- 4 Temmuz 2013
- 12
- 4
SelamCokk tesekür ederim böyle ayrintili yazdigin icin. Yalniz ben doktorumu ayarladim :)) sen yuvsrlak mentor takmissin. Dokun varmiydi nasil duruyolar yuvarlak istiyorum bende.. ama mentor arion konusunda henüz karar veremedim arion icin yumusak dendi.. yani ne yumsak ne cok sert istiyorum normal ama cokda yumsak degil .. bilemedim bide dokum var b cup 40 kilo minyon biriyim ama diklestirmeden sora biraz kuculur diye yinede yuvsrlak kucuk bi protez taktirmsk istoyorum.. iki ay sora ameliyatim görüsmem var tabi detayli ama heycan merak iste.. :) en korktugum izler.. sadece silikon tabi kucuk bi iz oluyo ama diklestirmedr baya olucak bu beni korkutuyo acikcasi..senin durumunu biraz detayli anlatsbilirmisin acaba?
Rica ederim :)
Yani benim neredeyse emzirmeden kaynakli hic meme dokum kalmamisti. Bende 50 kiloyum. Ustten dolgun gozuksun istedigim icin ve donme sorunu yasamamak icin ben yuvarlak istedim. Damla silikonlarda ihtimal dahilinde donme olabiliyormus. Bunu goze almamak icinde ve dedigim gibi hic meme dokum olmadigi icin yuvarlak taktirdim. Bana sadece protez takildi diklestirme yapilmadi. Onun icin sadece altta iz var. Oda zamanla gececek diye dusunuyorum yani silik hal alacak. Doktoruna karar vermis olmana sevindim. Bu isin en zor kismi bence. Eger onu hallettiysen artik doktorunun yonlendirmesinede guven ve saglikla gir cik insallah.