Meme kanseri şüphem var

Korktuklarınızla imtihan olmazsınız inşallah. Yaşınız gençmiş, genelde hormonlara bağlı bir şekilde düzensiz mistik yapılar olabiliyor regl dönemlerinde. Umarım öyle bir şeydir sadece.
Regl döneminde değilim ama dediginiz gibi her sey olabilir. Filmden sonra anlayacağım artık. Cok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Şiddetli bir ağrı var aslında şişlik de çok hafif. Diğer belirtiler yok. Bakmadan bilemeyeceğim. Sonuçlar çıkınca öğreneceğiz artık. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Ultrason da gözümü çok korkutuyor aslında. Ağrılı miydi?

Çok teşekkür ederim surecinizi benimle paylaştığınız için benim için çok kıymetli bu deneyimler. Iyi dilekleriniz için de çok çok çok teşekkür ederim. Umarım güzel sonuçlar alirim

Hayır normal bir ultrasondu ellerimi başımın altına koydum jel sıkıldı normal bir şekilde ultrason bakıldı. Koltuk altlarıda dahil bakıldığı için uzun sürüyor sanırım :) hiç endişe etmeyin güzel sonuçlar alacaksınız inşallah dualarım sizinle güzel haberlerinizi bekliyorum

Gerçekten çok teşekkür ederim. Ağrı devam etmese biraz rahatlayacağım ama ağrı da geçmiyor. Stres yapmam ise yaramayacak ama neyse sonuç gelince öğreneceğiz. Öğrenince yazacağım. Cok çok teşekkür ederim desteğiniz için

Ağrı oluyor malesef ama psikoloji de çok etkiliyor bu tarz durumları, siz içinizi ferah tutun Rabbim dermansiz dert vermesin inşallah ben teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…