Meme estetiği sonrası

Bu arada ben hamileyken kullandığım hamile yastığımı kullanıyorum.sırt Ağrı'm falan yok.Çok rahat uyuyorum.biraz yana dönüyorum ama çok değil.tavdiye ederim

Tşk ederim .benim göğüs altım ağrıyor.memelerin altı değilben Liposuction da oldum.iki büklüm yürüyorum resmen .artık korseden mi dikişlerden mi bilmiyorum.ama düne göre çok iyiyim.göğüs küçültme olmadı ama küçülmüş diyor eşimhiç küçülsün istemiyordum ama belki geçicidir
Meme ameliyatlarından sonra bir müddet küçük görülme olabiliyormuş. Bnim de şuan bana göre küçük duruyorlar ama doktorum henüz şişlikler var anlaşılmaz dedi. İki büklüm yürüyor olmanız çok doğal. Bütün bu aneliyatları olan arkadaşlarım aynı şeyden bahsettiler. Sevindim bugün daha iyi olmanıza. Ben de öyle daha iyi hisediyorum :KK54:. Ama tabi eski ben değilim henüz:KK16:

İyi fikir. Henüz hiç hamile olmadığım için öyle bir yastığım da olmadı. Ben henüz çözüm bulamadım:110:

Şuan bir tek göğüs altım sızlıyor.bir kaç güne kalmaz iyileşirmişim gibime geliyor.hapşırık ve öksürük ağrıtıyor sadeceama gülü seven dikenine katlanır diil mi☺️☺️

Şuan bir tek göğüs altım sızlıyor.bir kaç güne kalmaz iyileşirmişim gibime geliyor.hapşırık ve öksürük ağrıtıyor sadeceama gülü seven dikenine katlanır diil mi☺️☺️
Kesinlikle
Benim de ilk günden bu yana hep sadece sol gögsümde agri oldu. Ama hafifleyecek elbet hepsi. Ameliyatimin ikinci gününde grip oldugum icin cok iyi anliyorum. Ama siz de kesin antibiyotik aliyorsunuzdur. Iki haftada atlatamayacagim derecede bir gribe yakalanmistim aslinda ama antibiyotik aliyor olmam beni hemen kendime getirdi. Umarim en yakin zamanda eski halimize döndügümüzü anlatan mesajlar yazariz.

Şuan deli gibi karnım şiş.tuvalete de çıkamıyorum.patlıcak gibi ağrıyor karnım:( napsam bilemedim

Ben de narkozdan dolayi 3-4 gün cikamamistim. Boşaltım sistemini yavaslatabiliyormus. Posali yiyecekler yemeye gayret edin.
benim de ilk iku günüm zor gecmisti. Narkozdanmis evet. Ben activis yedim. Cok yardim etti. Bugün ameliyatls birlikte yedinci günüm. Hala gögüslerim moraerdiginda bir yerimizu duydugumuz bir agrim var ve dikislerim aciyor. Bu durum hic gecmeyecek gibi

benim de ilk iku günüm zor gecmisti. Narkozdanmis evet. Ben activis yedim. Cok yardim etti. Bugün ameliyatls birlikte yedinci günüm. Hala gögüslerim moraerdiginda bir yerimizu duydugumuz bir agrim var ve dikislerim aciyor. Bu durum hic gecmeyecek gibi
Activia yogurt demek istemistim

Slm bende 20 ocakta amlyat oldm.325 cc meme altı yerleştirildi ve dikleştirme yapldı ...ayrık duruyorlr ama doktorum şişlkler geçince yerleşeceğni soyledi.bantlar hâlâ çıkmadı dikişlerm fena kaşıniyor.ev işi falan yapabiliyormusunuz arkadaşlr

Slm bende 20 ocakta amlyat oldm.325 cc meme altı yerleştirildi ve dikleştirme yapldı ...ayrık duruyorlr ama doktorum şişlkler geçince yerleşeceğni soyledi.bantlar hâlâ çıkmadı dikişlerm fena kaşıniyor.ev işi falan yapabiliyormusunuz arkadaşlr
Çok geçmiş olsun. Ben ameliyat olalı 8 gün oldu. Bugün hafif bir süpürge makinam var evimi süpürdüm, küçük küçük işlerimi yapıyorum. Benim de ayrık duruyorlar ve şişlerim var. Dikişlerim hala sızlıyor ara ara. Ama en zoru gece yatmak. Sırtım agrıyor..

Çok geçmiş olsun. Ben ameliyat olalı 8 gün oldu. Bugün hafif bir süpürge makinam var evimi süpürdüm, küçük küçük işlerimi yapıyorum. Benim de ayrık duruyorlar ve şişlerim var. Dikişlerim hala sızlıyor ara ara. Ama en zoru gece yatmak. Sırtım agrıyor..
Çok teşekkur ederim sizede geçmiş olsun..ben 1 hafta hiçbşey yapamadm sanırım dikleştirme amelyatndan dolayi dikişm çok o yuzden..sırt üstu yatmak zulüm ama katlancaz :))

Çok teşekkur ederim sizede geçmiş olsun..ben 1 hafta hiçbşey yapamadm sanırım dikleştirme amelyatndan dolayi dikişm çok o yuzden..sırt üstu yatmak zulüm ama katlancaz :))
Kesinlikle sırt üstü yatmak çok kötü :( ben dün akşam hafif yan yatmaya çalıştım henüz tam olmuyor ama. Anlıyorum evet dikişleriniz daha çoktur. Fakat aşırı hareket yapmadan hafif hafif işlee yapmak iyileşme sürecini hızlandırıyormuş. En azından benim doktorum bana öyle demişti.

Kesinlikle sırt üstü yatmak çok kötü :KK43: ben dün akşam hafif yan yatmaya çalıştım henüz tam olmuyor ama. Anlıyorum evet dikişleriniz daha çoktur. Fakat aşırı hareket yapmadan hafif hafif işlee yapmak iyileşme sürecini hızlandırıyormuş. En azından benim doktorum bana öyle demişti.
Aktif dinlenmek çok önemli ;) çok geçmiş olsun...

Yattğnz yerden kalktıktan sonra bi süre baskı gbi aģri oluyormu arkdşlr memişlerde..:)))pazartesi bantlarm açılcak inşallah çok merak edyorm ...

Back
X