- 29 Ocak 2016
- 18
- 0
- 1
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meme ameliyatlarından sonra bir müddet küçük görülme olabiliyormuş. Bnim de şuan bana göre küçük duruyorlar ama doktorum henüz şişlikler var anlaşılmaz dedi. İki büklüm yürüyor olmanız çok doğal. Bütün bu aneliyatları olan arkadaşlarım aynı şeyden bahsettiler. Sevindim bugün daha iyi olmanıza. Ben de öyle daha iyi hisediyorumTşk ederim .benim göğüs altım ağrıyor.memelerin altı değilben Liposuction da oldum.iki büklüm yürüyorum resmen .artık korseden mi dikişlerden mi bilmiyorum.ama düne göre çok iyiyim.göğüs küçültme olmadı ama küçülmüş diyor eşimhiç küçülsün istemiyordum ama belki geçicidir
İyi fikir. Henüz hiç hamile olmadığım için öyle bir yastığım da olmadı. Ben henüz çözüm bulamadım![]()
Bu arada yastıklardan destek al.sırtının yanlarına koyyŞuan bir tek göğüs altım sızlıyor.bir kaç güne kalmaz iyileşirmişim gibime geliyor.hapşırık ve öksürük ağrıtıyor sadeceama gülü seven dikenine katlanır diil mi![]()
KesinlikleŞuan bir tek göğüs altım sızlıyor.bir kaç güne kalmaz iyileşirmişim gibime geliyor.hapşırık ve öksürük ağrıtıyor sadeceama gülü seven dikenine katlanır diil mi![]()
Tamam sirtima ve sagina solunaBu arada yastıklardan destek al.sırtının yanlarına koyy
Şuan deli gibi karnım şiş.tuvalete de çıkamıyorum.patlıcak gibi ağrıyor karnımnapsam bilemedim
Tşk ederimBen de narkozdan dolayi 3-4 gün cikamamistim. Boşaltım sistemini yavaslatabiliyormus. Posali yiyecekler yemeye gayret edin.
Ben de narkozdan dolayi 3-4 gün cikamamistim. Boşaltım sistemini yavaslatabiliyormus. Posali yiyecekler yemeye gayret edin.
benim de ilk iku günüm zor gecmisti. Narkozdanmis evet. Ben activis yedim. Cok yardim etti. Bugün ameliyatls birlikte yedinci günüm. Hala gögüslerim moraerdiginda bir yerimizu duydugumuz bir agrim var ve dikislerim aciyor. Bu durum hic gecmeyecek gibiTşk ederim
Activia yogurt demek istemistimbenim de ilk iku günüm zor gecmisti. Narkozdanmis evet. Ben activis yedim. Cok yardim etti. Bugün ameliyatls birlikte yedinci günüm. Hala gögüslerim moraerdiginda bir yerimizu duydugumuz bir agrim var ve dikislerim aciyor. Bu durum hic gecmeyecek gibi
Çok geçmiş olsun. Ben ameliyat olalı 8 gün oldu. Bugün hafif bir süpürge makinam var evimi süpürdüm, küçük küçük işlerimi yapıyorum. Benim de ayrık duruyorlar ve şişlerim var. Dikişlerim hala sızlıyor ara ara. Ama en zoru gece yatmak. Sırtım agrıyor..Slm bende 20 ocakta amlyat oldm.325 cc meme altı yerleştirildi ve dikleştirme yapldı ...ayrık duruyorlr ama doktorum şişlkler geçince yerleşeceğni soyledi.bantlar hâlâ çıkmadı dikişlerm fena kaşıniyor.ev işi falan yapabiliyormusunuz arkadaşlr
Çok teşekkur ederim sizede geçmiş olsun..ben 1 hafta hiçbşey yapamadm sanırım dikleştirme amelyatndan dolayi dikişm çok o yuzden..sırt üstu yatmak zulüm ama katlancaz :))Çok geçmiş olsun. Ben ameliyat olalı 8 gün oldu. Bugün hafif bir süpürge makinam var evimi süpürdüm, küçük küçük işlerimi yapıyorum. Benim de ayrık duruyorlar ve şişlerim var. Dikişlerim hala sızlıyor ara ara. Ama en zoru gece yatmak. Sırtım agrıyor..
Kesinlikle sırt üstü yatmak çok kötüÇok teşekkur ederim sizede geçmiş olsun..ben 1 hafta hiçbşey yapamadm sanırım dikleştirme amelyatndan dolayi dikişm çok o yuzden..sırt üstu yatmak zulüm ama katlancaz :))
Aktif dinlenmek çok önemliKesinlikle sırt üstü yatmak çok kötüben dün akşam hafif yan yatmaya çalıştım henüz tam olmuyor ama. Anlıyorum evet dikişleriniz daha çoktur. Fakat aşırı hareket yapmadan hafif hafif işlee yapmak iyileşme sürecini hızlandırıyormuş. En azından benim doktorum bana öyle demişti.
Teşekkürler. Hepimize geçmiş olsunAktif dinlenmek çok önemliçok geçmiş olsun...