- 28 Aralık 2019
- 216
- 58
- 43
-
- Konu Sahibi sedakara81
Ne ypacaksin buyutmemi kucultmemiarkadaslar meme estetigi yaptiran kimse yok mu adanada referansa ihtiyacim var kime neye gore gdcegim bilmiyorum internetten neyi arastirmam gerekiyor? muayene olmaya gitmek icin neyw dikkat etmem gerekiyor?
secici olmak zorundayim cunku hepsjni muayene ucreti var. lutfen bi yardim edin isin icinden cikamadim tecrubelerinize ihtiyacim var
3 islem olacak buyutme diklestirme ve kahverengi alanin kucultulmesi benim ki tubuler meme diye geciyorNe ypacaksin buyutmemi kucultmemi
O konuda fikrim yok canjm3 islem olacak buyutme diklestirme ve kahverengi alanin kucultulmesi benim ki tubuler meme diye geciyor
siz oldunuz mu en azindan niye dikkat etmem gerekiyor dr secerken en azindan onu bilsem yetecekO konuda fikrim yok canjm
oncelikle birden fazla doktorla görüşün.hepsinin öncesi sonrası fotograflarina bakın.hangi yöntemlerle yapiyorlar ona bakın.internette doktorlarin yorumlarina bakin kotu yorum yapan varmi yokmu diye.ben sadece slikon taktirmama ragmen 1 sene arastirdimarkadaslar meme estetigi yaptiran kimse yok mu adanada referansa ihtiyacim var kime neye gore gdcegim bilmiyorum internetten neyi arastirmam gerekiyor? muayene olmaya gitmek icin neyw dikkat etmem gerekiyor?
secici olmak zorundayim cunku hepsjni muayene ucreti var. lutfen bi yardim edin isin icinden cikamadim tecrubelerinize ihtiyacim var
evet haklisiniz daha cok dr ilw gorusmem gerekiyor ben sadece bir dr ye gittim ve gorustum. isin en kotu targisa memeleeimi acmak ve onlara dikkatlice bakilmasi rahatsiz ediyor benioncelikle birden fazla doktorla görüşün.hepsinin öncesi sonrası fotograflarina bakın.hangi yöntemlerle yapiyorlar ona bakın.internette doktorlarin yorumlarina bakin kotu yorum yapan varmi yokmu diye.ben sadece slikon taktirmama ragmen 1 sene arastirdim
utanmayın lütfen onlar doktor.dikkatlice hem bakacaklar hem dokunup kasları kontrol edecekler.baska turlu saglikli bir sonuç alamazsınız.ameliyattan sonrada bi cok kez acip bakacaklar malesefevet haklisiniz daha cok dr ilw gorusmem gerekiyor ben sadece bir dr ye gittim ve gorustum. isin en kotu targisa memeleeimi acmak ve onlara dikkatlice bakilmasi rahatsiz ediyor beni
bende hiç meme yoktu oglan çocugu gibi oldugum icin hic utanmadim vallaevet haklisiniz daha cok dr ilw gorusmem gerekiyor ben sadece bir dr ye gittim ve gorustum. isin en kotu targisa memeleeimi acmak ve onlara dikkatlice bakilmasi rahatsiz ediyor beni
yapildiktan sonra istesigi kadar baksim su an cok cirkinler ondanutanmayın lütfen onlar doktor.dikkatlice hem bakacaklar hem dokunup kasları kontrol edecekler.baska turlu saglikli bir sonuç alamazsınız.ameliyattan sonrada bi cok kez acip bakacaklar malesefbunlari dert etmeyin.siz ameliyatta diren kullaniyorlarmi dual planmi yapacak kas altimi koyacak hangi marka protez koyacak ki su anda en iyisi mentor bunlara dikkat edin
ahahaha o zamaaaann güzel olcaklar diyeee açıyoruz utanmiyoruzyapildiktan sonra istesigi kadar baksim su an cok cirkinler ondan
insallah simdi bi kac dr ile gorusecegim bakalimahahaha o zamaaaann güzel olcaklar diyeee açıyoruz utanmiyoruzgüzel haberlerinizide bekliyoruz
muhakkak en az 4 5 doktordan fikir alın.ve protez markalarina dikkat edin lütfen benide haberdar edininsallah simdi bi kac dr ile gorusecegim bakalim
tamm muhakkak tesekkur ederimmuhakkak en az 4 5 doktordan fikir alın.ve protez markalarina dikkat edin lütfen benide haberdar edin
protezi mentor tercih edin.ameliyatta diren kullanilmamasını tercih edin.kas altı yada dualplan yapılmasını tercih edin.lütfen cok iyi arastirin bu işin şakası yok.kolay gibi görünüyor ama zor bir süreç unutmayıntamm muhakkak tesekkur ederim
merhaba en son bi dr ile gorustum op. dr. bana kas ustu yapacagini ve 225 cc yuksek profil olandan kullanicam dedi. mesela bu dr nin yaklasimi cok iyiydi anlatimi samimiyeti icime cok sindi.protezi mentor tercih edin.ameliyatta diren kullanilmamasını tercih edin.kas altı yada dualplan yapılmasını tercih edin.lütfen cok iyi arastirin bu işin şakası yok.kolay gibi görünüyor ama zor bir süreç unutmayın
yani bence 225 cc cok kucuk bi cc.yaptirdiginiza degmez.kas ustude yaptirmayin kapsul olusumu gozleniyor kas ustunde.bence siz 400 diyen profa gidin ama 350 cc talep edin.400 cc biraz buyuk.adam işinin ehli anlaşılan boşverin suratini yaptigi işe bakın.kas üstü artik tercih edilmiyor kas altı yerlestirin lütfenmerhaba en son bi dr ile gorustum op. dr. bana kas ustu yapacagini ve 225 cc yuksek profil olandan kullanicam dedi. mesela bu dr nin yaklasimi cok iyiydi anlatimi samimiyeti icime cok sindi.
bundan onceki dr ise yine mentor ama kas alti icerden keserek tabani genisletecegini ve 400 kullanacagini soyledi bu dr ise prof. du. ama bu dr de cok suratsiz ciddi bi adamdi. bu prof unv. hastanesinde calisiyor hala. ikiside ayni ozel hastanede yapacak verdikleri ucret 1000 lira fark ediyor.
yani ben cok doktora gitsem gorusmeye kafam karisacak gibi cunku neyin dogru oldugunu bilmiyorum her dr nin farkli bi yontemi var.
kafamda bi dr daha var o da prof. ona da gitsem mi bilmiyorum.
ne yapcagim bilmiyorum
tesekkir ederim dikkate alicam kesinlikle bu soylediklerinizi. bende o prof un deeikleri daha agir basiyor ve dedigini gibi kas ustu olmasi benim kafami karıştırdı. cunku burdaki yorumlarin cogunda kas alti diye okuyorum. tekrr o profla gorusup karar verecegimyani bence 225 cc cok kucuk bi cc.yaptirdiginiza degmez.kas ustude yaptirmayin kapsul olusumu gozleniyor kas ustunde.bence siz 400 diyen profa gidin ama 350 cc talep edin.400 cc biraz buyuk.adam işinin ehli anlaşılan boşverin suratini yaptigi işe bakın.kas üstü artik tercih edilmiyor kas altı yerlestirin lütfen