Meme estetik dalgalanma

guzelkralce

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
227
98
Merhaba. Yıllardır meme ameliyatı olamadıgım için çok üzülüyordum. 3 bucuk ay önce meme büyütme ameliyatı oldum. 175 boyunda 60 kiloyum. Doktorum ısrarla kas üstünü tavsiye etsede ben pek sıcak bakamamıstım. 375 cc yı kabul etseydım kas üstü yapacaktı. Ama ben kucuk olur deyınce, 400 cc sende kas üstünde silikon kenarlarını belli eder o zaman sana 400 cc dual plan yapalım, dekolte bölgeni kasla kapatırız dedi. İlk ay silikonu hissedigim için üzülüyordum artık hissetmıyorum fakat egıldıgımde silikonun kenarlarında belli belirsiz dalgalanma var. Gorunce aglamaya basladım. Keske ufakda olsa dogal memem olsaydı bunlar basıma gelmeseydı. Benım memem hiç gelişmemişti tamamen dümdüzdü. Sadece ucları vardı. Sizlere sorum şu bu dalgalanma olayını yasadınız mı, yasayanlarda doktorları nasıl bir yol izledi. Bazı kişiler yağ enjeksiyonu oldugunu soylemıs. Bunun masrafı bana mı ait olucak. Birde kilo alsam düzelir mi. Şuan ki gibi kalsa umursamam çünkü belli belirsiz bir iz. Benım korkum bunun ilerlemesi
Edit:doktorum benım bahsettigim durumun eğilince silikonun yarattıgı cekıntı oldugunu soyluyor benım gosterisigim yerler kasla kapalıymıs yanı dalgalanma olmayacagını söyledi.
doktoruma mı guvenıyim yoksa gordugum seyın dalgalanma olmadıgına mı ınanayım bilemedim

Son düzenleme:
Öncelikle çok geçmiş olsun üzücü bir durumdur. Ama sakın düşünme, düşündükçe insan bir çıkmaza giriyor . Daha oturacak. Meme olayı 6 ay’da anca iyileşen, yerine oturan hemde 1 seneyi bulan bir iyileşme sürecine sahip. Dalgalanma olayı seninde dediğin gibi; protezin büyük olmasından ve meme hacmini geçmesinden kaynaklı mağlesef . Doktor beni bu konuda uyardığı için; büyüğünü isteyemedim. Olası bir durum beni üzerdi . İlerleyeceğini sanmıyorum, kilonu korumaya dikkat et. Bende zayıf olduğum için; ideal protez takılmasına rağmen , dalgalanma olduğunu hissediyorum . Eğer protezinde bir sorun var ise ; bunun sorumluluğu senin üstünde değil, revizyon masraflarını karşılamazsın . Tekrardan geçmiş olsun

Bu durum sert ya da %100 dolu olmayan implantlardan da kaynaklanabiliyor. ayrıca eğer implant yuvarlaksa masaya koyduğunuzda tüm kenarının masaya değmediğinden ve kıvrımlı olduğundan emin olun. diğer türlü kenarları da belli olabiliyor. Yumuşak, %100 dolu ve kontuarı yuvarlatılmış implant seçimi bu sebeple önemli.
Geçmiş olsun canım.

O kadar arastırdım sanıyorum bu yuzde yuz doluluk oranını amelıyat tan sonra ögrendım. Aslında suan cok belli degıl benım korkum ilerde artmasından.

Siz hangi marka protez kullanıldı. Birde hangi planda kac cc takıldı. Aslında iz belli belirsiz anca telefonu flasını tutunca belli oluyor.

Tattırdığımız silikonun doluluk oranını öğrenme şansımız var mı? Hani bir kart veriyolar ya ordan falan..benimde 1 ay oldu ameliyat olalı şuan merak ettim sizin yazdıklarınızdan sonra

Siz hangi marka protez kullanıldı. Birde hangi planda kac cc takıldı. Aslında iz belli belirsiz anca telefonu flasını tutunca belli oluyor.
Bana mativa protez takıldı. Dual plan 295CC. İz zamanla geçer, dert etme. Öyle çok belli olmuyor eski zamana göre şuan bizim olduğumuz ameliyatta iz anlamında teknoloji baya ilerlediği için biz şanslıyız

Tattırdığımız silikonun doluluk oranını öğrenme şansımız var mı? Hani bir kart veriyolar ya ordan falan..benimde 1 ay oldu ameliyat olalı şuan merak ettim sizin yazdıklarınızdan sonra
Hangi marka ve model silikonun takıldığını biliyorsanız, doluluk oranı oradan belli olur. Mentor'un %80 dolu protezler sattığını biliyorum. Diğer markalardan çok emin değilim. Ama sertlik oranı her marka ve modele göre değişiyor.

Mentor 365 cc hıgh profil Extra jel yazıyor..

Bana mativa protez takıldı. Dual plan 295CC. İz zamanla geçer, dert etme. Öyle çok belli olmuyor eski zamana göre şuan bizim olduğumuz ameliyatta iz anlamında teknoloji baya ilerlediği için biz şanslıyız
Ya ne güzel 295 takılmış benim 375 cc ağlıyorum bildiğin büyük oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…