- 18 Kasım 2019
- 227
- 98
- Konu Sahibi guzelkralce
Merhaba. Yıllardır meme ameliyatı olamadıgım için çok üzülüyordum. 3 bucuk ay önce meme büyütme ameliyatı oldum. 175 boyunda 60 kiloyum. Doktorum ısrarla kas üstünü tavsiye etsede ben pek sıcak bakamamıstım. 375 cc yı kabul etseydım kas üstü yapacaktı. Ama ben kucuk olur deyınce, 400 cc sende kas üstünde silikon kenarlarını belli eder o zaman sana 400 cc dual plan yapalım, dekolte bölgeni kasla kapatırız dedi. İlk ay silikonu hissedigim için üzülüyordum artık hissetmıyorum fakat egıldıgımde silikonun kenarlarında belli belirsiz dalgalanma var. Gorunce aglamaya basladım. Keske ufakda olsa dogal memem olsaydı bunlar basıma gelmeseydı. Benım memem hiç gelişmemişti tamamen dümdüzdü. Sadece ucları vardı. Sizlere sorum şu bu dalgalanma olayını yasadınız mı, yasayanlarda doktorları nasıl bir yol izledi. Bazı kişiler yağ enjeksiyonu oldugunu soylemıs. Bunun masrafı bana mı ait olucak. Birde kilo alsam düzelir mi. Şuan ki gibi kalsa umursamam çünkü belli belirsiz bir iz. Benım korkum bunun ilerlemesi
Edit:doktorum benım bahsettigim durumun eğilince silikonun yarattıgı cekıntı oldugunu soyluyor benım gosterisigim yerler kasla kapalıymıs yanı dalgalanma olmayacagını söyledi.
doktoruma mı guvenıyim yoksa gordugum seyın dalgalanma olmadıgına mı ınanayım bilemedim
Edit:doktorum benım bahsettigim durumun eğilince silikonun yarattıgı cekıntı oldugunu soyluyor benım gosterisigim yerler kasla kapalıymıs yanı dalgalanma olmayacagını söyledi.
doktoruma mı guvenıyim yoksa gordugum seyın dalgalanma olmadıgına mı ınanayım bilemedim
Son düzenleme: