Meme küçültme ameliyatı olup emziren var mı?

Yani misal küçük memesi olanlar slikon taktiriyor ve taş gibi memesi oluyor ya asla öyle bir sonuç alamazsınız mümkün değil.
Evet silikon konusunu ben söylemeden siz söylediniz. Kesinlikle öyle düşünüyordum ve öyle olmadığını da anladım. Bilmiyorum benimle aynı hassasiyeti paylaşan var mı, ben bekarım ve E cup beden olarak evlenmekten utanç duyuyorum. Bunca yıl bunun yükünü çektim zaten. Küçücük çocukken koca kadın gibi dolaştım ortalıkta. Kendime uygun iç çamaşırı bulamadım hep bol giydim vs vs..kendi kendimle cebelleşip durdum ama şimdi bu kusurumu başka biriyle paylaşmaya gelince utançtan yüzümden ateş çıkıyor. Küçültmesen bi dert küçültsen başka dert. Siz evli bi kadın olarak hangisini tercih etmemi uygun bulursunuz. Biraz özel oldu isterseniz özelden atabilirsiniz

E cup cidden büyük kilonuz nasıl bilmiyorum ben 60 kilo iken D cupti ben de 1.60 boyundayım zaten iri bir kadın olmadığım için sizin de dediğiniz gibi genç kızlığım hep saklamakla geçti. Ki sizin ki daha büyükmüş. Silikonlu gibi meme hiç gerçekçi değil zaten genel manada erkeklerin öyle bir beklentisi de yok. Emin olun kucultunce su halinden daha tatminkar bir fiziğe sahip olursunuz. Emzirme konusunda da şu an belki hissetmeniz zor. ben evlat konusunda takıntılı bir insanım. Ama etrafımda emzirmeyi o kadar da önemsemeyen bir sürü kadın var ben onlardan biri olmadığım için üzüldüm ve pişman oldum. Siz şu an bunun için bir şey soyleyemezsiniz tabii ama iri bir meme ile yaşamak da çok zor.

1.65 boyum var sanırım. 55-60 kilolarda da geziniyorum. Çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim. Hassasiyetlerinizi de çok iyi anladım. Eski mesajlarınıza baktım emzirme konusunda gerçekten çok sormuşsunuz tecrübesi olan var mı diye. Sizin kadar yoğun olmasa da benim de aklımı kurcalıyor. Şu ara şekli konusunda bi aydınlanma yaşadığım için ona takılı kaldım. Daha kalabalık bi başlık var bu konuyla ilgili, geriye dönük onu okuyorum. Biraz daha bilgilenip oraya da yazmayı düşünüyorum. İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Allah çocuklarınızı güle güle güle büyütmeyi nasip etsin.

Teşekkür ederim sizin de hakkınızda hayırlısı olsun iyi akşamlar

Emzirebıldıgınızı yazmışsınız.Bende meme dıklestırme amelıyatı oldum.Ama ters T seklındeydı meme ucların yerı bır mıktar degısıyor.Sizinde o yontemlemi yapılmıstı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…