Meme estetiği sonrası

Odem alt tarafi ya :) oyle ya da boyle her turlu kendi istedigi zaman terk edecek vucudu. Benim 6 ay olmak uzere hala odem var olabilir. Deri acildi, icine kapanirken hava girdi, boyle dusunun.
Odemi atmak isterken su kaybi yasamayin aman dikkat.
Odem attirdigina inanilan bir cok sey su kaybina neden oluyor.
Saglikla kalin. Gecmis olsun :))
Sana da geçmiş olsun. Peki soru sorabilirsem :) ne zaman yan yatmaya başladın ve şuan istediğin her hareketi yapabiliyor musun ?

Teşekkürler bilgi için. Yarın ananas alıyorum ozaman. Bugün tekrar dikkatlice baktım ikinci haftam dolmak üzere ve ilk zamanlar olan ödem gibi değil baya inmiş ilk zamana göre. Ama tabi daha asla tam değil. Bana da doktorum bir ay sonra her anlamda rahat edeceğimi söyledi. Geceleri yatma nasıl oluyor canım senin? Hala sırtüstü mü?

Ben geceleri hala sırt üstü ve 3 yastıkla yatıyorum. Gece ara hafif yan dönüyorum. Benim göğüslerim ameliyat sonrası birbirine çok fazla yakın oldu, daha da yaklasirlar diye korkumdan çok yan yatmiyorum:) doktorum ameliyatın ertesi gün yan yatmanda bir sakınca yok demişti :) sadece yüz üstü yatmak yasak.

Ben geceleri hala sırt üstü ve 3 yastıkla yatıyorum. Gece ara hafif yan dönüyorum. Benim göğüslerim ameliyat sonrası birbirine çok fazla yakın oldu, daha da yaklasirlar diye korkumdan çok yan yatmiyorum:) doktorum ameliyatın ertesi gün yan yatmanda bir sakınca yok demişti :) sadece yüz üstü yatmak yasak.
Ben de üç dört tane yastıkla yatıyorum. Yan yatmak sakıncalı değilmiş evet benim doktorum da aynısını söyledi. Ama mümkün değil... Ben şahsen acı hisediyorum. İki üç gün öncesine kadar kollarımı bağlayamıyordum bile birbirine. Göğüs kafesi sıkışınca acıyordu. Ki hala azıcık var o ağrı.

Ben de üç dört tane yastıkla yatıyorum. Yan yatmak sakıncalı değilmiş evet benim doktorum da aynısını söyledi. Ama mümkün değil... Ben şahsen acı hisediyorum. İki üç gün öncesine kadar kollarımı bağlayamıyordum bile birbirine. Göğüs kafesi sıkışınca acıyordu. Ki hala azıcık var o ağrı.
Kızlar 17 gün oldu hâlâ sırt üstü yatıyorum bende mümkn değl yan yatmak korkuyrm zaten..ama öyle üć dört yastk değl tek yastk..kalktktan snra acaip bi acı gergnlk oluyr bi süre snra geçiyor allahtan...ödemimde azaldı baya..memişlern arasında baya gergn ödem.vardı artk daha iyi görnyorlar..ah bide bantlar çıksa :)))

Kızlar 17 gün oldu hâlâ sırt üstü yatıyorum bende mümkn değl yan yatmak korkuyrm zaten..ama öyle üć dört yastk değl tek yastk..kalktktan snra acaip bi acı gergnlk oluyr bi süre snra geçiyor allahtan...ödemimde azaldı baya..memişlern arasında baya gergn ödem.vardı artk daha iyi görnyorlar..ah bide bantlar çıksa :)))
Evet canım senin aynı zamanda dikleştirme olduğu için bantlar da duruyor daha. Onlar çıkınca eminim rahatlarsın. Pazartesi günü sanırım demi? Öyle yazmıştın sanki. Az kaldı :) bende de uyandığımda bir gerginlik ve az agrı oluyor. Ama okadar çok sabırsızlanıyorum ki. Artık geçseydi hepsi... Pazartesi okullar açılıyor, öğretmenim ben ve kendimi nasıl koruyacagım çocuklarımdan bilmiyorum...

Evet canım senin aynı zamanda dikleştirme olduğu için bantlar da duruyor daha. Onlar çıkınca eminim rahatlarsın. Pazartesi günü sanırım demi? Öyle yazmıştın sanki. Az kaldı :) bende de uyandığımda bir gerginlik ve az agrı oluyor. Ama okadar çok sabırsızlanıyorum ki. Artık geçseydi hepsi... Pazartesi okullar açılıyor, öğretmenim ben ve kendimi nasıl koruyacagım çocuklarımdan bilmiyorum...
Evet canm pazartsi kurtuluyorm :))) baya dikkatli olmalsn carpışmalara karşı çocklarla ve de çok yukarıya kaldrmamaya kolları..benm iki kızım var sadece 2 çocktan bile unuturlr da denk gelir el veya kolları dye sakıniyorm sürekli....allah yardmcn olsn

