ne kdr iyi geldi bu yorum, doktoruma güvenmekte şu an zorluk çekiyorum çünkü başka 2 hatalı yönlendirmesi daha oldu, meme konusunu da sayarsak 3. Doktor çok iyi biri ama tanının şokuyla zaman kaybetmeden bir karar verme yoluna gidiliyor en başta. Biz de araştırmadan, başka doktorla görüşme gereği duymadan mastektomiye onay verdik ki çok pişmanım. Mutlaka alanda uzman farklı profesyonel görüşler alınmalı, mutlaka! Artık çok geç ama ben normale dönmekte zorlanıyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim, belki de dediğiniz gibidir, sağlık olsun, hepimiz için
sağolun, küçük derken 80B ve dış dokuda çekilme vardı kitlenin olduğu yerde, doktorum evet silikon yapılabileceğini en baştan beri söylüyor ama benim artık güven sorunum oluştu kendisine, bu nedenle zamanı gelince bu konuyla ilgili bir olumsuzlukla daha karşılaşabilirim kaygısı oluştu bende açıkçası. o nedenle de zaman geçmek bilmiyor, mart-nisan gibi uygun dedi, izmirde birine yönlendirme yapacağım dedi bakalım... o zamanı iple çekiyorum. size de çok geçmiş olsun