- Konu Sahibi yeniciciler
tamam canım :)Özelden atabilirsin numarasını canım görüşmek isterim tabiki. Ankaraya geldiğimde ilk işim oğuz bey ve eşiyle görüşmek olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım :)Özelden atabilirsin numarasını canım görüşmek isterim tabiki. Ankaraya geldiğimde ilk işim oğuz bey ve eşiyle görüşmek olacak
bende yaklaşık 2 yıl önce oguz kılıç a meme ameliyatı oldum çok memnunum kesinlikle tavsiye ederimÖzelden atabilirsin numarasını canım görüşmek isterim tabiki. Ankaraya geldiğimde ilk işim oğuz bey ve eşiyle görüşmek olacak
reklam mı yapıyorlar???Nevin Uslu
meraklinaciye
senemin17
elismut
naz bakkal
akurt
Gizem Maza
Bu üyelerin yazdıkalrına asla itibar etmeyin !
K Kazen niye yahu ne oluyor ben baya sohbet etmişim onlarla özelden de hatta. Gerçiiçime sinmediğinden daha muayene olamadım dediği kişilere de.. Neden merak ettimmmNevin Uslu
meraklinaciye
senemin17
elismut
naz bakkal
akurt
Gizem Maza
Bu üyelerin yazdıkalrına asla itibar etmeyin !
Merhaba bende erol kesiktaş la gorustum meme estetigi için beni biraz aydinlatirmisin kafam çok karışık. Ameliyat olduysan bu konuda tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirimAdanada prof dr Erol Kesiktaş. ..tek geçerim..harika bir dr