Merhaba geçmiş olsun zorladınız mi ağır falan mi kaldırdınız şuan ne durumdasınızHerkese merhabalar. 20 gün oldu meme küçültme ameliyatı oldum devlet Hastanesi'nde. Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt hastanesi. 1 hafta önce dikişlerim patladı. Sanırım tekrar dikilecek. Aynı sorunu yaşayanlariniz oldu mu aranızda? Gerçekten çok korkuyorum
Geçmiş olsun ücretsiz mi oldunuz eğer ücretsiz se size ne zaman sıra geldi 3 aydır bekliyorum hala sıra gelmedi offfHerkese merhabalar. 20 gün oldu meme küçültme ameliyatı oldum devlet Hastanesi'nde. Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt hastanesi. 1 hafta önce dikişlerim patladı. Sanırım tekrar dikilecek. Aynı sorunu yaşayanlariniz oldu mu aranızda? Gerçekten çok korkuyorum
Merhaba durumunuz nedir ameliyat oldunuz mu para falan verildi miGeçmiş olsun ücretsiz mi oldunuz eğer ücretsiz se size ne zaman sıra geldi 3 aydır bekliyorum hala sıra gelmediofff
Mart ayında heyet raporu çıkardım ücretsiz olcam bugün gittim dr a artık yapın lütfen bir tarih verin çocuklarım küçük yazın olayım okul başlarsa yapamam dedim terledi bekliycen sıranı belli değil belki giderin bu hastaneden o zaman başka dr a olursun dedi yani zaten belli bisey yok bide giderse bide başka dr un sırasını bekliycem off sıkıldım sıcak pişik oluyor kaşınıyor keyfi yapmıyoruz zaten bilmiyorum artık nezaman olurumMerhaba durumunuz nedir ameliyat oldunuz mu para falan verildi mi
Sizi heyet raporu çıkardıktan ne kadar sonra ameliyat günü verdi yazdım size ama galiba dikkat etmedinizDevlet hastanesi fizik tedaviye gönderiyor sizi. Eğer sağlık sorununa giriyorsa rapor ile ücretsiz yapılıyor. Rapor alamazsaniz 3bin ile 7 bin arası yaklaşık fiyatlar
Hangi doktordan randevu almaliyiz bide giderken NASIL soylicez çok cekingenim bu konularda .Mart ayında heyet raporu çıkardım ücretsiz olcam bugün gittim dr a artık yapın lütfen bir tarih verin çocuklarım küçük yazın olayım okul başlarsa yapamam dedim terledi bekliycen sıranı belli değil belki giderin bu hastaneden o zaman başka dr a olursun dedi yani zaten belli bisey yok bide giderse bide başka dr un sırasını bekliycem off sıkıldım sıcak pişik oluyor kaşınıyor keyfi yapmıyoruz zaten bilmiyorum artık nezaman olurum
Tamamen hastanenin yoğunluğuna göre değişiyor. 2 hafta olmadan aramislardi beniSizi heyet raporu çıkardıktan ne kadar sonra ameliyat günü verdi yazdım size ama galiba dikkat etmediniz
Plastik cerrahi bölümünden. Cekinecek birşey yok bu sağlık. . Büyük olduğunu memelerin. Boyun ağrısı sırt ağrısı südyen yaraları olduğunu söyle. Spor yapamiyorum. Terleme pişik oluyo deHangi doktordan randevu almaliyiz bide giderken NASIL soylicez çok cekingenim bu konularda .
Plastik cerrahi den canım dr a göğsüm çok büyük vücuduma göre pişik koku yapıyor sırtım ağrıyor falan dersen ücretini söylüyor sen eğer durumun yoksa heyete girmek istiyorum dersin o seni yonlendirirHangi doktordan randevu almaliyiz bide giderken NASIL soylicez çok cekingenim bu konularda .
Heyet nasıl oluyor bilgi verebilir misin rica etsemPlastik cerrahi den canım dr a göğsüm çok büyük vücuduma göre pişik koku yapıyor sırtım ağrıyor falan dersen ücretini söylüyor sen eğer durumun yoksa heyete girmek istiyorum dersin o seni yonlendirir
Ücretsiz olmak icin saglik kurulundan geçince heyet raporu alınıyor eğer uygunsanız veriliyor heyetbraporuHeyet nasıl oluyor bilgi verebilir misin rica etsem
Hayir ücretli için rapora gerek yok ücretsiz olmak icin zaten heyet raporu gerekiyor devlet hastanelerinde qyni galiba sıraya koyuyorlarÜcretli olunca sağlık raporu almaya gerek yok mu bir de ücretsiz için çok bekleniyor öu