Meme Estetiginde doktorun onemi!

Devlet meselesiymiş gibi amma uzattınız

sonraki mesajını da okudunuz mu :) yanlış anlamışsınız dememiş tam olarak anladığımız gibi yazdığını teyit etmiş ama

Doktor seçimi hakkında cevap vermiş size burayı araştırsaydınız filan demişsiniz ya ay cidden neyse nasıl istiyorsak öyle anlayalım

Doktor seçimi hakkında cevap vermiş size burayı araştırsaydınız filan demişsiniz ya ay cidden neyse nasıl istiyorsak öyle anlayalım
ben yanlış anladıysam arkadaş kusura bakmasın. Ama tekrar bir bilgilendirme olsun bu markayı tercih eden hiç bir doktor iyi doktor değildir

sunu anlamadım arkadas 5 yıl önce olmus ameliyatı bu marka tam olarak ne zaman yasaklandı? aynı doktora ben ameliyat oldum 3 hafta önce ben ameliyat hakkında hicbir fikrim yoktu inanın marka isimlerini bile bilmiyordum önemini vesaire, 0 arastırmayla girdim sadece elimde görsel vardı. ameliyattan bir gün önce görüstük. ameliyat oldu bitti ben cok sonradan arastırdım ve mentor kullanıldıgını görünce icim rahatladı. ben erken konusmak istemem asla yanlıs yönlendirmemek icin doktor ismi bile vermek istememistim bu mesajı görünce cok korktum ben su anlık görüntüden cok memnunum ama yarın öbür gün ne olur Allah bilir. Allah kimseyi pisman etmesin yeterince zor bir sürec gerek ameliyat gerek sonrası

çok çok geçmiş olsun tabi ki bu süreci bilmeyenler bir estetik ameliyatı der geçer ama öyle değil bende ameliyat oldum 3. haftam gerçekten çok zorlu bir süreç ve gerçekten doktor çok önemli
allah sabırlar versin biran önce iyileşirsiniz ve psikolojik olarakda toparlanırsınız inşallah

tabi bu arada ben küçültme ameliyatı oldum oyüzden çok zor bir süreç yazdım sanırım silikon daha kolay ama bir ameliyat sonuçta

Merhaba, ben de şuan implantlarımdan memnun değilim değiştirmek istiyorum ikinci ameliyatınızın süreci nasıl geçti acaba? Biraz daha ayrıntılı anlatır mısınız buna çok ihtiyacım var.
bendeki sorun fazla yayvan durması derli toplu değil ve önceden dokum olmamasınarağmen sarkık geliyor üst kısmı bomboş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…