Meme estetiği yaptıranlar yorum yapabilir mi 😊

melek Zenginn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2024
25
1
1
36
Merhaba meme estetiği yaptırmayi düşünüyorum. Doktor ile görüştüm. Protez ve dikleştirme yapılması gerektiğini 275 ile 300 cc arasinda olur dedi. Kas altı mi üstü mü diye sorduğumda ameliyatta karar verilir dedi.36 yaşındayım 1.68 boyum 57 kilom 1 tane çocuğum var 3 yaşına kadar emzirdim baya deforme oldu. Normal de çapın 18 olması gerekiyormuş benim 22. Yaptıran arkadaşlar 275 300 CC sizce normal mi yaptirmisken iyi olsun istiyorum.

Merhaba bende 3 ay olacak yaptıralı 325 cc mentor takıldı bende 56 kilo boy 1.65 şu an güzel boyut olarak benim dual yöntem yaptığımı söyledi sadece çok birleşme yok şu an yani iki parmak kadar mesafe var iki meme arası size de şimdiden hayırlı olsun inşallah dilediğiniz gibi olur

Evet ağrım oldu tabi ilk bir hafta özellikle yardım edecek birinin olması gerekiyor kesinlikle yatıp kalkarken kendim yapamadım sonrasından hafifliyor yavaş yavaş geçiyor benim çok sırt ağrım oldu boyutun dan memnunum evet güzel görünüyor doğal duruyor

Yatarken falan bir kaç yastık ile destek yaptık hep ve tabi sağa sola dönemiyorsun sırt ağrısı belki o yüzden fazla oluyor herkes de farklıdır tabi yine de bir hafta sonrasın da her gün kendimi daha iyi hissettim inşallah güzel bir şekilde olur biter sizinde

Göğüste bir baskı oluyor ister istemez nefes alırken biraz zorlandım kesik kesik alıyordum nefesimi zorluğu var tabi ki çok basit bir işlem değildi ama geçiyor sonra mutlu oluyorsunuz

275 ve 300 cc çok doğal durur siz söylemezseniz kimse protez olduğunu almaz

Merhaba. Cc isini cok kafaniza takmayin cunku operasyon sirasinda degisebiliyor. Dr unuz deneyerek bulucak size uygun ebati. Genelde uc asagi bes yukari benzer cc oluyor zaten ilk soylenenle. Bana da dr um 300-355 arasi deniycem demisti. 165 boy 52 kg yum. 355 cc tam olmus. Gercekten bir buyugu yada bir kucugu olmazmis tam ideal boyutta suan. Vucudunuza uygun cc secilirse cok dogal duruyor. Benim de emzirme sonrasi deforme oldu buyuzden yaptirdim. Diklestirme yapildi fakat iceriden yapildi yeterli olmus t seklinde izim yok disardan. Ama bu yeterli olmazsa diye izin istemisti izler icin gerek kalmamis. Benim dual plan yapildi. 6 ayi doldurdum iyilesme sureci gecti gitti. Umarim sizin de gonlunuzce olur

Göğüste bir baskı oluyor ister istemez nefes alırken biraz zorlandım kesik kesik alıyordum nefesimi zorluğu var tabi ki çok basit bir işlem değildi ama geçiyor sonra mutlu oluyorsunuz
Benim boyun ve bel fitiklarim mevcut zaten genel bı ağrı yasiyorum. Sorun çocuğum benimle yatıyor ve asla sırt üstü yatamam o yüzden kararsız kalıyorum

Size de çok geçmiş olsun benim ki hem üstten aşağıya doğru hemde alttan işlem yapacağını söyledi. o iz zamanla acaba geçer mi alt çizgi önemli değil de üstten aşağıya olacak çizgi kafamı karıştırıyor iz görünür vaziyette olur mu diye

O konuda hc bir fikrim yok ama agogsun altindaki izler benim suan hic belli olmuyor nerdeyse cok siliklesti. Ben medikal bant ve krem kullandim. Muhtemlen o t seklindeki iz de siliklesiyor ve belli belirsiz kaliyordur. Tabi yaptiranlar yorumlarsa daha ii olur

Peki hangi kremleri kullandınız sakıncası yoksa söyler misiniz? Doktor vermezse bende alıp kullanmak isterim

Peki hangi kremleri kullandınız sakıncası yoksa söyler misiniz? Doktor vermezse bende alıp kullanmak isterim
Doktorunuz verir eminim. Bana ikisini de dr um onerdi. Contractubex ve medikal bant. Medikal bantin cok etkili oldugunu soylemisti aksam yapistrip sabah cikariyordum. Beni 6 ay goturdu cunku yapiskani tamamen gidene kadar rulodan kestiginiz bandi tekrar kullanabiliyorsunuz. Biraz pahali ama uzun sure gidiyor.

Kusura bakmayın sürekli soru soruyorum bende bu ayın 23 ünde olacagim o yüzden biraz panik var ağrı çok oluyor mu ve ne kadar sürede toparlandıniz

Kusura bakmayın sürekli soru soruyorum bende bu ayın 23 ünde olacagim o yüzden biraz panik var ağrı çok oluyor mu ve ne kadar sürede toparlandıniz
Rica ederim merak ettiklerinizi sorabilirsiniz Dayanilmiycak bir agrim olmadi agri kesiciler yeterli oldu konforlu bir iyilesme sureci icin. İki hafta baski hissim igne batmasi gb bir his yanma vs yasadim. İki hafta sonunda ciddi oranda toparlanmistim. 3 hafta annem benimle kaldi hem benimle hem oglumla ilgilenmk icin. O gittiginde gunluk rutinime dönmüştüm. Agir kaldirmamak sartiyla her isimi yapabilir durumdaydim.

Sorun bana ve çocuğuma bakacak kimse yok o yüzden acaba sorun yaşar miyim diye düşünüyorum. Ayrıca ben ilaç kullanamıyorum içtiğim an geri çıkıyor umarım atlatabilirim

Ben neredeyse 3 yıl önce yatırdım, 300 cc uhp takıldı, kas altı. Benim de 1 çocuğum var 18 ay emzirdim ama deforme olacak kadar memem yoktu bu yüzden dikleştirme yapılmadı. Çok memnunum, ben cc olayını doktora bıraktım çap falan anlamıyorum o yüzden, kas altı ilk 1 hafta 10 gün ağrılı oluyor ama sonrası güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…