- 11 Mart 2008
- 125
- 4
-
- Konu Sahibi elifecem16
tamamen demekKomple derken ?
Merhaba üzerinden baya vakit geçmiş ama siz çocuk sahibi olup emzirebildiniz mi acababenim bir arkadaşım oldu. emzirdi. bir problem çıkmadı. bende 6 ay önce oldum bu ameliyatı. çok memnunum. bi an önce ol derim ben. o ağırşıkla yaşamaya değmez
Ameliyat olup emzirme deneyimi yasadiniz mi acababen 28 yaşında 85 kiloda,5 yaşında çocuk sahibi bir anneyim.göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum. aranızda bu ameliyatı yaptırıp emziren var mı acaba??
Merhaba arkadaşınız emzirmis acaba sadece kendi sütü yetti mi bir de aradan baya vakit geçti siz emzirebildiniz mi bu aradabenim bir arkadaşım oldu. emzirdi. bir problem çıkmadı. bende 6 ay önce oldum bu ameliyatı. çok memnunum. bi an önce ol derim ben. o ağırşıkla yaşamaya değmez
Merhaba bebeğiniz doğdu mu?siz emzirebildiniz mi? Sonucu paylaşırım demiştiniz çok merak ediyorumMerhaba arkadaşınız emzirmis acaba sadece kendi sütü yetti mi bir de aradan baya vakit geçti siz emzirebildiniz mi bu arada
Bunu tecrübe etmiş birine denk geldiğim için çok mutluyum. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Bir sorum daha var aslında. Emzirdikten sonra meme şeklin değişti mi, büyüdü mü, sarktı mı... Ama sanırım bunun cevabını vermen için biraz erken.Bir çok kişiye mesaj yazdım kimse dönüş yapmadi belki biri girer okur bu mesajımı. Ben 2 yıl önce meme küçültme oldum 5 ay önce de doğum yaptım. Hâlâ bebeğimi emziriyorum Allah'a şükürler olsun. Ama mama destekli ve beni bırakmaması için çok çok çabalıyorum. Pişman mısınız diye sorarsanız çok pişmanım keşke doğumlar bittikten sonra yaptirsaymisim. Evet çok sıkıntı yapıyordu fakat yavrumu kucağıma alınca bencillik yaptığımı düşündüm çok üzüldüm. Hâlâ emziriyorum bilgi almak isteyen varsa mesaj atsın. Hoşçakalın
Evet büyüdü fakat şeklinde değişiklik olmadı muhtemelen bir miktar sarkma olacaktır fakat biz büyük memeliler için önemli olan küçük olmasıdır. Ayrıca emzirme aslında çok rahat bu şekilde. Sutyensiz geziyorum tek tişörtle hiç rahatsızlık hissetmiyorum. Ama ben çok memnunum ameliyatımdan hem neredeyse hiç iz yok hem de şekli boyutu çok güzel görenler ameliyatli olduğunu anlamıyorlarBunu tecrübe etmiş birine denk geldiğim için çok mutluyum. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Bir sorum daha var aslında. Emzirdikten sonra meme şeklin değişti mi, büyüdü mü, sarktı mı... Ama sanırım bunun cevabını vermen için biraz erken.
Memnun olman ne kadar güzel allah nazardan saklasın. Doğrusunu söylemek gerekirse ben küçültmekten çok şekline takıntılıyım. Küçülme fotolarına baktığım zaman biraz moralim bozuldu benim hayallerim çok başkaydı. Geniş göğüslere sahip olduğumuz için ameliyattan sonra yayvan duruyor koltukaltına doğru. Meme halkasının aşağı eğimli olduğunu gördüm kimisinde. Operasyonun hemen sonrası dikliğinden memnun olan, 6 ay sonra yumuşayıp sarktığını söylüyor. Bir de emzirmeden sonra tekrar deforme olursa diye daha da çok korktum.Evet büyüdü fakat şeklinde değişiklik olmadı muhtemelen bir miktar sarkma olacaktır fakat biz büyük memeliler için önemli olan küçük olmasıdır. Ayrıca emzirme aslında çok rahat bu şekilde. Sutyensiz geziyorum tek tişörtle hiç rahatsızlık hissetmiyorum. Ama ben çok memnunum ameliyatımdan hem neredeyse hiç iz yok hem de şekli boyutu çok güzel görenler ameliyatli olduğunu anlamıyorlar
Seklini ve sarkip sarkmayacagina takacaksaniz işiniz çok zor. Benim ameliyattan beklentim fazla değildi kuculsun süt bezlerim korunsun o kadar sarkarsa dik tutan sutyenler ne güne duruyor dedim. Çünkü zaten aşırı büyük ve sarkikti bundan daha kötü olacak hali yok ya dedim. Şimdi o yüzden beğeniyorum ama beklentim yüksek olsaydı begenmeyebilirdimMemnun olman ne kadar güzel allah nazardan saklasın. Doğrusunu söylemek gerekirse ben küçültmekten çok şekline takıntılıyım. Küçülme fotolarına baktığım zaman biraz moralim bozuldu benim hayallerim çok başkaydı. Geniş göğüslere sahip olduğumuz için ameliyattan sonra yayvan duruyor koltukaltına doğru. Meme halkasının aşağı eğimli olduğunu gördüm kimisinde. Operasyonun hemen sonrası dikliğinden memnun olan, 6 ay sonra yumuşayıp sarktığını söylüyor. Bir de emzirmeden sonra tekrar deforme olursa diye daha da çok korktum.
Yani misal küçük memesi olanlar slikon taktiriyor ve taş gibi memesi oluyor ya asla öyle bir sonuç alamazsınız mümkün değil.Memnun olman ne kadar güzel allah nazardan saklasın. Doğrusunu söylemek gerekirse ben küçültmekten çok şekline takıntılıyım. Küçülme fotolarına baktığım zaman biraz moralim bozuldu benim hayallerim çok başkaydı. Geniş göğüslere sahip olduğumuz için ameliyattan sonra yayvan duruyor koltukaltına doğru. Meme halkasının aşağı eğimli olduğunu gördüm kimisinde. Operasyonun hemen sonrası dikliğinden memnun olan, 6 ay sonra yumuşayıp sarktığını söylüyor. Bir de emzirmeden sonra tekrar deforme olursa diye daha da çok korktum.