ben de merakla bekliyorumBenim sürecim de sizinki ile aynı. Gelecek cevapları merak ediyorum.
Ben de 6 hafta korseli kullandım.3 hafta kadar da çok sıkı olmayan bir sporcu sütyenine geçtim ancak.Biri şeklinin bozulabileceğim yazmış.Biraz terdirgin oldum açıkçası.Sizde herhangi böyle bir şey oldu muİlk ameliyatımda ilk 5-6 hafta korse kullandım daha sonrada eskisi gibi normal sütyen kullanmaya başladım. Gece uyurken de sütyensiz uyuyordum. İkinci ameliyatımda henüz üçüncü haftasındayım ama sabaha karşı korseyi çıkarıp uyuyorum.
Hayır 12 sene boyunca şeklinde bozulma olmadı fakat tekrar bebek olunca emzirmeyle oluşan hafif sarkmalar oldu “tek göğüsten emzirdiğim için” diklestirme yerine bir tık büyük implantla eskisinden bile daha güzel oldular diyebilirimBen de 6 hafta korseli kullandım.3 hafta kadar da çok sıkı olmayan bir sporcu sütyenine geçtim ancak.Biri şeklinin bozulabileceğim yazmış.Biraz terdirgin oldum açıkçası.Sizde herhangi böyle bir şey oldu mu
Benim de 2 ayım dolmak üzere. Ben de 40 gün korse taktım. Sonrasında sporcu sütyenide takmaya başladım ama en çok korsede rahat ediyorum. Bir gün sporcu sütyeni taksam ertesi gün korse takıyorumBenimde 2. Ayim dolmak üzere konseyi 1,5 ay taktım.. bir sürü sütyen aldım. Duyduğum veya denediğim ..hiçbirinde rahat edemiyorum elim sürekli korseye gidiyor. Hatta takmayınca sızı yada iğne batması hissediyorum.. ne olacak böyle hiç bilmiyorum
Korse takmayınca şeklinde bir bozukluk oldu mu?Merhaba benimde 1 ay oldu. Korse takmak yok sporcu sutyen yok. Sutyen takmakta yasak. 1 ay sonra tüm sutyen çeşitleri serbest dedi doktorum.
En zorlu kısmı atlatmışsınız, biraz daha sabırAy ben Ne zamana iyileşicemde Sütyensiz duracağımYedi gün oldu ameliyat olalı şu an korseyi açtığım zaman aşırı basınç var memelerinde yere düşecekler gibi
Valla ağırlarım azaldı şükür çok çektim ilk günler sadece aşırı sert patlayacak gibi iriler ve uçlar biraz aşagı bakıyorEn zorlu kısmı atlatmışsınız, biraz daha sabırilk zamanlar günler geçmek bilmiyor ama sonrasında ameliyat olduğunuzu unutacağınız günler gelecek basınç hissi 15.günden sonra iyice azaldı ve 1 ay dolunca tamamen geçti. 1 ay sonrası çok ama çok rahatlayacaksınız. Benim ikinci ayım doldu, tamamen bedenimden bir parça gibi, ameliyat olduğumu unutuyorum bazen eşim hatırlatıyor, ağır kaldırma diye uyarıyor.
Hic bir sıkıntı yok ilk günkü gibi. Şişlikler indi agri aci yok oldu cok şükürKorse takmayınca şeklinde bir bozukluk oldu mu?
Tam olarak kaç günde iyi oldunuz kas altımıHic bir sıkıntı yok ilk günkü gibi. Şişlikler indi agri aci yok oldu cok şükür
Sizin hangi marka kaç cc takıldıEn zorlu kısmı atlatmışsınız, biraz daha sabırilk zamanlar günler geçmek bilmiyor ama sonrasında ameliyat olduğunuzu unutacağınız günler gelecek basınç hissi 15.günden sonra iyice azaldı ve 1 ay dolunca tamamen geçti. 1 ay sonrası çok ama çok rahatlayacaksınız. Benim ikinci ayım doldu, tamamen bedenimden bir parça gibi, ameliyat olduğumu unutuyorum bazen eşim hatırlatıyor, ağır kaldırma diye uyarıyor.
Kas altı mentor marka 400 cc takıldı.Sizin hangi marka kaç cc takıldı
Tam olarak 1 ay gecmesi lazımTam olarak kaç günde iyi oldunuz kas altımı