Meme estetiği yaptıranlar bakabilirmi ?

Merhabalar
Ameliyattan sonra takilan sutyen dikis yerime geliyor inanilmaz aci yapiyor. Sizde de boyle bir sorun oldu mu? Bu konuda tecrubelerinizi paylasir misiniz?
Evet o sorunu 4 5 gün yaşadım ben ama sonrasında dikiş kapandıkça geçti. Doktorum tavsiyr olarak gazlı bez ya da pamuk koy demişti bana

Parayi bi bulayim bende yaptiricam 2.dogum ve kilo verme sonrasi kiz gogsu gibi oldular varla yok arasi yaa
Benim de 2 doğum, emzirme devam ediyor. Biri çok güzel büyük dik ve sert, digeri küçük, sarkık ve yumuşak. İkisi de küçük ve sarkık olsa yine razıyım ama böyle çok kötü yaa

Benim de 2 doğum, emzirme devam ediyor. Biri çok güzel büyük dik ve sert, digeri küçük, sarkık ve yumuşak. İkisi de küçük ve sarkık olsa yine razıyım ama böyle çok kötü yaa
Kardesimin de oyle buyukte olduklari icin elbisedende belli oluyo onun. Kucuk olsunn ama sarkik olmasin yaa. O yuzden kucukte olsalar duacilariyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…