra iz nasıl kaldı ?
benim daha başka dikiş izlerimde de tecrübem var.vücudum iz yapmaya müsait. 1 seneden önce de hafiflemedi hiçbiri. meme altında ve meme çevresinin altında keloid oluştu. yukardan aşağı inen çizgi pürüzsüz. daha kırmızıymış eskiden, şimdi pembe. günde 1 kez ya aloe vera ya hint yağı ya hindistan cevizi yağı ya da kantaron yağı sürüyorum. ama ilk aylarda eczaneden aldığım kremleri sürdüm. kuzenim sadece kantaron kullandı ve hiç iz kalmadı.

ben birkaç gün sonra yıkanmıştım. sadece suyla da yıkasanız saçınızdan akan şampuan değiyor sonuçta. 17gün olmuş, hafif bir sabunla yıkardım sizin yerinizde olsam. bende siyah iz olmadı.
Doktor yıkanma demişti bana o yüzden bende su köpük falan değmesin diye uğraşıyordum gerçi ne yapsan değiyorduda şu an normal şekilde yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…