meme büyütme hangi doktor?

Cokk tesekür ederim böyle ayrintili yazdigin icin. Yalniz ben doktorumu ayarladim :)) sen yuvsrlak mentor takmissin. Dokun varmiydi nasil duruyolar yuvarlak istiyorum bende.. ama mentor arion konusunda henüz karar veremedim arion icin yumusak dendi.. yani ne yumsak ne cok sert istiyorum normal ama cokda yumsak degil .. bilemedim bide dokum var b cup 40 kilo minyon biriyim ama diklestirmeden sora biraz kuculur diye yinede yuvsrlak kucuk bi protez taktirmsk istoyorum.. iki ay sora ameliyatim görüsmem var tabi detayli ama heycan merak iste.. :) en korktugum izler.. sadece silikon tabi kucuk bi iz oluyo ama diklestirmedr baya olucak bu beni korkutuyo acikcasi..senin durumunu biraz detayli anlatsbilirmisin acaba?
Selam
Rica ederim :)
Yani benim neredeyse emzirmeden kaynakli hic meme dokum kalmamisti. Bende 50 kiloyum. Ustten dolgun gozuksun istedigim icin ve donme sorunu yasamamak icin ben yuvarlak istedim. Damla silikonlarda ihtimal dahilinde donme olabiliyormus. Bunu goze almamak icinde ve dedigim gibi hic meme dokum olmadigi icin yuvarlak taktirdim. Bana sadece protez takildi diklestirme yapilmadi. Onun icin sadece altta iz var. Oda zamanla gececek diye dusunuyorum yani silik hal alacak. Doktoruna karar vermis olmana sevindim. Bu isin en zor kismi bence. Eger onu hallettiysen artik doktorunun yonlendirmesinede guven ve saglikla gir cik insallah.

Cokk tesekür ederim böyle ayrintili yazdigin icin. Yalniz ben doktorumu ayarladim :)) sen yuvsrlak mentor takmissin. Dokun varmiydi nasil duruyolar yuvarlak istiyorum bende.. ama mentor arion konusunda henüz karar veremedim arion icin yumusak dendi.. yani ne yumsak ne cok sert istiyorum normal ama cokda yumsak degil .. bilemedim bide dokum var b cup 40 kilo minyon biriyim ama diklestirmeden sora biraz kuculur diye yinede yuvsrlak kucuk bi protez taktirmsk istoyorum.. iki ay sora ameliyatim görüsmem var tabi detayli ama heycan merak iste.. :) en korktugum izler.. sadece silikon tabi kucuk bi iz oluyo ama diklestirmedr baya olucak bu beni korkutuyo acikcasi..senin durumunu biraz detayli anlatsbilirmisin acaba?
Bu arada atlamisim ben mentoru doktorum tercih ettigi icin taktirdim. Tamamen ona guvendigim icin o en iyisini bilecegi icin oyle yaptim. Bu isler biraz cerrah fikriyle tamamen alakali bir is. Tabi ki kisinin talepleri mutlak en onemlisi ama en iyisi ya da olabilirligi konusunda hekimin de fikrine saygi duyup yonlendirmelerini dikkte almali diyorum. Cunku biz 1 kere silikon taktirirken onlar yuzlerce ameliyat ile tecrube kazaniyorlar. Benimkiler gayet guzel duruyor tam istedigim gibi oldu memnunum

Bu konuda benim kadar isteyipte tereddüt yaşayan var mıdır bilmiyorum bende çok araştırdım ama şanslıyım ki Op.Dr.Gökhan Haytoğlu ile tanıştım bütün korkularım ve tereddütüm gitti inanılmaz sıcak kanlı ekibiyle adete harikalar yaratıyorlar ve en önemlisi 4 ay önce olduğum ameliyatın ardından hala ilk günkü gibi ilgileniyorlar...ben cok memnunum ve şiddetle tavsiye ederim...

Selam kızlar. Ben de bu konuda tereddüt yaşayanlardan biriyim. Protez ameliyatı için pek çok doktorla görüştükten sonra bir arkadaşımın tavsiyesiyle ve biraz da tesadüf eseri Dr Emrah Aslan'la tanıştım. Gösterdiği hasta fotoğraflarında aldığı sonuçlar, hastasına olan yaklaşımı hoşuma gitti ve ameliyat olmaya karar verdim. Şu an ameliyatımın üzerinden 3 ay geçmesine rağmen çok memnunum. Bence bu ameliyatta en önemlisi kafanızın uyuştuğu sizin ne istediğinizi anlayabilecek bir doktor bulabilmek.

Merhaba kızlar,
Uzun süredir takipte olmama rağmen üyelik bugüneymiş. :) Geçen cuma (9aralık) ta Prof. dr. Ersin Ülkür'e Acıbadem hastanesinde ameliyat oldum. Ben de meme büyütmek isteyip de uzun süredir araştıranlardanım. Dım demek daha doğru olacak :) şuan 6. gecemdeyim.Yarın tam bir hafta olacak. İlk günden beri hissettiklermi ses kaydına aldım. Uzun uzun yazmayı planlıyorum. Henüz ameliyat olmayanlar beni takipte kalın :)))) Ersin hocama da selamlar. P.S. : fiyat da gayet uygun hem profa oldum hem de acıbademde oldum :KK66:

Ameliyat olmayin diyecegim bir ismi paylasmak istiyorum benim cektiklerimi bir bilseniz.....
Vee nihayet kalp damar cerrahi teshisimi koydu LENF ODEM hayat boyu sis bir el ile tedaviler donemine basliyorum. Cok mutsuzum. Ve bu doktor haaala gunde en az 5 ameliyat ile meslegine devam ediyor. Simdi ne yapmak gerek ismi ifşa etmek gerek ki sakin gitmeyin Dr. Sahin Arikan a. Diyorum. Haaala elin tendinit diyor. koltukalti meme buyutmede bu kadar rahat olamaz bir dr.Inanilir gibi degil 3 prof. Teshis LENF ODEM diyor. Kim hakli arkadaslar ??

Merhaba kızlar,
Uzun süredir takipte olmama rağmen üyelik bugüneymiş. :) Geçen cuma (9aralık) ta Prof. dr. Ersin Ülkür'e Acıbadem hastanesinde ameliyat oldum. Ben de meme büyütmek isteyip de uzun süredir araştıranlardanım. Dım demek daha doğru olacak :) şuan 6. gecemdeyim.Yarın tam bir hafta olacak. İlk günden beri hissettiklermi ses kaydına aldım. Uzun uzun yazmayı planlıyorum. Henüz ameliyat olmayanlar beni takipte kalın :)))) Ersin hocama da selamlar. P.S. : fiyat da gayet uygun hem profa oldum hem de acıbademde oldum :KK66:
Acaba fiyat bilgisi paylaşabilir misiniz lütfen, bir de göğüs altından mi yerleştirildi?

X