Meme kanseri?

nazmaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2024
4
1
18
Merhaba ablalarım abla diyorum çünkü daha genç bir kızım ve çok korku duyuyorum.. tek mememde akıntı ve ağrı var. Yaklaşık bir iki aydır…doktora gideceğim ama içimi rahatlatmakta istiyorum sorarak okuyarak. Biyopsiden de çok korkuyorum eğer bir kanser varsa naparım bilmiyorum…genel şikayetlerim tek mememde berrak bir akıntı ağrı böyle bir ağırlık var orada hareket ederken de bazen oluyor..kısacası sizce neden olabilir ??

Sut hormonuda olabilir korkmayin bi gidin neden riske atiyorsunuz ki belki bi ilacla gececek bisey ama siz ilerletiyorsunuz

Merhaba, prolaktin hormonu var stresten yükseliyor. Benimde bir süre yüksekti doktor kan tahlili istiyor regl iken veriyorsun. Sonrasında ilaç yaziyor ilaçta 2 hap bölüp iki hafta da iciyosun yani endiselenmene gerek yok. En son gittiğimde doktorum ağrı kesici bile etkiler demişti, stres özellikle yükseltiyor.

Endise etme canim ,kanser de genellikle agri olmaz diyorlar. Benim de agiriyor ara ara.
Boyle seyleri geciktirmeden dr. A git.
Erken tedavi her zaman daha kolay.

Sut hormonuda olabilir korkmayin bi gidin neden riske atiyorsunuz ki belki bi ilacla gececek bisey ama siz ilerletiyorsunu

Sut hormonuda olabilir korkmayin bi gidin neden riske atiyorsunuz ki belki bi ilacla gececek bisey ama siz ilerletiyorsunuz
Yanıt için teşekkür ederim devletten randevu almıştım o yüzden çok bekledim..ve ilk başta ciddiye almamıştım akıntıyı

Ya cevap için çok teşekkürler kan vermekten korkuyorum ve prolaktin için belirtm fazla yoktu diye sormuştum çok geçmiş olsun size de

Endise etme canim ,kanser de genellikle agri olmaz diyorlar. Benim de agiriyor ara ara.
Boyle seyleri geciktirmeden dr. A git.
Erken tedavi her zaman daha kolay.
Çk teşekkürler yanıt için bende ağrıdan çok akıntıdan şüpheleniyorum umarım hayırlısı size de çok geçmiş olsun gerçekten erken tedavi hep en iyisi

Ya cevap için çok teşekkürler kan vermekten korkuyorum ve prolaktin için belirtm fazla yoktu diye sormuştum çok geçmiş olsun size de
Bende de hiçbir belirti yoktu kıllanma falan diyor ama o da yoktu, şans eseri hormon testi verdiğimde çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…