Meme Estetiginde doktorun onemi!

Zaten çok iyi doktorlar bu markayı kullanıp kendini riske atmıyorlar,demiş. Yani iyi doktorlar bu markayı kullanmıyor zaten demek istemiş? İki kişinin yanlış anlaması öyle yazdığını göstermez ki demek ki ikiniz de yanlış anlamışsınız :)
Devlet meselesiymiş gibi amma uzattınız 🤦🏻‍♀️

sonraki mesajını da okudunuz mu :) yanlış anlamışsınız dememiş tam olarak anladığımız gibi yazdığını teyit etmiş ama

Doktor seçimi hakkında cevap vermiş size burayı araştırsaydınız filan demişsiniz ya ay cidden neyse nasıl istiyorsak öyle anlayalım :işsiz:

Doktor seçimi hakkında cevap vermiş size burayı araştırsaydınız filan demişsiniz ya ay cidden neyse nasıl istiyorsak öyle anlayalım :işsiz:
ben yanlış anladıysam arkadaş kusura bakmasın. Ama tekrar bir bilgilendirme olsun bu markayı tercih eden hiç bir doktor iyi doktor değildir 👏🥰

sunu anlamadım arkadas 5 yıl önce olmus ameliyatı bu marka tam olarak ne zaman yasaklandı? aynı doktora ben ameliyat oldum 3 hafta önce ben ameliyat hakkında hicbir fikrim yoktu inanın marka isimlerini bile bilmiyordum önemini vesaire, 0 arastırmayla girdim sadece elimde görsel vardı. ameliyattan bir gün önce görüstük. ameliyat oldu bitti ben cok sonradan arastırdım ve mentor kullanıldıgını görünce icim rahatladı. ben erken konusmak istemem asla yanlıs yönlendirmemek icin doktor ismi bile vermek istememistim bu mesajı görünce cok korktum ben su anlık görüntüden cok memnunum ama yarın öbür gün ne olur Allah bilir. Allah kimseyi pisman etmesin yeterince zor bir sürec gerek ameliyat gerek sonrası

Defne Erkara'ya silikon implant yaptırmak için gitmiştim.Zaten yaptırmaya kararlı olduğum için sağlık olarak en zararsız olan ve boyut olarak ne yapılabileceğini konuştuk.Hemen ameliyat tarihini ayarladık ve bir hafta sonra ameliyat oldum. Ameliyat sonram korkunçtu doktorum ilaçlarımı yazmış ve gitmişti kendisi bir daha ilk muayeneye kadar aramadı bile.Normalde böyle olmuyor arkadaşlar! ağrı kesiciler yapılmasına rağmen ağrılarım inanılmazdı sabaha kadar mide bulantım ve kusmalarım devam etti.Uzun bir süre implantı kullandım ağrılar devam edince başka bir doktora gidip öğrendiğim şey silikonun içeride patlamış olduğuydu! Yeniden ameliyat sürecimde D.E asla yanımda değildi hemen implant firmasının hatası olduğunu söleyip firmayı benim yanımda arayıp uğraşmak istemediğini sölüyordu banada telefon numaralarını vererek yardımcı olduğunu düşündü.Halbuki yaptığı hiç hoş değildi.Firma hasta ile muhatap olamayacağını belirtiyordu aşırı dercede psikolojim bozulmuştu ki 2. doktorum ve asistanı benim arkamdalardı sonuna kadar benimle de firma ile de görüştüler benimle defalarca ilgilendiler geçici bir süreç olduğunu sağlıma bir zararı olmayacağını belirttiler.Estetik diyip geçebilirsiniz fakat estetik için böle bir sürece girmek inanılmaz yıpratıcı hem maddi hem manevi! Manevi kısmını anlatamam bile ! D.E'nin Konuşmaları suçlayıcı ve azarlar gibiydi ben ameliyat etmeden once kucuk memelerin vardi gibi hakaret iceren ve uzen cumlelerde kurdu .Arkadaslar teknoloji zaten cok gelisti bu durumda lutfen sizin yaninizda olabilecek ameliyat oncesinde ve sonrasinda kendi ilgilenmese bile asistani vasitasiyla sizi yonlendirebilecek bie soktor tercihi yapin .Tum sorularinizi bu konuda cevaplayabilirim cunkua asiri berbat bir surecten gectim ve gercekten cok arastirdin.
çok çok geçmiş olsun tabi ki bu süreci bilmeyenler bir estetik ameliyatı der geçer ama öyle değil bende ameliyat oldum 3. haftam gerçekten çok zorlu bir süreç ve gerçekten doktor çok önemli
allah sabırlar versin biran önce iyileşirsiniz ve psikolojik olarakda toparlanırsınız inşallah

çok çok geçmiş olsun tabi ki bu süreci bilmeyenler bir estetik ameliyatı der geçer ama öyle değil bende ameliyat oldum 3. haftam gerçekten çok zorlu bir süreç ve gerçekten doktor çok önemli
allah sabırlar versin biran önce iyileşirsiniz ve psikolojik olarakda toparlanırsınız inşallah
tabi bu arada ben küçültme ameliyatı oldum oyüzden çok zor bir süreç yazdım sanırım silikon daha kolay ama bir ameliyat sonuçta

silikon allergan markaydi .Zaten cok iyi doktorlar bu markayi kullanip kendilerini riske atmiyorlar kotu bir marka degil ama mentor bu iste en iyisi deniliyor.Tabiki ayni doktora guvenip ameliyat olmadim baska bir doktor bulup oldum ki defne hanimda ameliyat yerine dolguyla hallederim ben o goruntuyu gibi seyler soleyince baska birini arastirdim hemen .Ben zaten herseyden once doktorun bana olan uslubunda yikilmistim bana endose etme sen bunu biz sagligina hic zarargelmeden hallederiz gibi cumleler kursa bu kadar psikolojik olarak yikilmazdim.Yeni doktorum Prof Fatih Peker ve asiri asiri ilgili asistani hala durumumla ilgilenirler bu gercekten cok cok onemli arkadaslar .Birdey taktiriyisunuz ve bunu omur boyu tasiyor olacaksiniz ole ben ameliyatini yaptim bitti diye yaklasilmami . Hepinize cok tesekkur ederim
Merhaba, ben de şuan implantlarımdan memnun değilim değiştirmek istiyorum ikinci ameliyatınızın süreci nasıl geçti acaba? Biraz daha ayrıntılı anlatır mısınız buna çok ihtiyacım var.
bendeki sorun fazla yayvan durması derli toplu değil ve önceden dokum olmamasınarağmen sarkık geliyor üst kısmı bomboş.

X