Meme implantı taktırma sürecim

Sizin bugün kaçıncı gününüz? 5.gün çok rahatlayacakmışız bugün evde fırsat buldukça yürüdüm çok iyi geldi.

Sizin bugün kaçıncı gününüz? 5.gün çok rahatlayacakmışız bugün evde fırsat buldukça yürüdüm çok iyi geldi.
benim 4. gün peşpeşe gidiyoruz. ben de bol bol yürüyorum, yarın kontrole gidicem belki biraz kamburum düzelirse dışarıda da yürüyüş yapmak istiyorum

şimdi baktım ikimizin de aynı kas altı 400 cc mentor olmuş. daha önce sütyen bedeniniz ne kadardı?

Daha önce 75 beden giyiyordum, benim omuzlarım geniş, yoksa 75 ın içi bile tam dolu değildi. Bana aynı zamanda dikleştirme de yapıldı. Bende sizden bir gün sonra kontrole gideceğim, görmek için sabırsızlanıyorum

merhaba, bana da 6 gün önce 400 cc motiva rounda moderate plus profile protez takıldı ben küçük istiyordum iki emzirme sonrası derim çook genişlediği için 360 tam doldurmamış ve 400 tam doldurmuş o sebple. ben büyüklüğüne alışamadım aşırı büyük görünüyor D cup resmen 90 cm
bu arada boyumuz aynı ben 53 kiloyum sizden rica etsem bana özelden resim atabilir misiniz? siz büyük lüğünden memnun musunuz?
ben de resim gönderebilirim
yeni korseniz takıldı mı? benim korsem çok rahat oluyor L beden?

merhabalar, mesaj atıyorum hemen.

Merhabalar, ben de ameliyathane durumuna göre, bu hafta perşembe veya cuma günü ameliyat olacağım.
Kas üstü, kas zarı arası yapılacakmış.
Bana da doktorum 275 CC yeter dedi ama burada yazılanları görünce kafam karıştı.
43 yaşındayım, ömrüm boyunca küçücük memelerle dolaştıktan sonra biraz da büyük olsun istiyorum
Yarın son muayeneye gidiyorum, inşallah ben de ameliyat oldum diye buraya yazabilirim

Bana resim atmanız mümkün mü, eski üyeyim, gebelik konularında çok yazmıştım, o defterleri kapattıktan sonra uzun süre yazmadım.
Şimdi de estetik konularına bakıyorum, perşembe veya cuma ameliyata gireceğim.
Doktorum 275 cc yeter diyor ama meme dokum çok az, daha doğrusu kilo verme sonrası çok azaldı.

atarım elbette ama benim belim 63 meme altım 70 boyum 163 kilo 53 ona göre değerlendirin olur mu

Yuvarlak, bugün son kontrolde biraz büyük olsun dedim, 300 cc zorlarım dedi doktorum, meme cebi büyük olmadığı için daha fazlası yapay durur dedi

Yuvarlak, bugün son kontrolde biraz büyük olsun dedim, 300 cc zorlarım dedi doktorum, meme cebi büyük olmadığı için daha fazlası yapay durur dedi
High profil taktirin, kenarlara taşmaz, alt çapı daha küçük olur profil daha yüksek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…