Meme Estetiği Yaptırıyorum

shuly

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
206
34
Kızlar merhaba.Uzun yıllardır doktor görüşmeleri derken sonunda Ağustos’un ilk haftası Meme Estetiği olacağım.Doktora Mentor marka,kas altı?
,high profil ,300-330 cc istediğimi söyledim.Sizlerin bu konuda önerileriniz var mı?Başka bir şey belirtmem gerekli mi?

163 boyun.50 kiloyum.Olmayan memelerimde çok ayrık.Omuzlarım geniş.330 cc için düşünceleriniz ne?Kocaman olmasın istiyorum.Ama yaptırdığıma değsin.Südyensiz besler giyince güzel görülsün.

Haftaya bir aksilik olmazsa ameliyat olacağım.Başka başlıklara da zaman zaman sorular sordum.Cevap veren herkese teşekkür ederim.Medicalciden mentor marka implantı inceledim. Tamamel şeffaf değilde buzlu cam kıvamındaydı. Mentorun sitesinde incelediğimde Mentor cpg yazan modele benziyor.Acaba damla şeklinde mi bu model.Bilginiz var mı?

Birde öyle dolu dolu da gelmedi elime.Yarı boş yarı dolu gibi.Taş gibi değil yani dokununca.Yaptırmadan tüm detayları tekrardan soracağım ama sizlerin nasıldı acaba? Bir de doktorlar ameliyatta farklı cc silikon deniyorlarmış ya.Açtıkları silikonu başkası içinde kullanabiliyorlar mı?

Kızlar merhaba.Uzun yıllardır doktor görüşmeleri derken sonunda Ağustos’un ilk haftası Meme Estetiği olacağım.Doktora Mentor marka,kas altı?
,high profil ,300-330 cc istediğimi söyledim.Sizlerin bu konuda önerileriniz var mı?Başka bir şey belirtmem gerekli mi?
Bana mentor marka, kas altı, 400 cc, yüksek profil protez takıldı. Boyum 168cm, kilom 60, omuzlarım geniş. Üstte meme dokum az olduğu için yüksek profil tercih edildi. Ben hiç birini söylemedim, doktorum ölçüm yapıp karar verdi. Sadece beğendiğim memenin fotoğrafını gösterip bu büyüklükte olsun dedim😁 doktorum doğallıktan yana, bu nedenle 300 cc civarı takmak istedi ama ben ısrarla 400 cc istedim. 400 cc bende asla büyük durmadı. Dıştan bakan biri farkı anlamaz, süngerli sütyen yerine kendi memeleriniz olduğunu düşünün, boyut olarak bu şekilde tarif edebilirim. İlk haftalar aşırı büyük görünüyordu 😅 şuan 5 ay geçti ve ödemler indikçe boyutu küçüldü. Çok doğal duruyor ve çok memnunum🤩

Bu arada ben protez+dikleştirme+labioplasti kombine ameliyat oldum🤩 ameliyat öncesindeki hafta meme ultrasonu çektirdim. 3 gün kala kan tahlili yapıldı ve sonuçlara göre anestezi doktoru onay verdi.

Ben 169, 64 kg, omuzlarım geniş. doğum sonrası küçük olan göğüslerim bir de sarkmaya başlayınca, meme dikleştirme, silikon ve ayva göbek ve yan simitler için vazer lipo yaptırdım. Doktoruma istediğimi gösterdim, memenin ayrık olup olmaması yapıyla alakalı olduğunu söyledi. Çok büyük istemedim, doğal, dolgun istedim. İlk başta 295-330 arası mı olsa diye düşünürken, doktor ısrarla daha büyük olması gerektiğini söyledi. 375te anlaştık. Keşke doktorumu dinleseydim, en az 400 belki daha bile çok olması gerekiyor demişti. Ameliyat sonrası şiş olduğumdan çok büyük diye düşünmüştüm. Şu an 2 hafta sonra şişler iniyor. Keşke daha büyük yaptırsaydım diyorum ama bu hali bile mükemmel.

Mentor marka 375cc kas altı hp var bende.

Ben 169, 64 kg, omuzlarım geniş. doğum sonrası küçük olan göğüslerim bir de sarkmaya başlayınca, meme dikleştirme, silikon ve ayva göbek ve yan simitler için vazer lipo yaptırdım. Doktoruma istediğimi gösterdim, memenin ayrık olup olmaması yapıyla alakalı olduğunu söyledi. Çok büyük istemedim, doğal, dolgun istedim. İlk başta 295-330 arası mı olsa diye düşünürken, doktor ısrarla daha büyük olması gerektiğini söyledi. 375te anlaştık. Keşke doktorumu dinleseydim, en az 400 belki daha bile çok olması gerekiyor demişti. Ameliyat sonrası şiş olduğumdan çok büyük diye düşünmüştüm. Şu an 2 hafta sonra şişler iniyor. Keşke daha büyük yaptırsaydım diyorum ama bu hali bile mükemmel.

