Meme küçültme ameliyatı. Op. Dr. Feryal Değer

Ysmnzll

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2020
2
0
43
Merhaba arkadaşlar. Bakırköy Sadi Konukta meme küçültme ameliyatı olan var mı? Doktor Feryal Değere ameliyat olmayı düşünüyorum. Sadece anestezi korkum var. Uyanamamaktan korkuyorum. Ömrümde hiç ameliyat olmadım. Göğüslerim çocuktan sonra büyüdü ve sarkma oldu. Beni bu ameliyat hakkında bilgilendirir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Selam 2 ay oluyor ameliyat olali hem diklestirme hem küçültme yaptırdım, benim biraz talihsiz geçti ama sen korkma. Ağrı olarak belki çok ağrın olmuyor ama gerçekten zor bir ameliyat. Internette oyle okumuyorum :) Doktorlar bile ne zannettin sezeryan bunun yanında hiç dediler :) yani soyle soyliyim yanında biri şart hicbisey yapmazsan 2 hafta içinde toparlarsin. 2 ayda ağır iş yok, ben 1 bucuk ay sonra çocuğu kucagima al halı silkele falan yaptım maalesef iç dikisler atti küçük bi operasyon daha geçirdim. Ne diyim buda benim şansıma vala.Ama hep hayalimdi hergun mutsuz olmaktansa birkaç ay çekmek daha iyi sanırım. Yardımcı olcak biri varsa hic korkma, biraz sayfamda da anlattım yaşadığım sorunları bunlar olası komplikasyonlar tabi ,oda biraz şans bence:)

İşte bende anestezi korkusu var. Panik atak hastası olduğum için oda. Beni aydınlattığın için çok teşekkür ederim. Korkumu yenip bu ameliyatı olacağım.

Geçmiş olsun şimdi nasılsınız. Bende dikleştirme ameliyatı oldum benim için çok zor geçti. 3 ay sonra memede hematom ve kist oluştu. Tahliller yapiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…