Meme Estetiği Yaptıranlar Yardımcı Olabilir Mi?

Merhaba hastaneden sonra eve geçtiğinizde süreç nasıldı neler yaşadınız nelere dikkat ettiniz tecrübe olması açısından anlatabilir misiniz

Merhaba hastaneden sonra eve geçtiğinizde süreç nasıldı neler yaşadınız nelere dikkat ettiniz tecrübe olması açısından anlatabilir misiniz

Merhaba ilk 3 gün lavabo ihtiyaçlarımda bile annemle gidip geliyordum ve sırt ağrım oldu
++geceleri uyurken sırtüstü oturur halde yatıyordum ben tek yöne yatmaktan artık uykusuz kaldığım olmuştu ağrıdan acıdan

4. Günün akşamı dışarı çıkınca hasta psikolojisinden kurtuldum ve iyi geldi bana,
arabanın kapısını bile çekemiyordum ama
Kendi kendine oluşan anlık ağrılarım,göğüs ucunda sızılarım çok oldu.
Korseyi çıkarttığımda ilk duş aldığımda ve sürecime alışana kadar his kaybım oldu özellikle yine göğüs ucumda oldu bu kayıplar.

7-8. Günden sonra dümdüz yatakta yatıp kendi kendime kalkmaya başladım hafif zorlansamda

10. Günde ((spa resepsiyonistiyim ağır bi işim yok)) işimin başına geri döndüm.

15. Günün sonunda yavas yavas yan yatmaya basladım ama doktorum asla önermedi bunu.

Böyle böyle 1 ay geçirdim ve korsem çıktı.
Korsem çıktıktan sonra normal iç çamaşırına geçebilirsin demişti doktorum ve korsem zaten bende kalmıştı.
Benimde bi tanıdığım ameliyat olmuştu onun deneyimden yola çıkarak
“Korseyi boş zamanlarda da olsa tak yine ayrık durmasın benimkiler ayrıldı normal çamaşıra geçince vs” diye akıl verince bende açıkcası mantıklı bulup korse kullanımına önü kapalı kıyafetler giydikçe ve evde olduğum süreçlerde hep devam ettim hala devam ediyorum açıkcası (Nereye kadar gidecekse artık bu ^^)

Zaten tam 8. Haftamda sanırım Kurban Bayramı ve tatile denk geldik denize girerken dikiş yerlerim ve alt göğüsüm çok kasılıyor o yüzden hâla daha yüzemiyorum,zorlamıyorumda kendimi asla.
Ama bugün ameliyat olalı tam 2 ay oldu spora döndüm mesela hafif tempoda spor yapıyorum bi ara yine kalça ve karın çalışırken kasıldığı oldu göğüsümün hemen bıraktım zorlamadım üstüne gitmeyede korkan biriyim yanlış bi şey yaparım diye.
Şu zamana kadar çok güzel geldim bi daha ameliyat olmam diyordum sürçeleri yaşarken ilk 15 gün için özellikle ama bi daha olunmayacak bi şey değilmiş biraz sabretmek gerekiyor sadece ve kesinlikle neden daha önceden yaptırmamışım diyorum ve alışveriş yaparken hep dekolteli alamadığım şeyleri alıp cidden acısını çıkartıyorum.
++++ 3. Aydan sonra yumuşamaya baslar demişti doktorum benim ki 1.5 aydan sonra yumuşamaya başladı hatta bazı insanlarda şişlik oluyordu fotoğraflarında göğüs üstleri dekolte bölgesi şiş şiş bana göre kare gibi duruyordu hiç beğenmiyordum o görüntüyü çok şükür bende öyle bi görüntü ve şişlik olmadı.

Eklentiler

• BEDCEC4B-9154-46C4-ABE1-4C0D30EE7C3C.jpeg
    94,9 KB · Görüntüleme: 113
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…