Mentor marka 375cc kas altı hp var bende.
Di mi sonrasında baya küçülüyor🙈 ilk hafta memelerim ağzıma girecekti resmen😅 öyle ödemliydim ki gözüme kocaman görünüyorlardı. Şuan 5.aydayım ve boyutunda ilk günlere nazaran baya küçülme var.

Kızlar ameliyat sonrası için yanıma pijama dışında almam gereken bir şey var mı?Devlet hastanesinde olacağım.Hastane odaları nasıl?Refekatçi olarak eşim olacak yanımda odada kalabiliyor mu?

Kızlar ameliyat sonrası için yanıma pijama dışında almam gereken bir şey var mı?Devlet hastanesinde olacağım.Hastane odaları nasıl?Refekatçi olarak eşim olacak yanımda odada kalabiliyor mu?
Ben sadece önden düğmeli pijama ve önden düğmeli eşofman üstü aldım. Bunun dışında başka birşey kullanılmıyor. Atlet almıştım ama giymedim. Bir de çubuk kraker muhakkak çantanızda bulunsun.

Bugün ameliyatımı oldum.Şu an hastane yatağından yazıyorum.Herşey mükemmel.Umarım yarın ağrım olmaz.Her iki taraftan dren taktılar.6 saat sonra tuvalet izni verdiler.Sadece sıvı tüketmemi söylediler.O da 6 saat sonra.Sadece kahve ve su içtim.Ve acayip mutluyum 😊Umarım tüm süreç güzel geçer.

Bu arada meme ucuna dokunulmadı.325 cc takıldı.Doktorum meme ucuna şimdilik gerek görmediğini söyledi.Ama 5-6 ay sonra gerek görürse o zaman uçlara müdahale edecekmiş.

Çok geçmiş olsun, inşallah bundan sonraki sürecinizi de kolaylıkla atlatırsınız💐

S shuly geçmiş olsun bugun nasılsın? bende cumartesi günü ameliyat oldum bugün 4 günüm , 167 boy 57 kg , kas altı 330 CC takıldı , suanki boyutu çok güzel sadece taş gibi yukaridalar , yumuşayarak kuculmeden ortaya inmesini istiyorum, umarım çok kuculmuyordur zamanla 🥺

S shuly geçmiş olsun bugun nasılsın? bende cumartesi günü ameliyat oldum bugün 4 günüm , 167 boy 57 kg , kas altı 330 CC takıldı , suanki boyutu çok güzel sadece taş gibi yukaridalar , yumuşayarak kuculmeden ortaya inmesini istiyorum, umarım çok kuculmuyordur zamanla 🥺
bana da 325 cc takıldı.Şu an gözüme kocaman geliyorlar ne yalan söyleyeyim biraz küçükse fena olmazlar🙈Ama böylede çok güzeller.Göğsümde bir ağırlık hissediyorum sadece.Kambur yürüyorum.Umarım geçicidir bunlar.Onun dışında çok iyiyim.Az önce evi bile toparladım .Sen nasılsın

bugün bende daha iyiyim, pazartesi ilk duşumu almıştım, bugün mutfak ve salonu supurdum ,sadece kendime doğru çeker pozisyonda , sonra yine duş aldım . yattığımda ters dönen kaplumbağa gibi kalkamama durumu oluyor en çok :)) , o da sabahları artık şuan, gün içinde daha iyiyim . burada ameliyat olanların yorumlarını okumasam herhalde şeklinden bile korkardım şuan ki , dedim en iyisi üye olup bende insanlara teselli vereyim, çünkü gerçekten işe yarıyor :))

bugün bende daha iyiyim, pazartesi ilk duşumu almıştım, bugün mutfak ve salonu supurdum ,sadece kendime doğru çeker pozisyonda , sonra yine duş aldım . yattığımda ters dönen kaplumbağa gibi kalkamama durumu oluyor en çok :)) , o da sabahları artık şuan, gün içinde daha iyiyim . burada ameliyat olanların yorumlarını okumasam herhalde şeklinden bile korkardım şuan ki , dedim en iyisi üye olup bende insanlara teselli vereyim, çünkü gerçekten işe yarıyor :))
Kesinlikle öyle öncesinde de sonrasında da destekçilerimiz 😊

Krem olayını nasıl yapıyorsun doktor bana hem antibiyotikli krem,hem de iz için krem vermişti.Antibiyotikliyi bugün bıraktım artık.İz kremine sadece geçtim

X