Evet canm pazartsi kurtuluyorm :))) baya dikkatli olmalsn carpışmalara karşı çocklarla ve de çok yukarıya kaldrmamaya kolları..benm iki kızım var sadece 2 çocktan bile unuturlr da denk gelir el veya kolları dye sakıniyorm sürekli....allah yardmcn olsn
Teşekkür ederim canım. Aynen çok dikkatli olmalıyım. Pazartesi haberlerini bekliyorum :)))

Yalnız olmadığıma sevinsem mi üZülsem mi bilemedim dr um geçecek.çok güzel olacak diyor.hatta karıştırdı beni silıkon koyduğunu sandı umarım düzelir.dotoğraf Nasıl paylaşılıyor bilsek de paylaşsak birbirimizle.olmadı ekleyelim meme arkadaşlığı kuralımmiyi olmak zorundayız.yarın ilk partime katılıcam .kıyafetlerim hazır.Taş gibi gözüküyorum da Liposuction sonrası karın da şişlik oldu galiba biraz .ama rahatsız etmiyor yine de.iyi olmamıza sevindim.öpüyorum kızlar sizi.Kabızlık olarak da activa yoğurt yiyin

Teşekkür ederim canım. Aynen çok dikkatli olmalıyım. Pazartesi haberlerini bekliyorum :)))
Slm..ilk okul gününz nasl geçti rahat edebldnzmi...bnm bantlar alndı dikişler alndi ama yne ufak ufak bantlarm var dikleştirme için yapılan dikişlern üzernde..ama bantlanmadan önce baktm.özellkle doktorum sağolsn gzl iş çıkarmş çokk ince çizgiler yani korktğm kdr deglmş..3 hafta snra tekrar kontrl masajlara başlicakmş o zamn ve izler içn bazı kremler verckmş..sırt üstü yatmaya devm...smdilk bu kadr :))

Bende diren yoktum mesela. Sızan dikii yerimden kandı. Benim hala ödemlerim olmasına ragmen kızlar şuan ortadaki gerginlik azaldı.fakat cok tuhaftir ki ben ameliyat olduğumda adetimin dördüncü günüydü. Ama bir hafta sonra adet sancılarım başladı ve şuan adetim.
Narkoz dan kaynaklanır.

Merhabalar canm..benm iki meme ucumda aşagaya bakyor 15 gün oldu amlyat olali.geçen hafta cmrtsi kontrolm vardı doktr hiç kafna takma yukarıya bakcak onlar dedi..ama memişler güzel.dolgun braz ayrık sadece onuda ödem daha yam dağlmadğı içn normalmş zamanla yerleşcekmş meme yerine..pazartesi kontrolm var benmde..kafana takma çok gzl olcaklar.emin ol ...sen iyiym.dye yüklenme fzla dikkatli ol ynede..öpüyorm
Can'ım bnm Nasıl oldun.car mı bi değişiklik.benim dikiş yerlerim kaşınıyor.dikişin bir yerinde hafiften sarı sıvı oluyor bazen.Senin Nasıl dikişler.Ben bugün Conractubex kullanmakta başladım.Dr'um önce 15 gün sonra dedi .şimdide 30 gün dedi.Ben de kullanmaya başladım valla.

Kizlar bende dun kas alti 325 cc yuvarlak taktirdim . bugun taburcu oldum ama dr hic kontrole falan gel demedi uc gun sonra dus alirken bandajlari cikar sporcu sutuenin tak dedi. Sizce ne zaman gitmeleiyim dr ve de masaj yapmalimiyim :KK43:

Can'ım bnm Nasıl oldun.car mı bi değişiklik.benim dikiş yerlerim kaşınıyor.dikişin bir yerinde hafiften sarı sıvı oluyor bazen.Senin Nasıl dikişler.Ben bugün Conractubex kullanmakta başladım.Dr'um önce 15 gün sonra dedi .şimdide 30 gün dedi.Ben de kullanmaya başladım valla.
Canm daha iyi olcaz insallah pazartsi bantlar açldı dikişler alndi bkac tane varmş yne bantlandi ama daha az...hareketlerm daha rahat artk ama zorlamyorm..sızınti falan olmadi hiç bende sende surekli oluyrsa doktoruna bi sor istersen normalmi..3 hafta snra kontrlm o zaman bazi kremler verecekmş doktorum.izler içn...

Kizlar bende dun kas alti 325 cc yuvarlak taktirdim . bugun taburcu oldum ama dr hic kontrole falan gel demedi uc gun sonra dus alirken bandajlari cikar sporcu sutuenin tak dedi. Sizce ne zaman gitmeleiyim dr ve de masaj yapmalimiyim :KK43:
Gecmş olsn cnm..nasl olur bandajları kendmi çıkaracakmşsn..ilginç geldi bana.hem.kontrl sık oluyr normalde..ben amlyattan iki gögsmde direnle.çıktm 2 gün direnler kaldi snra gel.çekcem.dedi direnler içn gittm.1 hafta snra kontrl verdi nasl iyilesme.dye 1 hafta sonrasına yne bantlar ve dikişleri alcam dye kontrl vardı pazartsi gittm.en son 3 hafta snra yne kontrlm.var dikiş izleri içn bazı kremler vercek o zaman ve masaja başlicaz dedi...

