- 18 Ağustos 2016
- 42
- 17
- 88
- 30
- Konu Sahibi QuinnHarley
Herkese merhaba annemin ağustos ayında meme kanseri olduğunu öğrendik doktorumuz devlet hastanesin de görev almakta bizi özel bir hastaneye yönlendirdi kemoterapi için 8 kür kemoterapi aldı ve 3 gün önce de son kemoterapisini aldı 2 hafta sonra pet çekilecek pet sonucuna göre de ameliyat planlanacak bu süre zarfında annemin ameliyat için kan tahlili ekg ve akciğer filmi çekildi ve doktor bizimle ameliyat seçeneklerini konuştu annemin meme kanseri sol memede ve koltuk altına da gelmiş kemo sonucu baya küçülmüşler seçeneklerden biri meme ucunun ve kitlenin alınması bir diğeri doktorumuzun yapmak istediği sol memeyi tamamen almak koltuk altını temizlemek çünkü evresi 2,5 3 arası ve nüks edebilir dedi annem de o yüzden memenin tamamen alınması taraftarı oldu sonra doktor bize dedi ki devlette ameliyat olur ise kurula girecek ve kurul sonucu ameliyata ben de girebilirim ve ya ben olmazsam başka doktor da girebilir dedi devlette olursanız ameliyatı sadece ucunu alırlar ve kitleyi meme kalır ben girersem temizlerim dedi ama benim özelle anlaştığım bir yer var orda olursanız ben tamamen temizlerim size bırakıyorum dedi fakat özel de olursak 60-70 bin tl rakam çıkabileceği söyledi böyle bir şey var mıdır kanserli hastalar özel de olsa bilse para ödemek zorundalar mıdır ? umarım karışık anlatmamışımdır cevaplarsanız sevinirim herkese geçmiş olsun.