Meme estetiği yaptıranlar yorum yapabilir mi 😊

Umarım bende memnun kalırım. Bazen olmasam mi diye düşünüyorum

Umarım bende memnun kalırım. Bazen olmasam mi diye düşünüyorum
Şüpheniz varsa ileride pişman olacağınıza inanıyorsanız erteleyebilir ya da vazgeçebilirsiniz. Kendi adıma benim hiç şüphem yoktu, yine olsa yine yaptırırım, hiçbir zaman pişman olmadım aksine çok mutluyum. Sonrası çok ağrılı olduğu halde ağrıları bile o kadar kolay atlattım ki, çünkü çok istediğim bir operasyondu

Aslında 2 doktor ile görüştüm biri 27 si boşluk var dedi diğeri 23 u ben ikilemde kaldım doktor seçimi için. Birinin kendine ait kliniği var herşey yapıyor ve çok giden var özel hastanede yapıyor ameliyatıni diğeri ise özel hastane doktoru. Arasında 20 bin fark var

İnanın ki ben her şeyi doktora bırakmıştım. Göğüs çapı, göğüs kafesi, kilo, boy ve diğer şeylere bakarak karar veriyorlar. İşin uzmanı değilim o işe girip karar almaya kalksam işin içinden çıkamazdım eminim.
Doktor gerekli muayeneleri yaptı ve karar verdi ben hiç müdahale etmedim çokta memnunum.
Siz içinize sinen doktoru seçin, gerekirse birkaç doktora daha gidin fikrini alın öyle karar verin

Çok teşekkür ederim ilginiz için

Sorun bana ve çocuğuma bakacak kimse yok o yüzden acaba sorun yaşar miyim diye düşünüyorum. Ayrıca ben ilaç kullanamıyorum içtiğim an geri çıkıyor umarım atlatabilirim
İlk uc gun destege ihtiyaciniz olucak kesinlikle. Bir de cocuk var. Kollarinizi govdeden ayirip kaldirmaniz yasak olucak. Kendi yemeginiz cocugunuzn yemegi bile dert olur. Ben kahveyi kolum kalmadigi icin pipetle iciyordum dusunun. Bence bikac gunlugune de olsa yaniniza birini ayarlamaya calisin. Hap kullanamiyorsaniz bir hemsireyle anlasip eve getirip igne vurulabilirsiniz arkadasim oyle yapmisti. esiniz calisiyorsa gunduz yaninizda biri olmali bikac gun. Sadece agri sizidan dolayi degil. De size dicekki kolunuzu asla govdeden ayirmayin dirsekten asagisini hareket ettirebilirsiniz. Erken donemde fazla hareket etmeniz yada uygun olmayan bir hareket yapmaniz olumsuz bir duruma sebep olabilir. Dr secimi konusunda ben her zaman ozel klinik tercih ederim cunku daha fazla vakit ayirma sansi oluyor dr larin. Ozel hastaneye gorusmeye gittiginde bile gorusme icin ayrilan sure daha kisaydi. Operasyon sonrasi da bu ilgi alaka cok onemli olucak. Tabiki onemli olan dr. Hangisine guvendiyseniz onunla devam edin. Her dr un tarzi tavri farkli oluyor. Ben ooerasyon oncesi cok dr la gorusme yaptim. Bir prof bana cok guven verdi ilk gorusmede bile bir saatini ayirdi nerdeyse cok ilgiliydi. A dan z ye herseyi anlatti, anlamaz diyip ustunkoru gecmedi nitekim operasyon sonrasi da ilgi alaka ayni sekilde devam etti. Digerlerine nazaran ucret daha fazlaydi fakat gecen hafta areola kucuktme yaptrdim mesela ucret alinmadi. Bu bile tek basina ucreti yuksek bir islem halbuki. Dr secimi cok onemli iyi bir dr secin.

Son düzenleme:
Çok güzel acikladiniz teşekkür ederim peki sizin doktorunuz kimdi ve nerde oldunuz

Cok kararsız insanım o yüzden karar veremiyorum. 2 doktor arasında kaldım
Ben de cok kararsizimdir sorma ama dr umu o donem cok net secmistim digerleri arasindan. İkisi de guven verdiyse calistigi hastane snaa uygun olan gun vs. Bakip ona gore karar vericeksin artik.

İkisinin de aynı ay içerisinde biri 23 u biri 27 si biri klinik biri özel hastane
Ozaman ben olsam klinik tercih ederdim. Muhtemelen daha pahalidir ama operasyon sonrasi daha rahat edersiniz. Ha diyince gidebilirsiniz mesela bazen acil durumlarda randevu bile almaniz gerekmez. Klinik dr kari daha az stresli oluyor.

Ozaman ben olsam klinik tercih ederdim. Muhtemelen daha pahalidir ama operasyon sonrasi daha rahat edersiniz. Ha diyince gidebilirsiniz mesela bazen acil durumlarda randevu bile almaniz gerekmez. Klinik dr kari daha az stresli oluyor.
Doğru söylüyorsun teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…