Gecmş olsn cnm..nasl olur bandajları kendmi çıkaracakmşsn..ilginç geldi bana.hem.kontrl sık oluyr normalde..ben amlyattan iki gögsmde direnle.çıktm 2 gün direnler kaldi snra gel.çekcem.dedi direnler içn gittm.1 hafta snra kontrl verdi nasl iyilesme.dye 1 hafta sonrasına yne bantlar ve dikişleri alcam dye kontrl vardı pazartsi gittm.en son 3 hafta snra yne kontrlm.var dikiş izleri içn bazı kremler vercek o zaman ve masaja başlicaz dedi...
yaaa sımdı daha cok endıselendım. ılacları yazdı hatta b....p...n krem yazmıs bunu ne zaman surecem nereye sureem ıze mı yoksa masajla mı sılecem hıv-c bırsey soyemede ve de kotrole de gel demedı . hemen bugun ırtıbata gececem. tesekkurler ılgın ıcın :)

selam kızlar lütfen cevap verin çok moralim bozuk :/
ben hasan fındığa ameliyat oldum 5 ayı biraz geçti. kas altı 350 cc kondu.
sol göğsüm ameliyattan sonrada daha ağrılıydı ve baya koyu morluklar vardı. hala da geçmeyen hissizlik var meme ucu altında ve üstünde baya büyük bir alan.zaten zaman zaman sancılanıyordu ama pek umursamadım daha yeni diye diye 5 ayı geçti.
şu an acayip ağrılarım var sol göğsümde ve en başından beri daha sertti hala öyle.
sabah uyandığımda içine bişey sıkışmış gibi ağrıyor. gün içinde hareket ettikçe bir şey batıyor gibi. kas ağrısı olduğunu düşünüyorum çünkü duşa falan girdiğimde sıcak sudan sanırım bir rahatlama oluyor ama sonra tekrar geriliyor.
kapsül oluşumundan korkuyorum. hasan bey bu hafta şehir dışındaymış öbür hafta hafta sonuna randevu alabildim. işten dolayı da gidemedim şidmiye kadar. kapsül oluştuğunda böyle mi oluyor böyle ağrı yaşayan varsa cevap-yorum bekliyorum. teşekkürler şimdiden.

yaaa sımdı daha cok endıselendım. ılacları yazdı hatta b....p...n krem yazmıs bunu ne zaman surecem nereye sureem ıze mı yoksa masajla mı sılecem hıv-c bırsey soyemede ve de kotrole de gel demedı . hemen bugun ırtıbata gececem. tesekkurler ılgın ıcın :)
O kremi bana.da.soyledi doktrm ama kullanacağm zaman soylicekmş...naptn görüştnmu doktorunla merak ettm..

merhabalar bugün ameliyatımın 2. günü yarın sabah doktor kontrole gel dedi direnlerim vardı taburcu olurken doktorum fazla kan gelmediği için çekti...benim dikleştirme yapıldı yağ dokusu temizlenip meme dokusu korunarak bir tık küçültüldü şuan ayrık ve çok şiş ama çok güzel izler umrumda değil merak ettiğim biraz daha iniyormu beden olarak? inersede sorun değil ama şuan baya gergin ilacımı alınca biraz rahatlıyorum tuvalete çok rahat çıktım gaz sıkıntı olmadı dr sağlıklı bir hasta olduğumu hemen iyileşebileceğimi söyledi kollarımı fazla hareket ettiremiyorum şimdilik hepinize geçmiş olsun

Merhaba, ben pazartesi yani iki gün önce ameliyat oldum. Her iki göğsüme de kas altı high profile 325 cc yerleştirildi. Ameliyattan sonra çektiğim ağrının bir tarifi yok! Çok kötüydü. Ağrı kesiciyi hemen vermemelerinden dolayıymış. İlk gecem yine çok agrılı geçti ve nefes bile alamıyordum. Bandajın beni sıktığını düşünmüştüm fakat bana böyle hisettiren kaslarımmış. Dün gece ikinci gecemdi ve kesinlikle çok daha iyi geçti. Ağrılarkm azaldı. Benim ameliyatım meme ucundan yapıldı. Dikişlerim o nedenle şuan çok yanıyor. Benim de size bir sorum olacaktı. Ağrılarım nezaman gecer? Ve şuan gögüslerim çok biçimsiz duruyorlar, değişir mi?
Herkese sevgiler..
Mrb ameliyatinizi gogus ucundan yaptirmissiniz acaba his kaybi yasadinizmi ve izler belli oluyormu merak ediyorum cevaplarsaniz sevinirim

X