- 23 Nisan 2018
- 12
- 3
- Konu Sahibi Senorita Fresa
Merhaba herkese ben forumda yeniyim ve paylaşımlarınız için şimdiden sabırsızlanıyorum çünkü ben 23 yaşında daha çok genç birisiyim ancak Kilo alıp vermekten memelerimin şekli bozuldu önceden büyük dolgundu tam dik değildi elbette ancak idare ediyordum ağır da olsa. Şu anda çok fazla sarktı artık uçları aşağıya bakıyor gördüğümde kendimden tiksiniyorum ve boyun fıtığı olmak üzereyim doktor da uyardı.. Ancak kimse bir rapor belge vermek istemedi hastaneye yıkamak için. Ben de ünv gittim, onlar da olmaz ilerde bebeğine süt veremezsin gibi hüküm koydular sanki benim bedenim değilmişcesine. Zaten aldığım kilolar başıma dert oldu bir de psikolojimi bozdular ben de antalya da çok iyi olduğunu duyduğum özel muayenehane olan başka bir doktor buldum anlaştık bu ayın sonunda ameliyat edeceğim dedi ancak sorun şu ki zayıflamamı istemişti en az 8-10 Kilo.. Ben stresten sadece 3,5 Kilo verebildim ve hala vermem gereken 20-25 kg var toplamda... Ameliyat olan arkadaşlara sormak istiyorum ben dayanamıyorum ağrılara görüntüsüne, düğünüm yakın, sonra ameliyat olmam çok zor, şimdi oldum oldum yoksa birkaç yıl sonra olabileceğim. Sonrasında kilo vermek ciddi anlamda sorun yaratır mı birisi akıl verebilir mi ameliyata çok hazır hissediyorum ama sonrasından çok korkuyorum çok fazla şekli bozulursa eski haline dönerse diye