Meme estetiği sonrası sütyensiz durma

Madamu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
2.671
3.229
Merhabalar öncelikle 2 ay evvel silikon operasyon geçirdim.Bunun 40 günü korse kullandım 2-3 haftadır da sporcu bralet kullanıyorum. Birkaç gündür sütyensiz duruyorum evde ve uyurken.Doktorum herhangi bir şey demedi 2 ay dolduktan sonra sütyen hakkında.Sizler bu süreçte ne yaptınız ? 2 ay geçtikten sonra toplu durmadı için baleniz sütyen ya da sporcu sütyeni kullanmaya devam ettiniz mi? Yanlış bir şey yapmaktan ,Bu süreçte şeklinin bozulmasından korkuyorum.

Benim sürecim de sizinki ile aynı. Gelecek cevapları merak ediyorum.

İlk ameliyatımda ilk 5-6 hafta korse kullandım daha sonrada eskisi gibi normal sütyen kullanmaya başladım. Gece uyurken de sütyensiz uyuyordum. İkinci ameliyatımda henüz üçüncü haftasındayım ama sabaha karşı korseyi çıkarıp uyuyorum.

İlk ameliyatımda ilk 5-6 hafta korse kullandım daha sonrada eskisi gibi normal sütyen kullanmaya başladım. Gece uyurken de sütyensiz uyuyordum. İkinci ameliyatımda henüz üçüncü haftasındayım ama sabaha karşı korseyi çıkarıp uyuyorum.
Ben de 6 hafta korseli kullandım.3 hafta kadar da çok sıkı olmayan bir sporcu sütyenine geçtim ancak.Biri şeklinin bozulabileceğim yazmış.Biraz terdirgin oldum açıkçası.Sizde herhangi böyle bir şey oldu mu

Ben de 6 hafta korseli kullandım.3 hafta kadar da çok sıkı olmayan bir sporcu sütyenine geçtim ancak.Biri şeklinin bozulabileceğim yazmış.Biraz terdirgin oldum açıkçası.Sizde herhangi böyle bir şey oldu mu
Hayır 12 sene boyunca şeklinde bozulma olmadı fakat tekrar bebek olunca emzirmeyle oluşan hafif sarkmalar oldu “tek göğüsten emzirdiğim için” diklestirme yerine bir tık büyük implantla eskisinden bile daha güzel oldular diyebilirim 🙈

Benimde 2. Ayim dolmak üzere konseyi 1,5 ay taktım.. bir sürü sütyen aldım. Duyduğum veya denediğim ..hiçbirinde rahat edemiyorum elim sürekli korseye gidiyor. Hatta takmayınca sızı yada iğne batması hissediyorum.. ne olacak böyle hiç bilmiyorum

Benimde 2. Ayim dolmak üzere konseyi 1,5 ay taktım.. bir sürü sütyen aldım. Duyduğum veya denediğim ..hiçbirinde rahat edemiyorum elim sürekli korseye gidiyor. Hatta takmayınca sızı yada iğne batması hissediyorum.. ne olacak böyle hiç bilmiyorum
Benim de 2 ayım dolmak üzere. Ben de 40 gün korse taktım. Sonrasında sporcu sütyenide takmaya başladım ama en çok korsede rahat ediyorum. Bir gün sporcu sütyeni taksam ertesi gün korse takıyorum 😁halbıki ilk günler şu korseden bir kurtulayım bir daha takmam diyordum😂😂 bu konuyu doktorumlada konuşmuştuk. Bazı hastalarının günlük hayatta korse kullanmaya devam ettiğini, çok rahat ettiklerini söylemişti. Takmaya devam edebiliriz 😁

Merhaba benimde 1 ay oldu. Korse takmak yok sporcu sutyen yok. Sutyen takmakta yasak. 1 ay sonra tüm sutyen çeşitleri serbest dedi doktorum.

Ay ben Ne zamana iyileşicemde Sütyensiz duracağım🥹🥹 Yedi gün oldu ameliyat olalı şu an korseyi açtığım zaman aşırı basınç var memelerinde yere düşecekler gibi😩😩😩

Ay ben Ne zamana iyileşicemde Sütyensiz duracağım🥹🥹 Yedi gün oldu ameliyat olalı şu an korseyi açtığım zaman aşırı basınç var memelerinde yere düşecekler gibi😩😩😩
En zorlu kısmı atlatmışsınız, biraz daha sabır😇 ilk zamanlar günler geçmek bilmiyor ama sonrasında ameliyat olduğunuzu unutacağınız günler gelecek🤩 basınç hissi 15.günden sonra iyice azaldı ve 1 ay dolunca tamamen geçti. 1 ay sonrası çok ama çok rahatlayacaksınız. Benim ikinci ayım doldu, tamamen bedenimden bir parça gibi, ameliyat olduğumu unutuyorum bazen😅 eşim hatırlatıyor, ağır kaldırma diye uyarıyor.

En zorlu kısmı atlatmışsınız, biraz daha sabır😇 ilk zamanlar günler geçmek bilmiyor ama sonrasında ameliyat olduğunuzu unutacağınız günler gelecek🤩 basınç hissi 15.günden sonra iyice azaldı ve 1 ay dolunca tamamen geçti. 1 ay sonrası çok ama çok rahatlayacaksınız. Benim ikinci ayım doldu, tamamen bedenimden bir parça gibi, ameliyat olduğumu unutuyorum bazen😅 eşim hatırlatıyor, ağır kaldırma diye uyarıyor.
Valla ağırlarım azaldı şükür çok çektim ilk günler sadece aşırı sert patlayacak gibi iriler ve uçlar biraz aşagı bakıyor 😞😞 doktor düzelecek dedi sabırla bekliyorum zaman geçmiyor sanki bunlar nasıl şekil alacak diyorum içimden

Sizin hangi marka kaç cc takıldı

Selam arkadaşlar ben de 25 Mayıs'ta meme asimetrisi ameliyatı oldum. Sanırım round silikon takıldığı için korsemin üst kısmı bantlı 1 ay kadar bantlı 1 ay kadar bantsız kullanacağım korseyi. Yani toplamda 2 ay korse takacağım. Sonrasında doktorum balensiz sütyen önerecek sanırım. Bir iki ay da onu kullanırsın demişti. Bendeki durum bu. Herkese geçmiş olsun. :)

X