Defne Erkara'ya silikon implant yaptırmak için gitmiştim.Zaten yaptırmaya kararlı olduğum için sağlık olarak en zararsız olan ve boyut olarak ne yapılabileceğini konuştuk.Hemen ameliyat tarihini ayarladık ve bir hafta sonra ameliyat oldum. Ameliyat sonram korkunçtu doktorum ilaçlarımı yazmış ve gitmişti kendisi bir daha ilk muayeneye kadar aramadı bile.Normalde böyle olmuyor arkadaşlar! ağrı kesiciler yapılmasına rağmen ağrılarım inanılmazdı sabaha kadar mide bulantım ve kusmalarım devam etti.Uzun bir süre implantı kullandım ağrılar devam edince başka bir doktora gidip öğrendiğim şey silikonun içeride patlamış olduğuydu! Yeniden ameliyat sürecimde D.E asla yanımda değildi hemen implant firmasının hatası olduğunu söleyip firmayı benim yanımda arayıp uğraşmak istemediğini sölüyordu banada telefon numaralarını vererek yardımcı olduğunu düşündü.Halbuki yaptığı hiç hoş değildi.Firma hasta ile muhatap olamayacağını belirtiyordu aşırı dercede psikolojim bozulmuştu ki 2. doktorum ve asistanı benim arkamdalardı sonuna kadar benimle de firma ile de görüştüler benimle defalarca ilgilendiler geçici bir süreç olduğunu sağlıma bir zararı olmayacağını belirttiler.Estetik diyip geçebilirsiniz fakat estetik için böle bir sürece girmek inanılmaz yıpratıcı hem maddi hem manevi! Manevi kısmını anlatamam bile ! D.E'nin Konuşmaları suçlayıcı ve azarlar gibiydi ben ameliyat etmeden once kucuk memelerin vardi gibi hakaret iceren ve uzen cumlelerde kurdu .Arkadaslar teknoloji zaten cok gelisti bu durumda lutfen sizin yaninizda olabilecek ameliyat oncesinde ve sonrasinda kendi ilgilenmese bile asistani vasitasiyla sizi yonlendirebilecek bie soktor tercihi yapin .Tum sorularinizi bu konuda cevaplayabilirim cunkua asiri berbat bir surecten gectim ve gercekten cok arastirdin.