Meme Estetiği Süreci

gunizzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
2
0
26
Merhaba arkadaşlar ben meme estetiği oldum 6gün önce hiç ağrım sızım olmadı diyebilirim hemen iyileştim fakat gögüs kaslarımın içinede dikiş atmışlar daha önceki protezim büyük oldugu için onun boşluğunu kapatmak için şuan ki daha küçük çünkü bişey itip çekme dedi doktorum dikişlerim için fakat ben unutup kapı kolunu falan itledim kapıyı falan açtım hiç ağrım yok ameliyat olduğumu unutuyorum bazen size sorum eğer bişey olsaydı içerdeki dikişler patlasaydı bunu ben anlardım değilmi?? Yani kana falan olurdu ağrı olurdu dimi bende öyle bişey yok çünkü??

Tabii ki de hissederdiniz. Ama ağrı olmasa da siz doktorunuzun dediğini mutlaka dinleyin. Çünkü kapıları itip çekerken göğüs kaslarımız kasılıyor.. bu kasılmalar esnasında proteze baskı yapar ve protezin kaymasına neden olabilir .. bildiğim kadarıyla kayma olursa tekrar ameliyat olmanız gerek

Çok teşekkürler canım dikkat etmek gerekiyor günlük hayattayken insan ayak uyduruyor ve unutabiliyor ağrısız geçti bir de o sebeple unutuyorum:)

Canım benimde ağrım olmamıştı o yüzden kapı açtım kapadım güç isteyen şeylerde yaparım hissi oldu... arada unuttum.. hatta haftası dolduğunda yürüyüşlerime başladığımda taşa takıldım düşecek gibi oldum böle sanki kasım koptu gibi hissettim...ama bişey olmadı... tabii olabilirdi de dikkat etmek lazım... sen yine de dikkatli ol.. arada unutkanlıkla yapılan anlık şeyler oluyor bişey olmaz ama sürekli olmasın...

Merhaba güle güle kullanın :) özelde mi devlette mi yaptırdınız? Fiyat olarak ne kadar ücret ödediniz?

Çok teşekkürler canım dikkat etmek gerekiyor günlük hayattayken insan ayak uyduruyor ve unutabiliyor ağrısız geçti bir de o sebeple unutuyorum:)
Rica ederim. Sizinki kas üstü müydü ? Onun ağrısı daha az oluyormuş

Benimde ayni 2nci gunumdeyim kendim kalkiyorum sonra acaba kalkmamalimiyim diorum dun laptop kaldirdim gece biraz hissettim
Ilk bi hafta cok zorlu bi surece hazirlamistim kendimi hafta uyandigimda hicbisey hissetmedim burda okumustum cok
Basinc oluo nefes alamiosun fln die benim oyle degil die sandim erken uyandim ameliyat daha baslamadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…