Yerine 3 ayda epey yerleşmiş olur 6 ayda tam oturuyor bu herkes için aynıdırHerkesin vücut yapısı farklı bende yerine yerleşmesini bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerine 3 ayda epey yerleşmiş olur 6 ayda tam oturuyor bu herkes için aynıdırHerkesin vücut yapısı farklı bende yerine yerleşmesini bekliyorum
Sağ göğsüm yavaş yavaş oturuyor gibime geliyorYerine 3 ayda epey yerleşmiş olur 6 ayda tam oturuyor bu herkes için aynıdır
Evet sanki sağ göğüs daha çabuk iyleşiyor benim de sağ göğsüm daha çabuk iyleşti solda yeni yeni iyleşti gibiSağ göğsüm yavaş yavaş oturuyor gibime geliyor
Masaj nasıl yapıyorsunuz ust dekolte kismini sıkma gibimiBenimde küçüldü 3 haftadır masajda yapıyorum yumuşadı hale korse var kaç cc taktırdınız 250 cc taktırdım ben çok büyük isyemedim
böyle kalmayacak canım sabret , ilk günler meme başı aşağı bakıyor üstler ödem oluyor benimde 1 aya yakın oldu ameliyat olalı hala ödem varEki Görüntüle 3395844 Merhaba kızlar bugün ameliyatımın 5. Günü 420cc taktırdım. Göğüslerim o kadar tuhaf duruyor ki gerçekten kafayı yemek üzereyim şu duruşa bakar mısınız ? doktor bunun düzeleceğini söylüyor çünkü silikon aşağı inecekmiş ama hep bi korku içerisindeyim. Böyle bir durum yaşayan varmı? Ve eğer yaşadıysanız ne kadar sürede silikon aşağı indi. Gerçekten günlerdir ağlıyorum böyle kalacak diye
Son durumunuz nedir merak ettimMerhabalar nem estetiğinde sonra göğüsleri dikdörtgen ve basık olan varmı ??? 1 hafta sonra 1 ay olacak fakat göğüslerime bakmak istemiyorum çok şişim göğüslerim yuvarlak değil
Benimde bugün 15. Günüm biri diğerine göre daha şiş ve aşağıda duruyor umarım düzelirKas altı ise şeklinin düzelmesi biraz zaman alıyor. Benim 3-4 ay sürmüştü.
Canım 15.gün daha çok erken. Şişler indikten sonra belli olur asıl durum. Ayrıca implantların aşağı inmesi de biraz zaman alıyor. Biri diğerinden önce indiyse de biri aşağıda duruyor diyorsun doğal olarak. Asıl soru, aşağıda duran memen olması gereken konumda mı? Özelden fotoğraf atabilirsin istersen.Benimde bugün 15. Günüm biri diğerine göre daha şiş ve aşağıda duruyor umarım düzelir