Meme estetiği sonrası şekil bozukluğu

fesang

Nirvana
Pro Üye
7 Mart 2010
20.701
100.222
Merhabalar. 10 gün önce meme büyütme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Ağrım sızım asla olmadı ve nerdeyse hemen günlük hayata geçtim. Benim derdim şekilleri.

İki gün önce bir cesaret korseyi açıp aynaya baktım ama çok garip duruyorlar yamuk balon gibi. Üstü daha şiş ve bombeli gibi uçlar aşağı bakıyor Ne zaman görüntü normale dönmeye başlar? Doktor masaj da yap dedi ama ihmal ediyorum çok etkisi olur mu?

Merhaba .bende 1 hafta önce oldum.dediğin durumlar bendede var.ödemler inince geçicek sanırım

Doktor bana bugun 3 hafta boyunca korse takma dedi çünkü hiç inme yok bende. Ameliyat olduğum gün gibiyim.

Merhaba .bende 1 hafta önce oldum.dediğin durumlar bendede var.ödemler inince geçicek sanırım
bende toparlama silikon yaptirdim odem vardir ama sen yinede doktoruna sor derim...sornak istedigin sorular olursa estetik konusunda tecrubeliyim

Kızlar merhaba bende 1•5 ay önce dikleştirme ve protez ameliyatı Oldum benim bi göğsümün şekli diğerinden farklı doktor normal diyor ama ben çok huzursuzum aynı konuda tecrübesi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…