Çok teşekkür ederimSilikon baskı yaptığı için prolaktin değeriniz yükselmiş ve bu sebeple süt gelmiş olabilir mi ?
Hayır değilim, geçen hafta kadın doğum doktorumdaydım adetim yeni bittiHamile olabilirmisiniz ?
Anladım belki bi ihtimal dedim ama . Oda değil .Hayır değilim, geçen hafta kadın doğum doktorumdaydım adetim yeni bitti
Korunmamıza rağmen bu ihtimali düşünürdüm ama olasılığı yok :)Anladım belki bi ihtimal dedim ama . Oda değil .
Çok teşekkür ederim, sanırım implant süt bezlerine baskı yaptı bende sert masaj yapınca böyle oldu diye düşünüyorumHiçbir fikrim olmamakla birlikte pek endişelenecek bir durum olmadığını düşünüyorum. Geçmiş olsun.
Masaj ile meme uyarıldığı için prolaktin hormonunuz yükselmiş bu yüzden süt gelmiş. Masajı bırakırsanız düşecektir yada doktorunuz ilaç verir düşmesi için. Yıllarca aynı durumu yaşadım benimki tümör kaynaklı uyarılıp süt geliyorduArkadaşlar merhaba,
15 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum toparlama dikleştirme yok, sadece implant. 300 cc hp dual plan takıldı. Ameliyat sürecine gelirsek Allah'ıma şükür acılı bir dönem değildi.
Yalnız sorun şu ki; göğsüme masaj yaparken dün gece iki göğsümden de süt geldiğini fark ettim. Resmen şok oldum. Emzirmeyi bırakalı 1 sene oldu.
Kadın doğum doktoruma yazdım, masajdan dolayı olmuş olabilir devam ederse ilaç başlarız dedi. Plastik cerrahıma da sordum cevap bekliyorum.
Sizden birinin başına böyle bir şey geldi mi?
Size de çok geçmiş olsun, inşallah şimdi daha iyisinizdir :)Masaj ile meme uyarıldığı için prolaktin hormonunuz yükselmiş bu yüzden süt gelmiş. Masajı bırakırsanız düşecektir yada doktorunuz ilaç verir düşmesi için. Yıllarca aynı durumu yaşadım benimki tümör kaynaklı uyarılıp süt geliyordu
Teşekkürler :) elhamdülillah daha iyiyim tümör 12 yılın sonunda bıraktı beni.Size de çok geçmiş olsun, inşallah şimdi daha iyisinizdir :)
Evet kadın doğum doktoruda sert masajın uyarmış olabileceğini söyledi, 1 hafta kadar takip edeceğim devam ederse ilaç alacağım
Çok sevindim inşallah bir daha yaşamazsınızTeşekkürler :) elhamdülillah daha iyiyim tümör 12 yılın sonunda bıraktı beni.
Masaja uzun süre devam etmeniz gerekmiyorsa eğer ilaç kullanmadan normale döner.
Bu arada ne denir bilemedim ama hayırlı olsun :)
Meme implantı taktıralı 15 gün oldu o yüzden göğüsler füze gibiDiger yorumlari okumadim ama prolaktin hormonunuza baktirin.Goguslerinizde diklesme buyume var mi normale gore?Ben ta 18 yaslarindayken prolaktin yukselmisti de sutyensiz bile dimdjk duruyodu gogsum.Arkafasimda da olmustu onda ise süt veya diklesme degil de ozellikle ellerde asiri terleme yapmisti ibrahim sarwcoglunun kurunu aldi ve ilac kullanmaya gerek kalmadan gecti ama once tabi test yaptirip emin olmak.lazim
Evet genç kızlığımda kullandığım bir ilaç sebebiyle yükselmişti, ilacı bırakınca bitmişti. Söylediğiniz çok doğruBu hormon stres ve gogusun cinsel birliktelik veya banyoda lif vb ile sert temizlenme esnasinda uyarilmayla cok cabuk yukselebiliyo.
Çok teşekkür ederim desteğiniz içinGecer insallah cok gecmis olsun.Cozumu kolay zaten merak etmeyin