• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme kanseri olabilir miyim?

Mematipolatalemdar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2020
85
-26
38
24
Merhaba 22 yaşındayım adet döneminde iki göğüsümün ortasına yakın sol göğüsümde bir ağrı hissetim daha sonra orada bir şişlik varmış bugün doktora gittim ulturason verdi elle tedavi edince o da fark etti sizce önemli bir şey var mı bu durumu yaşayanlar ne olur yazsın

Merhaba 22 yaşındayım adet döneminde iki göğüsümün ortasına yakın sol göğüsümde bir ağrı hissetim daha sonra orada bir şişlik varmış bugün doktora gittim ulturason verdi elle tedavi edince o da fark etti sizce önemli bir şey var mı bu durumu yaşayanlar ne olur yazsın
Merhaba, bişey çıkacağını zannetmiyorum. Benim de sizinki gibi şikayetlerim vardı. Regl dönemine yakın ağrılar başlar sonra geçerdi. Dokununca da elime bezeler gelirdi. Ben tek göğüs için gittim ikisinde de olduğunu hatta fibrokistik meme olduğunu öğrendim. Takip gerektiriyo sadece. İhmal etmeyin yine de ama dediğim gibi ekstra bişey çıkacağını sanmıyorum. Çok geçmiş olsun

Doktor ne dedi o önemli

Back