- 21 Nisan 2020
- 26
- 3
-
- Konu Sahibi tuanatuana1
Merhaba ☺ ben yaklaşık 10 gün önce 11 nisan da ameliyat oldum. Çipli motiva marka protez konuldu. Korse, protez, hastane, yatış parası hepsi içinde 11 bin ödedim
Ben çok ağrısız atlattım sürecimi 4.gün den beri dışarıdayım çok şükürUmarım iyisindirağrın sızın yoktur
Ben çok ağrısız atlattım sürecimi 4.gün den beri dışarıdayım çok şükürşuan sadece bir dikişim acıyor, bugün başladı. Ama önemli bir şey yok sanırım eriyemedi ip doktorum gel alalım dikişi dedi. Sonuçtan şimdiden çok memnunum
çok teşekkur ederim bilgi verdiğin icinMerhabalarBen 2019 kasımda ameliyat oldum özel bir klinikte. 12bin ödedim ameliyat için ilaç korse vs ile 13bin lira tuttu. 400cc mentor yaptı doktorum. İstanbul ve ankaradan bi çok doktorla konuştum ortalama 15-19 arasıydı ekim ve kasım aylarında.
aa çok iyiymiş hangi doktora yaptırdınız ? memnunmusunuzMerhaba ☺ ben yaklaşık 10 gün önce 11 nisan da ameliyat oldum. Çipli motiva marka protez konuldu. Korse, protez, hastane, yatış parası hepsi içinde 11 bin ödedim
tesekkür ederimMerhaba, şuan fiyatların 12-20 bin tl arası olduğunu biliyorum. İst-Ank farketmez.
hangi devlet hastanesinde yaptırdiniz acaba cok iyiymiş fiyatben ocak 2019da devlet hastanesinde yaptirdim 6 bine memnunum
konya beyhekimhangi devlet hastanesinde yaptırdiniz acaba cok iyiymiş fiyat
Hatayda yaşıyorum ben dr. Murat uçak yaptı ameliyatımı. Yarın 2 hafta olacak ve şimdiden çokk çok memnunum gerçekten. Bu halleri bile beni tatmin ediyoraa çok iyiymiş hangi doktora yaptırdınız ? memnunmusunuz
harika ya daha 1 ay bile geçmeden voleybol bile oynadıysan yaniHatayda yaşıyorum ben dr. Murat uçak yaptı ameliyatımı. Yarın 2 hafta olacak ve şimdiden çokk çok memnunum gerçekten. Bu halleri bile beni tatmin ediyorSürecim hiç ağrısız acısız geçti 7.gün duşumu kendim yaptım ellerim havaya kalkıyordu tamamen. Dün 12.günümdü voleybol oynadım.  4. Günümden beri geziyorum. (lojmanda oturuyoruz evimizin bahçesinde) doktorumdan mı benden mi kaynaklı bu rahatlık durumu bilmiyorum ama doktoruma ameliyat sonrasından ağrı sızıdan çok korkuyorum demiştim ve o da bana bugüne kadar hiçbir hastam böyle ekstra ağrılı bir dönem geçirmedi dedi ve ona güvendim. İyi kiiii
11 bin tl ye yaptırdım her şey içindeharika ya daha 1 ay bile geçmeden voleybol bile oynadıysan yanifiyatı hatiriyorsan söyleyebilirmisin acaba ?
Hangı doktora oldunuzMerhaba ☺ ben yaklaşık 10 gün önce 11 nisan da ameliyat oldum. Çipli motiva marka protez konuldu. Korse, protez, hastane, yatış parası hepsi içinde 11 bin ödedim