- 27 Haziran 2014
- 52
- 17
Merhaba bende 29 Ağustos'ta eğitim araştırma hastanesinde uzman asistana oldum 1 eylül de taburcu oldum 167 boy 73 kgyim iki menemen 1550gr alındı öncesinde 100 D kullanıyordum şimdi b cup gibi çok da bakamıyorum benim meme başı dahil olmak üzere ters t şeklinde bir dikiş izim var ama alt dikiş bir koltuk altından diğerine kadar kesintisiz şekilde bu kadar olacağını hatta meme başının çıkarılacağını bilmiyordum görünce çok korktum ama Dr anca toparlabildik dedi artık yapacak birşey yok iyileşme ve acı kesinlikle vücut yapısı ve ağrı eşiği ile alakalı bende yüzlerce yorum video izledim iki güne toparlarım diye ameliyata girdim ama bugün bir hafta oldu ve ben hala annemin yanındayım kesinlikle eğilemiyorum yemeğimi ailem yapıo ağır ellerim saçımı toplayacak kadar anca kalkıyor günlük pansumanım var cuma tekrar kontrol var yani salı ameliyat oldum haftaya cuması bir daha ne zaman olur bilmiyorum ama şehir dışına artık evime gitmem lazım çocuklarımın okulu açılıyor o yüzden bulunduğum yerdeki bir hastaneden bir daha randevu aldım yani kısacası benim zor geçti ne kadar bir süre sonra evimle çocuklarmla ilgilenebilecem hiç fikrim yok Allah'ım herkesin yardımcısı olsun iyi ki olmuşmuyum evet boynum sırtım hafifledi ama kesinlikle basit birşey değil birde bana ameliyat sonrası korse gerek yok dedi Dr pansumanlarla doldurup destekliyorlar herkesin merak ettiği konuya da değineyim devlet hastanesi olsa da 20bin dendi ama bi tanıdık araya girince ücret ödemedik