Meme estetiği sonrası eriyen dikiş mevzusu

Brrk

Ben kararımı verdim, Aptiylen evlenicem.
Pro Üye
Anneler Kulübü
18 Mart 2011
7.555
21.142
Kızlar,
Ne olur bilen biri söylesin, 17 gün oldu hala batikon, rifosin vs sürüp gazlı bez ve bantla kapatmak zorundayım.
Bantlar inanılmaz kaşıntı yapıyor. Sizin eriyen dikişleriniz ne kadar sürede eridi?
Ameliyat sonrası süreçte en çok yıldığım olay bu oldu gerçekten. İsteyene dikişlerimin fotoğrafını da gönderirim

doktor ıkıncı haftada aldı benım bantları ama cok mınık mınık kalmıstı oda krem surmeye baslayınca ve banyo yapmaya basladıkca dustu benım

doktor ıkıncı haftada aldı benım bantları ama cok mınık mınık kalmıstı oda krem surmeye baslayınca ve banyo yapmaya basladıkca dustu benım
Ben 10.günden beri su geçirmeyen bant kullanarak duş alıyorum. Yani 17 gün oldu artık kurtulmak istiyorum banttan pansumandan falan :KK43:

aaaa su gecırsın ne olcak ılk hafta onemlı sonra banyoda olmada sorun olmuyo aksıne sıcak su yumusatıyo dıkıslerı

aaaa su gecırsın ne olcak ılk hafta onemlı sonra banyoda olmada sorun olmuyo aksıne sıcak su yumusatıyo dıkıslerı
Benim sol dikişimde milimetrik bir açıklık olmuştu. Ayağım kedime takıldı neredeyse düşüyordum geçen hafta sanırım o yüzden, doktorum çok milimetrik ama su değmesin oraya demişti bende o yüzden kullandım.
Açıkçası biraz da korkuyorum, su zarar verir mi diye, o açıklık olduğunda düzenli kontrole gittim rifosinle pansuman yaptım doktorum çok iyi görünüyor demişti.
Ama bu bantlara daha ne kadar katlanabilirim bilmiyorum :KK43:

Benim sol dikişimde milimetrik bir açıklık olmuştu. Ayağım kedime takıldı neredeyse düşüyordum geçen hafta sanırım o yüzden, doktorum çok milimetrik ama su değmesin oraya demişti bende o yüzden kullandım.
Açıkçası biraz da korkuyorum, su zarar verir mi diye, o açıklık olduğunda düzenli kontrole gittim rifosinle pansuman yaptım doktorum çok iyi görünüyor demişti.
Ama bu bantlara daha ne kadar katlanabilirim bilmiyorum :KK43:
canım cogu gıtmıs azı kalmıs azıcık daha dayan bıdahakı kontrol bence kurtulursun sonrası krem surme asamasına gelcek ızler ıcın o zaman daha rahat oluyo ve hızla ıyılesıyo kremlerın etkısıyle hem odemlerde gıdıyo masaj yaparak surunce

canım cogu gıtmıs azı kalmıs azıcık daha dayan bıdahakı kontrol bence kurtulursun sonrası krem surme asamasına gelcek ızler ıcın o zaman daha rahat oluyo ve hızla ıyılesıyo kremlerın etkısıyle hem odemlerde gıdıyo masaj yaparak surunce
Çok teşekkür ederim, inşallah bir an önce kurtulurum bu dikiş derdinden :) sizin de hayırlı olsun ameliyatınız, memnun musunuz?

Çok teşekkür ederim, inşallah bir an önce kurtulurum bu dikiş derdinden :) sizin de hayırlı olsun ameliyatınız, memnun musunuz?
keske keske daha once yaptırsaydım dıyorum cok sukur agırlıklardan kurtulmak super bısey

keske keske daha once yaptırsaydım dıyorum cok sukur agırlıklardan kurtulmak super bısey
Vallahi bende aynısını diyorum, keşke ertelemeyip çoluk çocuk yokken yaptırsaydım. Kas altı olmasına rağmen hiç acılı bir süreç yaşamadım

benim ameliyatimin 6. haftasi olacak bir kac gun sonra. ben 10. gunden sonra dus aldim ve doktorum zaten dikislerimin zamanla su ile temasinda eriyecegini soylemisti. 5. gunde bantlarimi degistirdi. 1 hafta dikis yerlerime antibiyotikli krem kullandim. 1 hafta sonra contractubex adinda bir iz kremine gectim. fiyati biraz tuzlu fakat boyle bir sey olamaz... dikislerimin daha 6. haftadan cok belli belirsiz halde. siz de su ile temasini saglayin dikislerin ama ozellikle de oraya su tutmayin. gecmis olsun :)

X