Meme küçültme ameliyatı sonrası meme ucu çürümesi

Çok üzüldüm yaşadığınız durumu çok geçmiş olsun diliyorum aynı durumdayım meme ucu açık nekroz oldu doktor biraz daha bekleyelim diyor yama yapmak için ama görüyorum ki Yaman'ın da tutmama ihtimali varmış ona çok üzüldüm açık yara ile hala bekliyorum siz ne yapabildiniz bir sonuca ulaşabildiniz mi çok merak ettim çok kötü bir durum psikolojim altüst oldu sizi çok iyi anlıyorum tekrar geçmiş olsun

Merhaba yeni gördüm mesajınızı şu anki durumunuz nedir maalesef benim sağ meme ucu yok hala psikolojik olarak atlatamadım yaralarım tamamen iyileşti fakat görüntü kötü

Merhaba yeni gördüm mesajınızı şu anki durumunuz nedir maalesef benim sağ meme ucu yok hala psikolojik olarak atlatamadım yaralarım tamamen iyileşti fakat görüntü kötü
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. 10 haziranda ameliyat oldum. Benim sağ meme ucu da simsiyah oldu. Sertleşti de. Doktorla görüşemiyorum. Asistanlar hemşireler doktora sorup geri dönüyorlar. Israrla kabuk atıp iyileşeceğini söylüyor. Bugün gazlı bezi çıkardığımda kan geldi. Yarın sabah kontrole gideceğim. Muhtemelen çürüdü meme ucum. Siz şimdi nasılsınız, nasıl oldunuz. Bir başka yöntemle iyileşme ya da zamanla toparlama durumunuz oldu mu. O meme ucu için yapılacak bir şey var mı ya da yapıldı mı. Bilgilendirir misin lütfen.

Merhaba bende aynı çürüme var piskolojim kötü bana yardım edermisiniz özelden fotoqrafın görebilirmiyim areola kaybı istemiyprum.areolam ne kadar süfrəyə iyileştiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…