Meme estetiği sonrası

ozgurluk 92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2023
1
0
32
Merhaba arkadaşlar geçen pazar göğüs estetiği oldum dümdüz ya ceviz kadar di resmen 305 CC koymuslar ama bana küçük geliyo ben biraz daha dolgun bekliyordum kas altı oldum ama sonra toplarmi ödem var suan ödem.inince küçülmez dimi

Bende salı günü oldum 300 cc kas üstü koyuldu çok az kendi dokumda vardı, doktorum ödemler gidince biraz küçüleceğini söyledi bana da büyük göründü biraz küçülsün isterim açıkcası

nasıldı ameliyat sonrası? 1-2.haftalar ve 1 ay sonrası nasıl değişimler oldu

Kas altı doğal oluyor diyorlar?siz neden kas üstü koydurdunuz?bende yeni dikleştirme yaptırdım ama o kadar küçüldü Kİ çok mutsuzum.ödemler gidince bir damla kaldı.o yüzden bende kas altı silikon koydurmayı düşünüyorum.en küçüğü kaçtan başlıyor silikonun?

bi kaç doktorla görüştüm çoğu kas üstü olması gerektiğini söyledi, instagramda da bi doktorun paylaştığı bi görüntü vardı kas altı silikon yıllar sonra çift meme görüntüsünde oluyo çökme oluyo diye oda aklımda olduğu için kas üstü istedim, en küçük kaç cc bilmiyorum benimkiler 300 cc gayet doğal görünüyolar çok memnunum

Kas üstü daha kolay tabi dimi?
Bunu arastıracagım.3 ay oldu tek meme ucundaki his hala gelmedi,simdi silikon taktırınca tekrar gidebilir ve gelmeyebilir o beni çok korkutuyor.ilk ameliyatta dr dokun yeterli silikon takmaya gerek yok demeseydi.hepsi aradan çıkmış olacaktı.neyse vardır bir hayır.his kaybı ne durumda sizde?

yaa üzüldüm adınıza ama bu sefer sadece silikon eklenecek göğüs ucu kesilmez sanırım yine de etkilermi acaba bilemedim, evet burda okuduğum kadarıyla kas altı gibi sıkıntılarım olmadı hiç benim, his kaybı olmadı bende iki göğüste de ilk hafta kontrolünden beri his var

4 ay oldu potluklar hala gitmedi.onlar alta inmez diye düşünüyorum ama dr 6 ay bekle dedi.ödemler geçti iyice küçüldü ama dikişler hala yukarda

Eklentiler

• 4F44C23B-49F6-4B85-BE81-950AF9B18CA5.jpeg
    90,6 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…