- 17 Mayıs 2013
- 80
- 3
Merhaba. 31 yasindayim. Yillardir fibrokistlerim var memede. Aile öykum var. 6 ayda bir kontrollerim vardi. 1.5 yil oldu gitmeyeli. Gecenlerde gogsumu sıktıgimda sarimsi akinti geldi. Kobtrolumde geldigi icin gittim. Ultrason cektirdik. Yine fibrokistlerim var. Fakat dedi ki usg kesin sonuc vermez. Bulundugumuz yerde MR cihazi yok. Il merkezi yada baska bir ile gitmem gerekiyor. Fakat esim eger bir sey olsa usg de cikardi,madem mr cektirecektin niye ugrastiriyorsun vs vs. Konustu. Ben evhamliymisim,hastalik hastasiymisim ona gore. Ona meme kanseri olan hanimlarin tecrubelerinden bahsettim. Benimle ayni belirtileri gosterenlerden bahsettim. Ben onlari okuyup evhamlaniyormusum her sey beyinde bitiyormus. Sanki ben bunlari bilmiyorum. Ama diyorum ki bak belirtiler var ve dr usg kesin sonuc vermez diyor. Ve bu sekilde bir cok kadinda cikmamis sonradan cikmis, insallah cikmaz ama ileride cikarsa keske dememek icin iyice arastiralim diyorum. Ailemin yanina gidecektik hafta sobu. Buyuk bir sehirde yasiyorlar. Nasilsa gidiyoruz hafta sonu muayene yok randevu alayim cumadan gidelim 1 gun izin al dedim. Demez olaydim... 1 gun iznini kullanmaya kiyamiyormus o 1 gun izni ailesinin yaninda gecirirmis. Evet benim hastaligim icin 1 gun izin almak cok geliyor. Onun yerine ailesiyle gecirirmis... esim buyuk bir rahatsizlik gecirdi 2.5 yasinda oglum kimsenin yaninda durmuyor diye. 10 gun hastanede hem esime baktim hem ogluma. Hic bilmedigim bir sehirde ustelik. Ama o cok sevdigi ailesi gelmedi. Kalmaya yerleri yok diye hemde! Ben onu defalarca acillere tasidim ve hep en kotusunden endiselendim ama o beni hep gecenin 1 lerinde acillere tek basima gonderdi. oysa ben onu gözumun onunden ayirmaya kiyamadim. Hem ogluma hem ona baktim . Cocuk ve esim mikrop kapmasin diye hast odasinin temizligini bile kendim yapardim. Sonra bende kaygi bozuklugu olustu o stresten sonra. Ama o yine benim hastaligimdan suphe etti. Ben ona yasadigim stres sonrasi boyle oldum demedim ya uzukur diye. O benden dert yaniyor. 31 yasindayim. Bel fitigi,boyun bitigi ve duzlesmesi,migren,panik atak,kaygi bozuklugu,polikistik over simdide meme kanseri suphesi... ben ona su an hic iyi olmadigimi soyledim ataklar yuzunden agladigim zamanlarda zerre destek olmadi... su an konusmuyorum onunla oda benimle konusmuyor.