Yeni üye oldum nasıl atılıyor bilmiyorumkas altı şekil gec oturur görsel atarsanız yorum yapabiliriz gecmiş olsun
Kas altı oldum ama ameliyattan çıktıktan sonra bile şekli çok düzgün ve güzeldi şu an 6 hafta oldu görsel olarak gayet iyi. Ben de burada masaj yapanları okumuştum kontrolde doktora sordum masaj yapmam gerekiyor mu diye şekli düzgün olmayan bir memeyi zaten masajla düzeltemezsiniz demişti. Siz doktorunuzla görüştünüz mü ne dedi?
Siz ne kadar ücret odemistiniz acabaKas altı ise şeklinin düzelmesi biraz zaman alıyor. Benim 3-4 ay sürmüştü.
Masaj verdi pazartesi günü kontrolüm var ben artı bacak lipoda oldu aynı zamanda şuan çok ödemliyim onun farkındayım fakat yuvarlak bir görüntü yok doktorum zamanla şekil alacak korkma diyor ama korkuyorum
Bilmiyorum ama silikonlarım yukarda hala inmedi 43 günüm doktor 3 aya kadar inecek dikişlerin hala iyileşmedi diyorBenim ilk günler ödemden yukarı doğru dekolte yeri dikdörtgende ve herkül gibi olmuştum doktorum zamanla üst ödemin ineceğini söyledi ve hep foto çekip bakıyorum zamanla iniyor kas altı oldum ameliyattan çıktığımda tabi ki ödemesiz hali direkt yuvarlak meme idi , bence siz lipo oldugunuzden ödem çok olmuştur
Dikişleriniz için krem kullanıyor musunuz. 43 günde iyleşmesi gerekmez mi dikişlerinBilmiyorum ama silikonlarım yukarda hala inmedi 43 günüm doktor 3 aya kadar inecek dikişlerin hala iyileşmedi diyor
Ne kadar süre geçti acabaBilmiyorum ama silikonlarım yukarda hala inmedi 43 günüm doktor 3 aya kadar inecek dikişlerin hala iyileşmedi diyor
evet kullanıyorum fakat dikişlerim daha erimedi içten de dikiş olduğunu söyledi her doktorun yöntemi farlı zor süreçler mişDikişleriniz için krem kullanıyor musunuz. 43 günde iyleşmesi gerekmez mi dikişleringeçmiş olsun bu arada
Kaçıncı ayda oturdu acabaBenim ilk günler ödemden yukarı doğru dekolte yeri dikdörtgende ve herkül gibi olmuştum doktorum zamanla üst ödemin ineceğini söyledi ve hep foto çekip bakıyorum zamanla iniyor kas altı oldum ameliyattan çıktığımda tabi ki ödemesiz hali direkt yuvarlak meme idi , bence siz lipo oldugunuzden ödem çok olmuştur
Hmm anladımNe kadar süre geçti acaba
evet kullanıyorum fakat dikişlerim daha erimedi içten de dikiş olduğunu söyledi her doktorun yöntemi farlı zor süreçler miş
Umarım dediğini gibi olurHmm anladımbir kaç ay sonra tadını çıkarmaya başlarsınız daha çok yeni
ben çok yeniyim 18 gün oldu ama hastaneden eve gelince memem böyle naim süleymanoğlu gibiydi kaslı dikdörtgende ilk hafta ödem indi şimdi ödem indikçe küçülüyor küçülsün istemiyorum :/Umarım dediğini gibi olursilikonun kasa yerleşmesi 3 ay şeklini alması tam anlamıyla 6 ay 1 yıl diyorlar ama bazıları ilk gün den itibaren güzel sonuçlar alıyor
Benimde küçüldü 3 haftadır masajda yapıyorum yumuşadı hale korse var kaç cc taktırdınız 250 cc taktırdım ben çok büyük isyemedimben çok yeniyim 18 gün oldu ama hastaneden eve gelince memem böyle naim süleymanoğlu gibiydi kaslı dikdörtgende ilk hafta ödem indi şimdi ödem indikçe küçülüyor küçülsün istemiyorum :/
Evet bu biraz şans işi ve Tabiki doktor seçimi çok önemli. Ama şu bi gerçek biraz uzun ve sabır isteyen bir süreç en az 6 ay tam olarak 1 yıl beklemek gerekiyorUmarım dediğini gibi olursilikonun kasa yerleşmesi 3 ay şeklini alması tam anlamıyla 6 ay 1 yıl diyorlar ama bazıları ilk gün den itibaren güzel sonuçlar alıyor
Herkesin vücut yapısı farklı bende yerine yerleşmesini bekliyorumEvet bu biraz şans işi ve Tabiki doktor seçimi çok önemli. Ama şu bi gerçek biraz uzun ve sabır isteyen bir süreç en az 6 ay tam olarak 1 yıl beklemek gerekiyorBen de şuan çamaşırla ortada birleştirmenin hayalini kuruyorum ama sanırım bir kaç ay daha beklemem gerekecek