- 20 Aralık 2013
- 737
- 752
- 88
- 34
- Konu Sahibi nazliyarim
-
slm bayanlar ben oniki gün önce meme başı kesisi ile kas altı 350 cc protez ve dikleştirme ameliyatı oldum.Ameliyat öncesi araştırma yapmış olmama rağmen şu an kafamda bir çok soru işareti var.Konu ile ilgili tecrübe ve ifkirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.Şimdiden teşekkürler
yatmak problem olmaz masaj olur
bıde kapsulu olsumunu engellemek ıcın muhakkak masaj yap
elle muane et bellı aralıklarla ılerde
her gun batıcon ve krem sür ılesmesı cok hızlı olur
bıde sporcu sutyenı degıl medıcal sutyen kullanmalısınız
çok teşekkürler medical sutyeni medıcal den mi temin edebilirim
Canım, benim doktorum sporcu sütyeni önermiyor. Bandajlar çıkınca aşağıdaki medikal sütyeni giydirdi ve iki ay boyunca hiç çıkartmayacakmışım. Arkadan kopçalı olduğunu görünce önden kopçalı kullansam dedim, olmaz dedi. Belki de benim yapım nedeni ile bilemiyorum ama , "ben önden açılan kullandırtmıyorum, bunlar daha güzel şekillendiriyor" dedi. Ama gerçekten bandaj kadar sıkı bir sütyen
http://www.marenaturkey.com/B09-Dikissiz-Arkadan-Kopcali-Duz-Capraz-Sutyen,PR-6.html
Bir de göğüslerde çatlak olmaması açısından doktorum Bonal krem verdi. Günde iki defa onu kullanıyorum. Sütyeni sadece o zaman 10 dk. kadar cildim kremi eminceye kadar çıkartıyorum. (Ah o 10 dk. ne saadettir)
Sevgiler
yatmak problem olmaz masaj olur
bıde kapsulu olsumunu engellemek ıcın muhakkak masaj yap
elle muane et bellı aralıklarla ılerde
her gun batıcon ve krem sür ılesmesı cok hızlı olur
bıde sporcu sutyenı degıl medıcal sutyen kullanmalısınız
çok teşekkürler canım benim dr um benim sütyenimi gördü bi beden daha küçüğü olabilir dedi sadece hiç medical falan demedibende dikleştirme de oldu perşembe randevum var iyice bi öğreneyim inşallah umarım geç kalmış olmam
Senin için en iyisini doktorun bilir canım. Ben dual plan ile oldum, belki o nedenle bu tip sütyen vermiştir. Tabi her doktorun tarzı da farklı.
Üstelik bu 170 tl lik sütyene para da vermedim, doktorumun hediyesiSağolsjn. En doğrusu doktoruna sorman.
Sevgiler
çok teşekkürler medical sutyeni medıcal den mi temin edebilirim
afedersiniz onüç gün oldu ameliyat olalı medıcal sütyen için geç mi kaldım acaba:44:
sutyen ıcın gec kaldıgınız dusunmuyorm dıkısler 10 gun alınıyor
elle masaj cok onemlı sıze sutyen vermedımı cıkar cıkmaz
bence vermedı dıyelım bı sorun doktorunuza bu durumu cunku kas altı olmusssunuz yaklasık 6 ay kadar oraya sutyenın demır olmamamı deymemelıdır
once bır ara onerdı marka varmı bıde toptan medıcalcıler ucuz verıo pzarlık yap alırsan :)
evet cok sıkı bır sutyen sporcu sutyenı gbı degıl onden fermuarlı alıcaksınız
bakımınızı pansumanı gunluk yapın batıcon solısyon ve krem ya da termasın artık ne verdıyse doktorunuz
izler icin elma kabugu surun :)
teşekkürler tavsiyeleriniz için
Nazliyarim ben gulayferdgmz cnm dun site cokunce benim adreste yok oldu. Bu yeni adresim.eklermisin beni tekrar kuzum.butun arkadaş lara boyle tek tek msj yaziyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?