• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiğinden sonra göğüsleri dikdörtgen ve şekilsiz olan varmı

4B603253-87D9-4224-A56A-EDA43AFCEEAC.jpeg
Merhaba kızlar bugün ameliyatımın 5. Günü 420cc taktırdım. Göğüslerim o kadar tuhaf duruyor ki gerçekten kafayı yemek üzereyim şu duruşa bakar mısınız ? :( doktor bunun düzeleceğini söylüyor çünkü silikon aşağı inecekmiş ama hep bi korku içerisindeyim. Böyle bir durum yaşayan varmı? Ve eğer yaşadıysanız ne kadar sürede silikon aşağı indi. Gerçekten günlerdir ağlıyorum böyle kalacak diye :(

Eki Görüntüle 3395844 Merhaba kızlar bugün ameliyatımın 5. Günü 420cc taktırdım. Göğüslerim o kadar tuhaf duruyor ki gerçekten kafayı yemek üzereyim şu duruşa bakar mısınız ? :KK43: doktor bunun düzeleceğini söylüyor çünkü silikon aşağı inecekmiş ama hep bi korku içerisindeyim. Böyle bir durum yaşayan varmı? Ve eğer yaşadıysanız ne kadar sürede silikon aşağı indi. Gerçekten günlerdir ağlıyorum böyle kalacak diye :KK43:
böyle kalmayacak canım sabret , ilk günler meme başı aşağı bakıyor üstler ödem oluyor benimde 1 aya yakın oldu ameliyat olalı hala ödem var

Bende kas altı 390 cc takıldı ameliyattan hemen sonra resmen erkek kası gibiydi hatta eşim moralim bozulmasın diye bir şey dememiş sonradan dedi memen nerde gülerek baya baya kastı neyse sonradan ortası kavis alarak yuvarlaklaşmaya başladı 82 gün oldu ameliyatim epeyce yumuşadılar normal memeden farksız hatta cıvık bile geliyor bana ama ölçü olarak küçücük anlayamadim önceden 350 cc kas üstü vardı baya büyüktü sutyen ölçüm aynı gibi b cup ama yayvan ve hacim çok yok gevşek geliyor gözüme üstten bakınca da üçgenimsi ve kol hareketi ile meme de oynuyor büzüsüyor çok zorlu bir ameliyat olduğum için kendimi ikna etmeye çalışıyorum neticede kapsül kontraktürü protez değişimi meme diklestirme ,aroela küçültme hepsini bir arada oldum zor bir islemdi 5.5 saat kaldım ameliyatta yine buna şükür diyorum Artı 10.gün ters t olan dikisim açıldı ödem sıvısı geldi uzunca hastanede kaldım antibiyotik tedavisi aldim ve tekrar açılıp tek meme temizlenip geri dikildi şu an iyiyim ama resim olarak nasil iletebilirim fikir olsun diye bakmanızı isterim

Benimde bugün 15. Günüm biri diğerine göre daha şiş ve aşağıda duruyor umarım düzelir
Canım 15.gün daha çok erken. Şişler indikten sonra belli olur asıl durum. Ayrıca implantların aşağı inmesi de biraz zaman alıyor. Biri diğerinden önce indiyse de biri aşağıda duruyor diyorsun doğal olarak. Asıl soru, aşağıda duran memen olması gereken konumda mı? Özelden fotoğraf atabilirsin istersen.

Back